0.7

881 78 31
                                    

" Honeyy ! Hooney ! Honeeeyy ! Hoonnneeyy ! " 

Balım yüzünü biraz daha yastığa soktu . Daha yeni uykuya dalmıştı !

" Lily'm . Benim kızıl cadım . İsmimi azıcık ötede öğrenmeye ne dersin ? Bende biliyorum . İsmim Honey . " 

Lily onun saçları ile oynamaya başlamışken " Biliyorum , " dedi " biliyorum ama bu seninle bir sonraki yıla kadar geçireceğimiz son dakikalar olduğunu değiştirmiyor . Yazın gelemez misin ? " Balım kalkıp ona dönerken kollarını doladı .

" Lils gelmek isterdim ama işte izin vermiyorlar . " Yine yetimhane yalanını kullanmıştı Balım . Planlarını yapmıştı .

Tüm yazı Dumbledore'un yanında geçirecekti . Yaz onun için çok iyi bir fırsattı . Ve o bunu kullanacaktı .

Lily omuzlarını üzüntü ile indirirken " Gelsen , bir kez daha sorsan ? Ben kimi sabah uyandıracağım ? " dedi .

" Severus var , Petunia var . "

Lily dudaklarını büzerek " Ama ben seni istiyorum . " dedi . " Şimdi ne istiyorum biliyormusun ? "

" Ben açım . Yemek istiyorum . "

Koluna şaplak yiyen Balım kıkırdarken " Ben Cisimlenme istiyorum . İstediğim zaman yanına gelirdim . " dedi . Ardından da aklına gelen fikir ile bir  aydınlanma yaşayarak " Baykuş ?! Mektuplaşsak ? " diye heyecanla bağırdı .

Balım gerçekçi olmasına çalışmadığı bir üzüntüyle " Olmaz . Diğer çocukların baykuşlardan şüphelenmemesi gerek . Üzgünüm . James ile konuşursun . Merak etme yokluğumu hissettirmez . " dedi .

Lily kollarını çekti . " Yine döndün dolandın lafı Potter' a getirdin . "

Balım keyifle güldü . " Bir gün evleneceksiniz ve ben lafı sana getirdiğimde ' Döndün dolandın lafı Potter' a getirdin ' diyeceğim . Lily Potter . Güzel oldu . "

Lily yataktan ışık hızı ile kalkarken " Potter falan olmayacağım . Sana şuan kimin soyadını koyacağımı bilemedim . Ama bulacağım bir gün . " dedi . Balım ayağa kalkıp üstünü çıkarıken " Kolay gelsin . " diye mırıldandı .

Aslında biraz hüzünlüydü . Onun tek konusu burayı kurtarmak olmalıydı . En başında arkadaş edinmemeyi bile düşünmüştü . Dostlarına hayrandı . Belki kendinden çok onları seviyordu . Ama şöyle birşey vardı ki onlara ayıracağı zamanı eğitimine ayırsa çok yol katederdi . Evlenmesi daha da fazla zamanını alırdı . En başta birine bu kadar fazla yalan söylerken onunla evlenemezdi . İlişkisini yalanlar üstüne kuramazdı . Olmazdı .

Üstüne günlük kıyafetlerinden giyindikten sonra Lily ile kahvaltı yapmaya indiler . Çocuklar kahvaltıya gelememişlerdi .

Açıkçası bu Balım endişelendirmeye yetmişti . Lily kahvaltının ardından - Balım'ın ısrarları ile - Severus'un yanına gitti . Balım yine dostlarını düşündü . Mutfağa gidip küçültüp cebine koyabileceği yiyeceklerden aldı . Ardından da tek başına Hogsmade'e ilerlemeye başladı . Yolda ise onu Hagrid karşılamıştı . Elinden geldiğince her gün Hagrid'in yanına giderdi . Hagrid ile hoş bir sohbet yürütürken Hogsmade'e varmışlardı .

Balım ona sarılıp veda ettiklerinden sonra trene binip buraya geldikleri kompartımana girdi . Saniyeler geçtikçe stresi artıyordu . Artık trenin kalkmasına dakikalar kalmışken ani bir kararla kompartımandan çıktı . Kalabalık trenin içinde iken birden tren hareket etmeye başlamıştı . Nasıl gelememişlerdi , yetişememişlerdi ?  Yine de ilerlemeye devam etti . Trenden  Aresto Momentum * yaparak atlayabilir dostlarının başına ne geldiğine bakabilirdi .

MesmerizedHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin