ep 9.

1.7K 165 75
                                    

"Hâlâ fanların bazıları bize inanmıyor. Özellikle de armylerin çoğu. Bizi nasıl bir çıkmaza soktuğunun farkında mısın?"

Başkanın söylediği şeyleri bilmem kaçıncı kez duyuyordum. Yaptığım hata değildi. Ben sadece sevmiştim ve hayatımın her anında duygularıyla hareket eden biri olduğumdan hiç düşünmeden kendimi kör bir aşkın kollarına bırakmıştım.

Başkana karşı sessizliğim ve kendimi savunacak hiç bir cümlede bulunmayışım Jimin'in beni yüzüstü bırakmasındandı. Eğer ki korkusuzca herkesin karşısına geçip, bizi savunsaydı başkan'ın beni aşağılamasına katiyen göz yummazdım.

Ama şu durumda ne diyebilirdim ki? 'Sadece sevdim, benim suçum değildi' gibi cümleler kuramazdım. Hangi aşktan bahsedebilirdim, aşık olduğum adam bana her şeyin yalan olduğunu gösterdikten sonra?

Sessizliğim başkanın sinirini daha çok bozuyor olmalıydı ki, sesini mümkünmüş gibi daha da kaldırdı. "Bana cevap ver, Chaeyoung! Bu yaptığın bencillik değil de ne?! Hangi hakla kendi kariyerini böyle bir riske atarsın?" Zaten dokunsan ağlayacak gibiydim ve bu cümlelerle yaşlar durmaksızın gözlerimden akmaya başladı. "Sizin shiplenmeniz bile binlerce kişinin çıldırmasına sebep olurken, ne tür bir aptallıkla gidip bir de sevgili olursun onunla? Hem de BigHit'in bizim düşman şirketimiz olduğunu bilerek?! Her şeyi geçtim, kızların kariyerini de tehlikeye attın! Sizin sevgili haberleriniz yüzünden onlar da nefret alıyor. Grubun dağılmasıyla ilgili tagler dünya gündeminde ve blinkler şu an büyük bir savaş içinde! Fanlarını bile düşünmeyecek bir idol yetiştirmişim, yazıklar olsun bana!"

"Evet, yazıklar olsun sana!" Diye Jen aniden yerinden kalktı. Yüzünde herkesi korkutabilecek bir ifade vardı. "Blinkleri şimdi mi düşünmek aklına geldi? Yılda bir kere comeback'i bize zar zor veren şirketin bunu demesi komik! Sırf blinkler için sözleşmeyi imzalayan bir grubuz çünkü dağılırsak ne kadar üzüleceklerini tahmin bile edemezsin. Bu yüzden hiç birimizin onlara karşı olan sevgisini sorgulamak sana düşmez!" Jennie diyeceklerini bitirip odayı terk etti.

Başkan şaşkınlığını atamadan Lisa kalktı ayağa. "Ve bizim bir grup üyemize hakaret ediyorsan, bu hepimize demektir. Sende biliyorsun, şirketin batması tek bir sözümüze bakar. Eğer günlerdir Chaeyoung'a kesilmeyen hakaretlerini bitirmezsen inan ki bunu yaparım!" Lisa da Jennie'nin ardından gidince şimdi sıra Jisoodaydı.

"Ha bu arada, aynı Jennie'ye yaptığın gibi Chae için de sakın media oyunu olan bir ilişki hazırlamaya kalkma! Şimdiye kadar her isteğini yaptık, bir kere de sen bizi koru. Ölüm tehditleri aldığımızda da sustun ama," bakışlarını bana çevirdi. "Onu eğer gruptan atmaya kalkarsan, bunu çok pis ödersin." Jisoo elimden tuttu ve beni de odadan çıkardı.

Ve o an; ben pişman oldum. Günlerdir yüzümü güldürmeye çalışan, sonucu ne olursa olsun başkana kafa tutan kızları günlerdir yok saydığım için. Yalnız uyurken ağladığımdan geceleri benimle uyuyan Jisoo unnieyi, her gün sırf ben onun yemeklerini sevdiğim için bana yemek yapan Jennie unnieyi ve gün içinde odadan çıkmam için bin takla atan Lisa'yı göremediğim için pişman oldum.

Belki sevdiğim adamı kaybetmiştim ama, ben kocaman kalbe sahip olan kız kardeşlere sahiptim. Ve biz sadece bir grup değil, aile olmuştuk.

Bu günden kendime söz veriyordum, evet, Jimin'e ait olan kalbim asla bir başkasına ait olamayacaktı ama onu en derine gömecektim.

--------------------------

Farkındayım, bölümde Jirose yoktu. Ama kocamaaan ailemiz vardı. İdol kitabı olduğu için kızların arasındaki bağı bu kitabımda anlatmak istedim. Ve hiç şüphesiz, bu olay diğerlerinin başına gelse Chae de onlar için aynı şeyi yapardı.
Seviliyorsunuz❤

vulnerable // jiroséWhere stories live. Discover now