ep 12.

1.5K 150 48
                                    

Jimin uzun zamandır uyanmasını bekliyordu kızın. Elini saçlarına götürüp okşadı. Gece geç uyumuşlardı ve bu yüzden kız kalkmak bilmiyordu.

"Jimin?" diye kız esneyerek arkasını döndü Jimin'e. Jimin vakit kaybetmeden kıza daha da yaklaşıp arkadan sıkıca sarıldı ve dudaklarını omzuna koyup öpücük kondurdu.

"Meleğim, sana muhteşem kahvaltı hazırladım. Uyanmazsan kaçırırsın bak."

Chae yüzünü ona çevirdi. Jimin tam onu öpeceği sırada kız hemen ayağa kalkıp yatak odasından çıktı ve koşarak salondaki kahvaltı masasına oturdu.

Jimin kızın her zaman aç olduğunu ve yemek aşığı olduğunu biliyordu. Gülerek kızın arkasından gidip masaya oturdu.

Ekmek alıp ona bal sürdü ve kıza uzattı. Chae ağzını gülümseyerek açtı ve ekmekten bir ısırık aldı. Dudaklarının kenarına bulaşan balı Jimin baş parmağıyla silip kendi dudaklarının arasına götürdü. Bunu fark eden Rosie utanarak başını eğdi ama içi mutluluk doluydu.

Jimin'in aklına gelen anılar onu gülümsetiyordu ama canı acıyordu. Rosie'nin söylediği son sözler onda büyük etki bırakmıştı.

Kız onu sevmediğini düşünüyordu, nasıl düşünmesin ki? Jimin'in ondan uzak durma sebebi aslında işi falan değildi. Chae istediği bu konuma gelmek için ailesinden, okyanusun diğer tarafından buraya gelmişti ve şu an istediği o mesleği yapıyordu.

Bu yüzden ilişkilerinin açıklanması hiç iyi olmazdı. Kız işinden olabilir hatta grup bile dağılabilirdi linç yüzünden. Shiplenmeleri bile yüzlerce kişinin çıldırmasına sebepti ve Jimin bunu kendisi için değil, kız için yapmıştı. Kendisi yüzünden Chae'nin uzun zamandır hayalini kurduğu bu işten olması ve ya her hangi bir başarısızlıkla sonuçlanmasını istemiyordu.

Kore'ye geleli bir hafta olmuştu ve duyduğuna göre kızlar da gelmişti.

"Jimin!" Diye Jin hyungunun seslenmesiyle aşağıya indi.

"Efendim?"

"Şuraya bak." Diye Namjoon başıyla televizyonu gösterdi.

Jimin, televizyona baktı ama keşke hiç bakmasaydı. Gördüğü magazin haberiyle beyninden vurulmuşa dönmüştü.

"Blackpink üyesi Park Chae-young ve Nct üyesi Jaehyun dün gece bardan el ele çıkarkan görüntülendi. Şirketlerin en kısa zamanda bir açıklama yapması bekleniyor."


vulnerable // jiroséHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin