⚘sekiz

2.6K 242 84
                                    

🎞️my dirty secret

Eve döndüğümüzde garip bir manzarayla daha karşılaştım. Evde sadece Gavin'in annesi ve halası vardı. Bir de kadın uzmanlar. Kadın şefler. İki kadın yıllık bakımını günlük rutinmiş gibi yaptırırken onların güzel anlar geçirmesini sağlayan kişiler. Belki de tüm ülke buradaydı. İki kadın için. Üf, hayata bak.

"Tüyelim." dedi Gavin, geri geri yürürken. Atletimi çekeledi. "Hadi."

"Onlara selam vermemiz gerekmiyor mu?"

"Gavin!" dedi bizi fark eden annesi. İtalyanca konuşmaya başladı. Yüzüstü uzanıyordu. Çenesi yattığı yerdeydi, üstünde havlu vardı ve sanırım içinde çıplaktı.

"Teşekkürler anne, ihtiyacım yok." Annesi yine bir şeyler söyledi. Gavin'in yüzümde acı çeker gibi bir ifade belirdi. Bilerek anlayacağım dilde cevap veriyordu, muhtemelen kendimi dışlanmış hissetmemem için yapıyordu. "Hayır anne, kaslarımı yağla ovdurmama gerek yok. Gayet iyi durumdalar."

Bayan Antonietta kollarını beline koyarak doğrulacağı sırada Gavin arkasını döndü. Ben ise dönmedim. Keşke dönseydim. Çünkü annesinin güzel göğüsleri görüş alanımdaydı. Kasın otoriter tavırla İtalyanca konuşurken gözlerimi başka yöne çevirdim ve gülmemek için yanaklarımı içten dişledim.

Annesi gözlerini bana çevirdi. Beni işaret ederek konuştu.

"Onun da ihtiyacı yok." dedi Gavin, sesini yükselterek. "Evet biliyorum çünkü o benim sevgilim."

Annesi susmuyordu.

Gülümsedim. "Ben de denemek isterim. Masaj mı?" diye sordum bir Gavin'e, bir de Bayan Antonietta'ya bakarak.

"Bunu yapmak zorunda değilsin." diye fısıldadı Gavin.

"Sorun değil. Cidden. Bakımı severim." Tabii benim bakımım bu kadar ayrıntılı değildi. Buna ayıracak param yoktu ki zaten.

"Ama onlarla olacaksın. Muhtemelen saatlerce."

Dudaklarımı büktüm. "Beni özleyecek misin?"

Yavaşça sırıttı. "Hem de nasıl özleyeceğim. Defile yaparız diye düşünüyordum. Hatta yine herhangi bir kıyafetin içine sıkışırsın da bana yalvarırsın diye de umuyordum."

Gülerek kolunu ittim. "Git hadi. Burada sadece kadınlar durabilir. Annenin memelerini mi izlemek istiyorsun? Belki halanınkileri de görürsün." diye dalga geçtim.

Midesi bulanmış gibi dilini çıkardı. "İyi. Gidiyorum. Yardıma ihtiyacın olursa adımla çığlık atman yeterli."

Sırıtarak ters yöne yürümeye başladığında iç çektim. Gavin gittikten sonra salondaki kadınlara döndüm.

Saçlarında bigudiler olan halası Bettina varlığımı görmezden geliyordu. Claudia gibi. Sırtüstü yatıyordu, gözleri kapalıydı. Yüzü ise, maskeden bile anlaşılacak şekilde, memnuniyetsizdi.

"Soyun." dedi Bayan Antonietta.

Başımla onayladım. Çıkardığım kıyafetleri katlayan kadın bana gülümseyerek baksa da Bayan Antonietta, emrine uyduğum için şaşkındı. Bir anlığına. Utanmamı beklemişti sanırım. Kalkanlarını geri kaldırdı, alay eder gibi kendi dilinde konuşmaya başladı.

"Anlayacağım şekilde söyler misiniz?" dedim, sevecen bir tavırla.

"Yağlı kolların ve bacakların olduğunu söylüyor. İnceltmek için ya boğazını tutmalısın ya da her gün masaj yaptırmalısın." dedi Bayan Bettina.

bir zehir gibiWhere stories live. Discover now