1.1

822 64 18
                                    

" Lily buraya otursak olur mu ? "

Lily gözleri yeni yeni inmeye başlamış arkadaşına döndü . Sesi hata çatallıydı . O sakinleşene kadar sarılmıştı . Konuşmuşlardı . Tabi Balım kavgalarının sebebini değiştirmişti . Lily kafasını sallarken her zaman oturdukları yerden uzak bir noktaya geçtiler . Uykusu vardı , yorgundu , kırgındı . Modu pek yerinde değildi .

Lily ise kendisi böyle hissederken onun her daim yanında olan Balım'ın her saniye modunu yükseltmeye çalışıyordu . Kahvaltı yapmaya gelen James ve Sirius Balım'ın her zamanki yerden uzakta oturduğunu fark edince bir an duraksadılar . Yeni yeni fark ediyorlardı ona ilk defa bu kadar sert çıkıştıklarını .

Balım ağzına birşeyler sokuştururken James ve Sirius'un kendisine sadece bir bakış atıp devam etmelerine bozulmuştu . Özür dilemelerini bekliyordu oysaki .

" Etliekmek kafalılar ! Hamsi beyinliler ! Gerizekalılar ! O kadar besle annelik yap ! Nankör çocuklar valla nankör ! Götünüze anne terliği girsin inşallah ! "

Lily kalkan kaşları ile ona fazla garip gelen dili dinliyordu . Sinirlenince hatları karıştıran Balım Lily'e dönüp Özür dilerim . " dedi .

Lily'nin bakışlarının değişmediğini görünce de " Ben az önce de Türkçe konuştum öyle değil mi ? " diye homurdandı . Lily onu onaylar şekilde kafasını sallayınca da burnundan soluyarak " Fazlaca hakaret içeren sözlerdi . Öyle çok şey etmene gerek yok . " dedi .

Lily omuz silkti . " Bana hakaret etmediysen sorun yok . Hatta bana da öğret beraber hakaret edelim . Potter bana boş bakışlar atarken yüzüne hakaret etmek çok hoşuma gider . "

◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇

Lily kütüphaneye giderken Balım'da iksir sınıfından çıkmış Ortak Salon'a gidiyordu . Aslında pek sevmiyordu yalnız dolaşmayı . 3 gün olmuştu , dostlarına sıkı sıkı sarılmayalı . Biraz onlardan kaçıyor da olabilirdi . Üzgündü sanırsa . Biraz naz da yapıyor olabilirdi . Haketmişlerdi .

Çantasından aldığı kitap ile verilen ödevi araştırırken tanıdık koridorlarda yürüyordu . SBDS'de güzel bir derece yapmak istiyordu . Bir sayfayı daha çevirirken arkasından seslenildiğini duydu .

" Deep ! "

Normalde böyle seslenmelere dönmezdi çünkü sonunda ne olacağını bilirdi . Ama boşluğuna gelmişti .

" Efendim ? "

Döndüğünde ise takıntılı manyaklar ile karşılaştı . Aralarından bir kız " Vay ! Demek Bulanıklar da bizimle konuşmaya cesaret eder olmuş . " diyip kaltak gülüşü atınca Balım onun ne kadar saçma durduğuna gülse mi yoksa söyledikleri için ona gözlerini mi devirse bilememişti .

Sakince gülümsemeyi seçerken karşısındaki altı kişiye çaktırmadan elini yavaşça cebindeki asasına uzatmaya başladı . " Tebrik ederim . Sonunda bana karşı tek kişi olarak gelmemeniz gerektiğini anlamışsınız . Ama sanki 6 da fazla korktuğunuzu belli eder gibi olmamış mı ya ? "

Herhangi bir ataklarında gereken büyüleri doğru seçerse dans eder gibi onları halledebilirdi . Parmakları asası ile buluştuğu anda karşı taraftan biri " Anteoculatia* " diye bağırmıştı . Sanırsa karşıdakiler kendisinin vals teklifini kabul etmişti .

Sonuçta kendisinden bayağa fazla kişilerdi ama daha sözsüz büyü yapamıyorlardı . Büyüden sağa kayarak kaçarken karşı taraftan Calvorios* , Entomorphis* tarzı büyüler gelmeye başlamıştı . Asasını kendi etrafında kibarca çevirip Cave Inmicium* büyüsü yaptı . Ardından da kalkanına birden fazla büyü yüklenmesin diye kendini gizlemek amacıyla Fumos* yaptı . Koyu dumanın içinden kendilerine Protego* yapanların sesini duyabiliyordu . Tahmini üzerine dumanın içinden birkaç tane Penecratium* yaptı . Sesler kesilince gülerek dumanı dağıttı .

MesmerizedWhere stories live. Discover now