~LIII~ It's close

1.2K 103 28
                                    

Louis

Už je to další měsíc od onoho incidentu a musím říct, že věci šly správným směrem. Harry přibírá, naše rány se zacelily a všechno je tak jak má být.

I přes všechna tato pozitivita, mám strach. Harry je v osmém měsíci a porod se nebezpečně blíží. Asmodeus s Belfegorem zlobí jak jen můžou, ale díky tomu, že je Harry opět celkem silný, má sílu na to, to vydržet bez toho, aby zkolaboval po cestě do schodů. Jednou tak málem mohl škaredě spadnout, díky bohu že jsem byl s ním. Asi hodinu jsme seděli na schodech a společně dýchali, aby se Harrymu udělalo co nejrychleji líp. Přišel jsem si, jako by už rodil.

Sice sílil a byl tak nějak v pohodě, ale s velkým bříškem ho začala bolet záda a snad všechny kosti v těle. Je to pořádné břemeno a Harry je přeci stále jen člověk. Unavuje ho to, ale naštěstí už to není tak strašné, jako to do nedávno ještě bývalo. To by už nezvládl. Dokonce míval zase nějaké ty sexuální nálady, ale sexu schopný nebyl. Naštěstí mu stačilo to, když mi udělal dobře, polknout to ale nikdy nemohl, protože by to všechno zase vyvracel. Jo... už to máme odzkoušené. Ti dva postě sperma rádi nemají. Já ale v břiše žádné nájemníky nemám, takže mu to můžu udělat tak, jak to máme oba nejradši.

Harry ještě spal, ale už je skoro deset, tak jsem se rozhodl mu udělat něco dobrého na snídani. Ale co mu tak asi můžu udělat dobrého, když jediné co dokáže sníst, je sirové lidské maso a na zápitek krev a vodu. Skvělý...

I tak jsem se mu vymanil z objetí a s poslední pusou na čelo opustil pokoj. Dole v kuchyni už seděli kluci u ranní kávy a o něčem se bavili. Nechtěl jsem se jim do toho motat, tak jsem jim jen popřál dobré ráno, stejně jako oni mně, a vytáhl maso z obřího mrazáku, jehož obsah je hrozivý. V jedné půlce je naporcované maso a v druhé... celé lidské tělo, které jsem ještě nestihl přichystat, je jen nasekaný tak, aby se tam vešel.

Vytáhl jsem tedy jeden plátek masa a chtěl ho nějak hezky připravit, aby se mu to tak nehnusilo. Přemýšlel jsem ale jak. Není dítě, ale to mi nebrání mu to maso vyřezat do roztomilých tvarů. Na Harrym miluju i to, že dokáže ocenit snahu, takže mu má srdíčka, která spíše vypadají jako kostrbatá kolečka, udělají radost.

Hezky jsem mu to naaranžoval na talířek a do skleniček mu nalil krev a vodu, samozřejmě odděleně. Dal jsem mu k tomu aspoň nějakou zeleninu, kterou jako jedinou snese. I s příborem jsem mu to všechno nesl a ještě si k tomu pobrukoval. Dneska by mohl být dobrý den.

---

,,Mám pocit, že každou chvilku porodím." Zanaříkal Harry, když se souběžně držel za břicho i záda. Už nějakou tu chvilku pochodoval od stěny ke stěně v obýváku a já na něj z pohovky mohl jen koukat.

,,Bolí tě něco?" Přitáhl jsem si ho k sobě a posadil si ho do klína. To jeho chození mě mírně znervózňovalo a fakt jsem se bál, aby náhodou neporodil předčasně. Je už daleko za polovinou osmého měsíce, ani bych se nedivil, kdyby přišly první kontrakce.

,,Asi všechno, ale teď hrozně záda." Jemně jsem ho po nich pohladil a přemýšlel, jak bych mu mohl pomoct, ale jediná pomoc bude až porod, do té doby se nedá nic dělat.

,,Už jenom měsíc a bude to za námi. Pak už to bude doufám všechno dobré. Budeme mít dva nádherné syny, kteří třeba nebudou tak zlí, jak by měli, aspoň tedy doufám, že Asmodeus nebude takový, jakého se obáváme." Nevěděl jsem co říct, tak jsem mlel první kraviny co mě napadly.

,,Viděl jsem maminku." řekl najednou. Vůbec netuším, o čem mluví. Vždyť jsme se bavili o dětech.

,,Co?"

DEVIL ||Larry Stylinson|| ᵐᵖʳᵉᵍWhere stories live. Discover now