6- Bişey *?

105 12 1
                                    

(ertesi gün)

 
🌸yazardan🌸 (Adrian)

Okula girdiğinde gözü marinette'i aradı çünkü en son onu gördüğünü hatırlıyordu. Gece marinette gittiğinde o yaklaşık 1 saat daha orda kalıp evde yaşadığı olayları düşündü, uyumadığı için şuanda ölü gibiydi.

(Adrian-dün gece saat 22.27)

Ödevlerimi bitirip gerindikten sonra saate bakmak için telefonumu elime aldım ve telefonumla uğraşmaya başladım, tabiki saate bakmadan geri masamın üstüne koydum. (bu malligi hep yaparim) Duş almak için banyoya gittim ve bi anda arkamı dönmem gerektiğini hissedip döndüm. Gördüğüm şeyle -ne olduğunu BİLMİYORUM çünkü-  küfür edip yere düştüm. Geri geri sürünüp banyoya girip kapıyı hızlıca kapattım ve babama bağırmaya başladım ama evde olmadığını nerden bileyim ben, kapının arkasından pencere sesi geldi ve gittiğini umarak yavaşca kapıyı açtım. Etrafa kocaman açtığım gözlerimle bakarak gittiğinden emin oldum. Tereddüt ederek dışarı çıktığımda sert ve tıslayan  bir ses 'GİTTİM' diye bağırınca bende bağırıp 'GİTTİYSEN BEN SENİ NASIL DUYUYORUM' dedim, kahkaha attı ve büyük ihtimalle gitti çünkü içimi sıkan şeyde bi anda kayboldu. 

Telefonumu ve cüzdanımı aldıktan sonra koşarak evden çıktım.

(şuan-hşgldn-)

Şuanda masama kafamı koymuş uyumaya çalışıyordum ki birinin beni öpmesi ve ağır şekerli bir parfüm kokusuyla yüzü ekşiterek kalktım. Lila (?) gelmişti beni öpmüştü ve yanıma oturmuştu. bunun sevgilisi yok muydu beni neden öpüyor diye düşünürken biri kolumdan tutup beni ve çantamı alıp en arka sıraya attı. Yok cidden fırlattı ve yanıma oturdu.

A: Marinette? Naber naptın dün gece
M: dersini dinle 

Tüm ders ben ona baktım o ise telefonuna, ona anlatıp anlatmamak arasında gidip gelirken zil çaldı ve herkes dağıldı. 

M: Dün evde ne yaşadığını biliyorum Adrian amma da düşündün anlatsam mı anlatmasam mı diye cidden ben bile streslendim burda yani

A: Sen nerd-
M: Ben bilirim Adrian 

Ona tuhaf tuhaf baktıktan sonra Alya ve Nino geldi yanımıza onlar bişeyler konuşurken ben sadece dün olanları ve Marinette'in bunları nasıl bilebileceğini düşünüyordum.

Nino'nun beni dürtmesi ile ona döndüm 

N: Dostum 2 gün sonra bir gezi yapılacakmış gidecek misin 5 dakikadır seninle konuşmaya çalışıyoruz.                                                                                                             
A: Hah, ahm evet detay ver                                        N: 3 gün kalacakmışız bir otelde işte bişeyler araştırılacakmış falan bunlar önemli değil geceleri partileriz işte gel, gelceksin demi?     
A: Tabiki gelirim





WhistleHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin