Nawoord

40 2 0
                                    

Hallo lieve lezer,

Als eerste vind ik het super leuk dat je tot hier bent gekomen, dus dankjewel daarvoor. Laten we het even hebben over het einde van het boek. Ik merkte dat ik echt geen inspiratie meer had/heb voor dit boek. In het begin was ik erg enthousiast, maar eigenlijk ben ik gaan schrijven zonder een heel idee en dat was niet erg slim. Vandaar dat ik het zo abrupt heb geëindigd.

Zelf ben ik niet helemaal tevreden over de laatste paar hoofdstukken, maar ik heb besloten het zo te laten. Dit boek blijft nu hoe hij is, maar misschien dat ik hem ooit nog wil herschrijven. Door dit boek heb ik wel een ander idee gekregen voor een boek en geloof me die wil je gaan lezen. Alleen ga ik deze pas uploaden, als ik hem helemaal af heb. Dan heb ik zeker een goed boek voor jullie en voor mezelf. Want ik wil er vooral zelf tevreden over zijn en dat ben ik nu niet helemaal met dit boek.

Maar niet getreurd, want mijn volgende boek wordt veel beter dan deze. Ik ga schrijven vanuit  1 personage en ook wat oudere personages. De twee hoofdpersonen zijn 20 en het belooft veel goeds tot nu toe. Het enige wat ik er tot nu toe over ga zeggen is dat het over Evy en James uit dit boek gaat, maar dan ouder. Dit boek heb ik wel al een beetje uitgewerkt, zodat ik weet welke richting ik op wil en ik denk dat dat heel erg gaat helpen. 

Als je tot hier bent gekomen, dan hoop ik dat je het boek leuk vond. Laat me weten wat je ervan vindt en wat ik beter kan doen. Heel erg bedankt!

Kusjes,

Amber. 

Waarom hij? ✅Where stories live. Discover now