Voorwoord

91 4 0
                                    

Goedemiddag, avond, of ochtend,

Wat leuk dat je op dit boek hebt geklikt. Ik zit hier nu aan mijn half-kapotte laptop na te denken wat je ook alweer in een voorwoord zegt. Echt professioneel ben ik dus niet. Oeps. 

Maar dat terzijde heb ik veel zin om dit boek te schrijven en ik hoop dat jij ook veel zin hebt om het te lezen. Mijn boeken schrijf ik niet, omdat ik denk dat ze nou zo vaak gaan worden gelezen, maar gewoon omdat ik mijn gedachten kwijt moet. Als ze vaak zouden worden gelezen zou het natuurlijk geen probleem zijn. ;)

In dit verhaal wil ik zo veel mogelijk uit mijn eigen leven gaan toevoegen. Nou ja hoe mijn leven dan eigenlijk zou moeten gaan. In de liefde heb ik o,o ervaring, dus schrijf ik er maar over. Zo bestaat er toch nog een leuke jongen. 

Mocht je vragen hebben kun je die altijd aan me stellen. Gewoon in de hoofdstukken, maar het kan natuurlijk ook altijd privé. Doe wat je zelf wilt. 

Oh ja mijn naam is trouwens niet echt Amber. Het is de naam waar ik me achter verschuil, want ik heb liever niet dat iedereen mijn echte naam weet. Dus hier op Wattpad ben ik Amber. :)

Nou heel veel plezier met lezen en ik zie je aan het einde weer!

Kusjesss

'Amber'

PS: vergeet niet te stemmen het is gratis. xx

Waarom hij? ✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu