-34-

1K 65 23
                                    


Luka. Adama. Uçan. Tekme. Atmıştı.

"Karnıma ağrı girdi gülmekten. Melodi mükemmelsin!"

"Çok iyi uymuş, değil mi?"

Biz arabanın içinde deli gibi gülerken Luka gözlerini devirip "Ha-ha(!)" diyordu. Ekin bize çemkirip "Dalga geçmeyin çocukla. Hayatımı kurtardı bir kere." dedi ve tuttuğu pamuğu biraz daha bastırdı boğazına.

Gus hala gülerek "Uçarak." diye dalga geçti. "Kuş gibiii!" dedim ben de.

Luka'nın uçan tekmesinden sonra adam yere yığılmıştı. Ben de polisi ittirip korkuyla etrafa bakan Ekin'in yanına koşmuştum. Diğer polisler adamı götürürken Luka hala arkasından binbir tane küfür saydırıyordu. Yaklaşık yirmi dakika sonra ifadelerini verdikten ve şikayetçi olduktan sonra karakoldan çıktık. Paparaziler hemen kapının önünde birikmişti tabii. Onlardan hızlıca uzaklaşıp arabaya doluştuk. Bir saat boyunca olayı tekrar tekrar anlattırdım ikisine de. Önce tutuklanmaları, sonra adamın Ekin'in boynunu kesmesi...

Zaten moralimiz bozuktu. Ben de neşelenmek adına biraz önce aklıma gelen bir fikirle bir shop yapıp Luka'ya gönderdim. Mesajı açtığındaki yüz ifadesini görseydiniz gülmekten altınıza yapardınız.

Luka bir kez daha fotoğrafı açıp "Manyaksın ya! LOONKA* yazmış bir de kocaman." dedi.

(LOONKA: Loon, bir kuş türünün İngilizcesi. Loon ve Luka'nın birleşimiyle Melodi'nin uydurduğu bir lakap. "Lunka")

"Ben de bir bakayım şu fotoğrafa." deyip Luka'nın telefonuna eğildi Ekin. Sonra o da ciddiyetini bozup gülmeye başladı. Gülen Ekin'e göz devirdi Luka. Sahte bir şekilde alkışlayıp "Aferin. Çok teşekkür ederim." demeye başladı. Ekin gülmesini durdurmaya çalıştı kendini sıkarak. Ciddi bir ifadeyle bana dönüp "Seni kınıyorum Melodi. O fotoğrafı bana nasıl atmazsın?" derken sonlara doğru yine gülmeye başlamıştı.

"Hemen." deyip sohbet grubumuza yaptığım shop'u attım.

**Gönderen: Melodi
**Gönderilen: The United States of SD

**Gönderen: Melodi**Gönderilen: The United States of SD

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

LOONKA!!🤣🤣

Biz hala gülerken Gus'ın telefonu çalmaya başladı. Arabayı kullandığı için benden açmamı istedi. Baktığımda Noah arıyordu. Açıp kulağıma dayadım ve konuşmasını bekledim. Çünkü iki saat susmadan konuşacağını biliyordum.

"Paparaziler mi? Şaka mısınız siz? Neler oldu? Bizden önce nasıl basın öğreniyor? Ekin neden boynunu tutuyordu? Luka neden kıpkırmızıydı? Ve sen neden ağlamış gibiydin Melodi? Çabuk anlat."

Derin bir nefes alıp bildiğim her şeyi anlattım yoksa gidene kadar rahat bırakmayacaktı.

"Jeff bizi öldürecek. Jeff bizi öldürecek, Melodi!"

Şansın MelodisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin