2~Tanışma

195 17 23
                                    

Marinette

Bugün üniversitenin ilk günü ve biraz heyecanlıyım sanırım. Abim 1 haftadır evde yoktu ve yarın dönücekti. Onu çok özledim.

Kahvaltımı yaptıktan sonra üstüme siyah bir crop-top ve siyah bir hırka giydim. Abimin hırkasıydı ve çok güzeldi napıyım yani. Altınada siyah pantalonumu giydim. Çantamı ve telefonumu alıp çıktım.

Adrian

Yine başladı okul günlerim diyip kahvaltı masasından kalktım. Üstüme beyaz bir gömlek, onun üstünede mavi bir sweat giydim. Altımada siyah pantalonumu giydim ve bahçeye indim.

Loren hazretleri süslenmeyi bitirip aşşağıya inerse yeni okuluma gidicektim. 15 dakika sonunda aşşağıya indiğinde bu çocuk ortaokula gitmiyomu amk dedim kendi kendime. Kısa etekler makyajlar ne biliyim tavırları. İyice garipleşiyor bu kız. Tanrı sonunu hayır etsin loren.

Alya

Ohhh yess bugün üniversitenin ilk günü. Çok heyecanlıyım yaa.
Her gece partilemece yaa. Wuhuuuu

Üstüme dizmin biraz üstünde beyaz puantiyeli bir elbise giydim, makyajımı yapıp evden çıktım.

Alt kata inip ninonun evinin kapısını çalmaya kalmadan bi anda kapıyı açtı ve elim havada kaldı. Benim halimi görünce hafif güldü ve havada olan elime küçük bir öpücük bıraktı. Bende ona gülümseyip elini tuttum ve birlikte okulun yolunu tuttuk. (bunları sevgili yapmaya karar verdim cunku bide bunlarin flort donemelerini boyle mıc mıc hallerini yazmaya usendim sorry)

Chloe'yi fazla yazmicam çünkü ana karakterler Adrian ve Marinette, yan karakter Alya ve nino. Chloe de işte arada bi. (cok usengecim btw)

Okulda

M* okula girdiğimde fazla insan yoktu ki bu beni çok rahatlattı. Az da olsa anksiyetem vardı ve ilk gün tetiklenmesini istemiyordum.
Hemen sınıfımı bulup en arka cam kenarına oturdum. Dersin başlamasına daha 15 20 dakika vardı.
Sırıtıp kulaklığımı taktım ve kafamı sıraya koydum.

A&N*okula geldiğimizde heryer çok kalabalıktı. "Buranın kontenjanı kaç tanrı aşkına ya" dedi nino. Bende " Bilmem umarım sınıflar az kişidir nefes almayı seviyorum." dedim.
Sınıfa girdiğimizde 30 kişilik (çünkü burası özel üniversite) sınıfta sadece 17 kişi vardı ve ders 5 veya 8 dakikaya başlayacaktı. Ninoyla 2. Sıraya oturup okul hakkında konuşmaya başladık.

A*çok geç kaldım çok geç kaldııımm diyerek okulda sınıfın yerini aradım yaklaşık 10 dakika boyunca. Önünden belkide 5 defa geçtiğim sınıf olduğunu anlayınca gerizekalı diyip alnıma bi tane vurdum ve sınıf kapısını açtım.
Öğretmenden özür dileyerek arkamı döndüğümde şaşırdım. 30 kişilik sınıf full dolmuştu sadece 1 kızın yanı boştu. Kızın bakışları dışında herşeyi güzeldi. Yanına istemeye istemeye oturdum ve elini uzattı. Tırnaklara bak kırmızı takma tırnakla gelmiş, nasıl yazı yazıyor onlarla. Nezaketen tuttum elini ve adım lila senin adın ne dedi. Kafam yüzüne doğru çevrildiğinde suratımda bir ifade olmasada içimdeki ben kusmuklar içinde boğuluyodu. O nasıl makyaj lan sabahın köründe aq. Bu kızın tedavi olması lazım arkadaşlr ne bu böyle ya. Adrian Agr- demeye kalmadan aaaaa Agreste şirketinin sahibi olan Adrian Agrest mi dedi.
Mal mısın kızım başka Adrian Agreste mi var? Tebessüm ederek evet dedim.
Ve dersi dinlemek istiyorum diyip önüme döndüm. Değişik bir para avcısına benziyor.

Ders kısa sürmüştü. Sanırım son 20 dakikasında girdiğim içindi. Arkadaş edinmek için şöyle bir etrafa baktım. Yan sırada sarı saçlı ve harıl harıl tahtadakileri tablete yüklemeye çalışan biri vardı (chloe). Geç çok inek, onun yanındaki kız direk tenefüse çıkmıştı ztn. Arkalarında sanırım sevgili olan 2 kişi vardı. Onlarda sohbet ediyordu. Sanırım onalarla arkadaş olabilirim normal gözüküyorlar. Yanlarına gittim ve "merhaba tanışalım mı?" dedim onlarda "aaaa sen Adriansın" dedi bende göz devirerek "evet oyum dedim hani şu şirketi olup aynı zamanda model olan." Onlarda sanırım bu konudan rahatsız olduğumu anladı ve hemen konuyu değiştirerek kendilerinden bahsettiler. Sonra arkadaş olabilecek başkalarını aradık. Bi kaç kişiylede tanıştık sonrada Alya arkada dersin başından beri yatan birisi olduğundan bahsetti. Cidden hala kalkmamıştı. Acaba ilk gün bu kadar içine kapanacak ne olmuştu?

M*bugün annem ile babamın ölüm yıl dönümü. Ve ilk defa abim yanımda değil ve okuldayım. Ben annemle babamı düşünürken yanıma 3 kişi geldi. Biri elini uzatıp "ben Alya tanışıp arkadaş olmak istiyorum" dedi.
Bune ya cidden ilkokul çocuğu gibi bide elini uzatıyor. İlk günden birini kırmamak için sahte bir gülümsemeyle elini sıktım. "Marinette" dedim. Ve kafamı geri masaya koyup müziğe devam ettim. Şuan sadece okul çıkışı gideceğim mezarlığı düşünüyorum.

A*kız yüzünü bize döndüğünde çirkin bişey bekliyodum. Ne biliyim model marinette çıkacağını. Çirkindir diye yüzünü kapattı sanmıştım. Çok sertti. Alya şok içinde bize dönüp "bu marinette model Marinette Dupain mi yoksa ben iyice kafayı mı yedim dört bir yanımdan model fışkırıyor" dedi.
Ninoyla kahkaha attıktan sonra yerlerimize otururken Alya şoktan çıkıp "kızın elleri çok soğuktu" dedi.
Ninoyla aynanda "Banane" dedik sonra buna biraz daha kahkaha attık.



Herhalde ilk günden marinin yanına oturtucamı düşünmedi kimse.

WhistleNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ