15. Varasto

148 10 7
                                    

Taehyung kurvasi pyörällä pihaani. Olin tekemässä matikan läksyjä keittiössä. Kello oli vasta kaksi, ja Taen oli määrä tulla vasta viideltä. Ovi tömähti auki ja Tae rynni sisään.
"Mitä mä teen?!", hän huusi ja tömähti eteeni tuolille.
"Niin minkä suhteen?", kysyin kummissani.
"Jeongyeon sano olevansa kiinnostunut Namjoonista...", Tae sanoi ja hieroi otsaansa.
"Ensinnäkin rauhotu. Onks jotain tapahtunu?"
"Sen illan jälkeen ku meillä oli hauskaa sielä jalkapallokentällä, Jeongyeon on viestitelly Namjoonille kokoajan ja välillä puhuukin siitä ja sen harrastuksista.", Tae sanoi.
"Onko se sanonu et se on kiinnostunu?", kysyin.
"Ei, mutta tyhmäkin sen huomaa!", Tae sanoi ja huokaisi syvään.
"Sun pitää puhua sille tästä. En tiedä mitä muutakaan tehdä.", sanoin ja taputin toveria olalle.
"Voinko jäädä hetkeksi? En jaksa mennä kotiin, äiti on hermona.", Tae sanoi ja katsoi minua koiranpentuilmeellä.
"No okei, jos kestät Yoongia. Mikä äidilläsi on?", sanoin ja katsoin yläkertaan.
"Sillä ei oo töitä..pankki palkkasi uuden pankkitoimihenkilön, nuoremman joten äidille ei ole töitä.", Tae sanoi.
"Kyllä sekin selviää varmasti.", sanoin ja säälin hieman Taea. En muista milloin viimeksi olisin viettänyt hänen kanssaan kahden keskistä aikaa, pitänyt hauskaa tai käynyt pirtelöllä. Yoongin palattua kuvioihin Tae on unohtunut. Ei sillä että Yoongi olisi kokonaan se syypää. Itse en ole ottanut yhteyttä.
"Moi?", kuulin Yoongin äänen portaikosta.
"Ai moi, Tae on meillä tän päivän.", sanoin hiukset märkänä sojottavalle poikaystävälleni.
"Okei, kiva.", Yoongi sanoi, hyppeli jääkaapille ja nappasi limsan kouraansa.
Katsoin tämän vahvaa kättä ja muutenkin koko kroppaa. Tae havaitsi ilmeeni ja hänen mieliala muuttui heti.
"Jaa a, sellasta täällä.", Tae tokaisi.
Ärsyynnyin pojan toilailusta ja löin tätä vihollani. Tae alkoi nauramaan ja osoitteli sormimerkkejä edessäni. Yoongi naurahti ja hävisi olohuoneeseen.
"Mikset kertonut?", Tae kuiskasi.
"Ei me tehty sitä vielä.", kuiskasin.
"No mitä sitten?", Tae kysyi virne kasvoillaan.
"Ei kuulu sulle.", sanoin ja heitin kynän penaaliin. Tae mossahti ja nojautui selkänojaansa.
"Lähetäänkö pirtelölle?", kysyin.
Tae nyökkäsi. Yoongi huusi automaattisesti olohuoneesta kieltävästi. Keräsin koulutavarat kasaan ja lähdin eteiseen. Tae tallusti, edelleen kengät jalassa, ulos ja nappasi pyöränsä. Työnsin kengät jalkaan, huikkasin Yoongille heipat ja lähdin hölkäten Taen perään.

Kävelin kotiin sanoen heipat Taelle. Oli jo myöhä, ja väsymys painoi silmäluomia.
Avasin oven kolistellen ja näin Yoongin torkkuvan sohvalla.
"Hei.", kuiskasin kumartuen Yoongin korvalle.
"Mhm moi.", Yoongi sanoi juuri herättyään.
"Mennäänkö ylös nukkumaan.", kysyin ja siltin Yoongin päätä. Poika mumisi jotain siihen tyyliin, että oma sänky olisi kova sana.
Vedin Yoongin reppariini ja nousin portaat ylös. Ovi avautui narahtaen ja kaadoin Yoongin selästäni sängylle. Suljin verhot, riisuin vaatteeni ja hyppäsin sängylle. Kiedoin peiton päällemme ja ryömin Yoongin kainaloon. Siihen oli hyvä nukahtaa.

°°°

Avasin lukion oven minuuttia vaille kahdeksan ja juoksin luokkaan. Hyppiessäni portaita ylös näin Namjoonin kävelevän kohti omaa luokkaansa.
"Moi!", huudahdan ja päätän myöhästyä vaihtaakseni kuulumiset.
"Ai moi Jimin.", Namjoon sanoo hieman alakuloisesti.
"Miten menee? Kaikki ok?", kysyn hengästyneenä.
"Jooh...tota Tae on aika vihanen mulle.", Namjoon sanoo ja istahtaa takana olevaan penkkiin. Istahdan pojan vierelle säilyttäen katsekontaktin.
"Ai niin joo. Miten se juttu on edenny?"
"Kerroin Jeongyeonille etten pidä hänestä ja hän suuttui. Tae oli aluksi vihainen mulle koska "yritän viedä" tämän tyttöä, ja nyt se vihoittelee mulle kun sain Jeongyeonin itkemään.", Namjoon tuhahtaa.
"Tae on kyllä omituinen heppu. En ajatellu että se ois noin ailahtelevainen tyttöjen kans.", sanon suustani juuri Taen astellessa yläkertaan. Nousen pystyyn ja näen Taen kääntyvän kannoillaan vihainen ilme kasvoillaan.
"Tae! Venaa nyt!", huudan ja juoksen pojan perään matikantunnista välittämättä.
Juoksen sinisten pariovien läpi ja törmään melkein Yoongiin joka on astumassa ulos luokasta.
"Mihin kiire?", Yoongi kysyy pysäyttäen minut vetämällä kädestäni.
"Taen perään, suututin sen..", sanon otsa mytyssä.
"Hei, saat sen leppymään.", Yoongi sanoo ja pussaa minua huulille. Ilo valtaa kehoni tuosta pienestä suudelmasta ja pussaan vielä Yoongia nopeasti ennen seuraavaa spurttia.
Juoksen Taen perään katsoen hänen loittonevaa selkäänsä.

"Taehyung!", huudan juosten lukion pihalla.
Tae pysähtyy puun juurelle ja vajoaa maahan istumaan. Hölkkään puulle, otan siitä tukea ja hengitän raskaasti.
"Anteeks.", sanon hengästyneenä ja lösähdän itsekin maahan.
"Joo tiiän tyhmää olla vihanen Namjoonille joka asiasta, mutta en vaan tykkää siitä jätkästä yhtään.", Tae sanoo pyöritellen lehtä kädessään.
"Mikä Joonissa on mikä niin paljon ärsyttää?", kysyn vaitonaisesti.
"Se koko jätkä. Täydellinen mies jonka kuka haluais. Ihme ku se ei oo jo suaki saanu pauloihinsa.", Tae hörähtää ja repii lehden kahtia. Sanat tulvivat korviini ja aloin ajatella itseäni Namjoonin seurassa. Tajusin olevani tyhmä ajatellessani häntä niin, koska olen Yoongin kanssa.
"Ei tietenkään. Rakastan Yoongia.", sanon ja siirrän hiuksia pois silmien edestä.
"Niin Jeongyeonikin sanoi, että rakastaa mua.", Tae tuhahtaa.
"Älä nyt ajattele noin. Onko sun ja Jeongyeonin suhteessa järkeä jos se ettii kokoajan uutta poikaystävää?", sanon ja kohtaan Taen vihaisen katseen.
"En mä vaan sitä noin vaan voi jättää! Rakastan sitä ja vaikka se kuinka haluis muita poikia, niin sen kaverit tappais mut jos jättäisin sen! Mielummin sitten itse tuun jätetyksi.", Tae tuhahtaa ja kääntää päänsä takaisin polviinsa.
"Rauhotu nyt. Ei ole mun päätös, okei tee mitä tykkäät. Mutta muista että me puhuttiin tästä.", sanon ja vilkaisen koulua kohti. Matikan tuntia on jäljellä enää kolmetoista minuuttia, ja luvassa olisi jälki-istunto perjantaina.
"Mikset muuten oo tunnilla?", kysyn Taelta.
"En jaksanu mennä kattoo Jeongyeonin naamaa.", Tae mumisee.
"Se tulee teille kuitenkin tänään..", sanon.
Tae pyörittää silmiään ja nousee ylös.
"Lähen mantsan tunnille, moro."
something sexual
Nostan kättä hyvästiksi ja suuntaan itse biologiaan. Avaan koulun ovet, astun sisään ja tunnen jonkun vetävän minut opettajien varastotilaan.
"Shhh.", Yoongi kuiskaa ja pitää kättä suullani.
"Mitä ihmettä?", mumisen Yoongin käden lomassa. Hän kääntää minut voimalla ympäri ja suutelee huulille.
"Ollaan koulussa.", mumisen suudelmien välistä.
"Jep ja lukitussa varastossa.", Yoongi sanoo irrottaen huulemme.
"Mikä juttu?", kysyn.
"No oot nii kuuma et aattelin vähä puuhailla sun kans tällä välkällä. Vielä ois seittemän minuuttia aikaa.", Yoongi sanoo ja iskee silmää. Tunnen kaluni kovettuvan ja tarraudun Yoongin kauluksesta kiinni painaen huulet tämän suulle.
"Jiminh.", Yoongi huokaisee ja alkaa avata huppariani. Vedän hupparini paitoineen pois ja teen pienen fritsun Yoongin kaulaan.
"Vittu saatana.", Yoongi murahtaa, nappaa minut syliin ja työntää varastotilan matalalle pöydälle. Kaataa minut makuulle ja nousee päälleni.
"Oot helvetin seksikäs.", Yoongi kuiskaa korvaani ja samalla hipelöi alakertaani.
Huokaisen ja vedän Yoongin t-paidan pois. Tämä suutelee kaulaani valuen hiljalleen alaspäin. Huokaisen syvään ja tunnen jalkalihasteni jäykistyvän, ja jonkun muunkin siinä samalla. Yoongi avaa housuni napit ja vetää hänet esiin. Huokaisen syvään, tunnen Yoongin vahvat kädet kaluni ympärillä ja lopulta tunnen Yoongin kielen.
Huokailen syvään hetken ajan, kunnes varaston oveen koputetaan vimmatusti. Säikähdän ja nousen istumaan Yoongin noustessa seisomaan. Vedän housut jalkaan ja huomaan katon rajassa piilevän valvontakameran.
"Joku näki meidät.", sanon ja osoitan kameraa Yoongille. Hän alkaa nauramaan, läpsäisee minua perseelle ja vetää paidan päälleen.
"Ei naurata.", tuhahdan.
"Mennään nyt vaan.", Yoongi sanoo ja heittää paitani minulle. Puen päälleni ja Yoongi avaa varaston oven. Rehtori, jonka mukana apulaisrehtori seisovat oven takana järkyttyneinä.
"Sori, ei löydetty muuta paikkaa. Noi poikien vessat on nii pieniä.", Yoongi sanoo iskee silmää ja vetää minut kädestä käytävälle. Ennekuin rehtori ehtii sanoa mitään, Yoongi ottaa ensimmäisen juoksuaskeleen vetäen minua perässään. Lähdemme nauraen kohti tuntejamme.

Y: Toi oli parasta ikinä..🤤😂
J: Jep😂🤤
Y: Joskus uudestaan..😉
J: Hyi sua..😏

Painan puhelimen kiinni ja samalla taskuuni. Sydämeni ja joku hieman alempana, jyskyttää edelleen enkä saa poikaystävääni pois mielestäni. Tänä iltana kyllä tekisi mieli...
"Herra Park, sano sinä.", Opettaja kysyy.
"Mmitäh?", mumisen ja näen parin oppilaskunnan jäsenen hieman naurahtavan. Taisivat nähdä kyseisen valvontakamera videon.
"Mitä tarkoittaa solun jakautuminen?", Opettaja kysyy. Avaan kirjan, otan esille taululla lukevan sivun ja etsin oikean kohdan.
"Se on kun yhestä emosolusta jakautuu kaks tytärsolua.", sanon ja suljen kirjan.
"Selvä... seuraavaksi.."
Lopetan kuuntelun ja keskityn aiempaan ajatukseeni. Suljen silmäni ja näen itseni makaamassa Yoongin päällä, minun sängyssäni. Kylmät väreet kulkevat selkääni pitkin, kunnes kuulen kun joku tyttö huutaa..
"Jiminillä seisoo!"

°°°
Olkaapa hyvät. Toivottavasti pidätte näistä cringeistä varastojutuista °-°
Öitä!


Window Waves | Yoonmin♡ Kesken Jäänyt :(Where stories live. Discover now