the end

1.9K 170 89
                                    

Jimin son bir kez aynada saçını düzeltip gülümsedi. Bu konserleri diğerlerinden daha farklı olacaktı.

Konser yayımlandığı sürece bir çok kanalda da canlı olarak gösterilecekti, bu yüzden bütün üyelerde saf heyecan vardı.

Sahneye çıktıklarında herkesi selamladılar ve şarkılarının hepsini söylemeye başladılar. Dakikalar geçtikce coşku daha da artıyordu.

Genç kız da evde oturmuş, BTS'in şahane konserini izliyordu. Kızlar da onunla birlikteydi.

Jimin'in bugün herkesten neşeli olduğu belli oluyordu. Rosie kendini garip hissetmişti, daha geçen gün onunla birlikteydi. Yine de sevdiği adamı izlemeye başladı ve gözlerini ondan bir an ayırmadı.

Şirket Jaehyun ve Rosie'nin ilişkisini yalanlamıştı. Tabii Chae yine azar yemişti ama duruma alışmıştı artık.

Konserin sonunda tüm üyeler armylere teşekkür etti. Sıra Jimin'e geldiğinde derin bir nefes aldı. Uzun bir şey konuşacakmış gibiydi.

"Öncelikle bize bu gece katılan herkese teşekkür ediyorum, siz çocuklar gerçekten muhteşemsiniz. Size söylemen gereken ciddi bir şey var." Yutkundu.

Chae yerinde gerildi, onunla ilgili bir şeyler diyeceğini sezmiş gibiydi.

"Aylar önce bir ilişki skandalım çıkmıştı, Park Chaeyoung ile. O aslında gerçekti." Anında dört bir yandan sesler yükselmeye başlamıştı. Jimin tekrar konuşmaya başladığında herkes sustu. "Biz bir-birimizi seviyorduk ama ne yazık ki insanların, fanlarımızın tepkisinden korktuğumuz için ilişkimizi yalanlamak zorunda kaldık. Ve hâlâ bir-birimizi seviyoruz."

Chae kelimelerin devamını beklemeden ayağa kalktı. Kızlar onu durdurmadı, hepsi mutluydu. Genç kız arabasına bindi ve bir yandan da telefonunda canlı yayını açtı. Jimin'i duyabiliyordu. Son hız konser alanına doğru sürmeye başladı. Heyecandan kalbi öyle bir atıyordu ki..

"Geçen gün...Onunla konuştum, o beni tüm saflığıyla seviyor ama ben onu sevdiğim halde ona karşılık veremedim. Kendimi geçtim, onun yiyeceği linçten korktum. Bildiğiniz üzere, buraya gelmek için yıllarını verdi, ailesinden ayrı kaldı. Bütün emekleri boşa gitmesin diye ondan ayrıldım. Ama o zaman onun narin kalbini öyle bir kırdım ki, o kalbe artık onu sevmediğimi düşündürdüm. Fanlarımı üzmemek, kendimin ve onun işini korumak adına aşkımızdan vazgeçtim. Ama anladım ki, insanın kalbinin bir tarafı boş olunca yaşanmıyormuş." Elini kalbine götürdü. "Üzgünüm, size yalan söylediğim için. Ama gerçekten beni seviyorsanız beni ve ilişkimi desteklemeseniz bile saygı duyarsınız."

Sessizlik oldu, üyeler Jimin'in bunu yapacağından haberdardı. Onlar Jimin'i alkışlamaya başlayınca salon da alkışladı.

Bu zaman genç kız konser alanına varmıştı. Gözlerindeki yaşları silip heyecanlı adımlarıyla Jimin'in yanına çıktı. İdol olduğu için onu tanıyan görevliler ona yardım etmişti.

Jimin sahnede onu gördüğünde daha şaşkınlığını üzerinden atamadan kız ona doğru koştu ve sarıldı. Saçları Jimin'in sırtına doğru savrulunca Jimin de onu belinden yakaladı ve kendine çekti.

Bu zaman alkış sesleri daha da güçlendi.

Geçen o acı dolu günlerden sonra, bu mutluluk onların hakkıydı ve artık kimse engel olamayacaktı.

Geçen o acı dolu günlerden sonra, bu mutluluk onların hakkıydı ve artık kimse engel olamayacaktı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Umarım final içinize sinmiştir, bu kısa yolculukta benimle birlikte olan herkese teşekkürler ❤

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Umarım final içinize sinmiştir, bu kısa yolculukta benimle birlikte olan herkese teşekkürler ❤

vulnerable // jiroséHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin