Újra úton

648 31 5
                                    



Kopogásra rezzentem össze.

- Küldetést akartam nektek adni, de ez várhat. Menj haza. Nem láthat meg így senki. Ez nem tudódhat ki. Menj hozd rendbe magad, szedd össze a gondolataid, érzéseid és este várlak vissza. Utazásra készen gyere, egy hétre legalább készülj- felállt. Ennyi volt az érzelgésből. Kemény volt, de tudom, hogy ezzel csak segíteni akar. A sírás nem segít. Erősebbé kell válnom. De hisz már erős vagyok. Csak össze kell magamat szednem. Bólintottam és mire benyitottak volna csapattársaim, akikkel küldetésre mennék, kiugrottam az ablakon. A szél felkapott és kellő magasságban lebegtem messze az emberektől. Mintha csak nem hatna rám a gravitáció suhantam a házak felett. Az ablakon keresztül léptem be a hálószobámba.

Elég ebből. Rendbe kell magamat szednem. Nem eshetek szét. Szükségük van rám. Nem az elesett szétcsúszott Sakurara. A megerősödött magabiztosra, akivé váltam. Mert tudom, hogy azzá váltam. Még ha az út homályos is, ami idevezetett. A fürdőbe megmostam az arcom. Tsunade szerint legalább egy hétbe fog telni a küldetés. Vajon mi lesz a feladatom? A hetes csapat ismét összeáll? Hamarabb eltelt a nap mintsem gondoltam. Anyáék meglátogattak, még ebédet is hoztak a számomra. Velük beszélgettem, meséltek mi minden történt, majd miután elkezdett sötétedni hagytak készülődni a következő utamra. Anya zsörtölődött nem is keveset, hogy már megint úton leszek, de máskor is voltam már távol küldetés miatt. Biztosítottam, hogy nem tart sokáig és hamar itthon leszek újra. Megígérte, hogy majd átjár gondját viselni a háznak, mivel szerinte egy ilyen gyönyörű otthont nem szabad sokáig magányosan hagyni. Csendben pakolásztam és anya szavain mosolyogtam még mindig, pedig már csak egyedül voltam a házban. A ruhákat eltartott egy ideig míg elpakoltam, mivel teljesen újak voltak fel kellett őket próbálgatnom, hogy nehogy méretben ne passzoljanak rám, de fölöslegesen aggódtam. Ino ebben is hibátlanul teljesített. A küldetésekre külön ruhatárt készített nekem. Rajta a klánom szimbólumával. Vagyis mindkettővel. A felső, amit magamra húztam fekete volt egyedül a hátán virított ciklámen színnel a jel. A Haruno kör és két oldalára szárnyakat festettek. A Hirana klán szimbóluma. Madár szárnyak. Szinte lángolnak. Főnix szárnyak. Büszkén elmosolyodtam elpakoltam a hasonló jelzésekkel ellátott edzőcuccokat, de tettem be olyanokat is, amin semmilyen jel nem szerepel. Mindenre fel kell készülni. Magamra kanyarintottam a köpenyt. A sima fehér alul piros csíkokkal ellátott köpenyt. Fura. Sose hordtam szívesen ezt, mindig inkább a hátizsákomba gyömöszöltem, de most túl meztelennek éreztem magam nélküle. Szükségem volt rá, hogy mögé bújhassak. A hátizsákot a hátamra dobtam, bezártam a lakást és elindultam az iroda felé. Benyitottam és meglepődésemre nem a hetes csapattal találtam magam szembe. Vagyis nem teljesen. Naruto, Neji és Hinata álltak Tsunadeval szemben.

- Pont időben- bólintott mesterem, majd a többiek felé fordult- A küldetés, habár egyszerűnek tűnhet nem az. B szintű küldetésből gyorsan S szintűvé változhat, ha nem vagytok elég körültekintőek. A feladatotok kideríteni mi történt Yugito Nii vel.

- Matatabi, a kétfarkú hordozójával? – kérdezte Neji én pedig csendben jegyzeteltem magamban. Ez egyvalamit jelenthet. Csak egy valami történhetett a nővel.

- Pontosan. Tudjuk kiknek áll szándékában ezeknek az embereknek a begyűjtése. Ezért is állt össze ez a csapat. Két byakugan áll rendelkezésetekre nem véletlenül. A feladatotok a felderítés, nyomozás. Kerülitek az összetűzést mindenkivel. Ismétlem Naruto! Csak végső esetben bocsátkozhattok harcba. Ha bármilyen kicsi is az esélyetek arra, hogy elkerüljétek a konfliktust, akkor is úgy tesztek. Sakuranak, ha nem is közvetlenül birtokában vannak az információk az Akatsukiról. Használjátok ezt a tudást az előnyötökre. A csapatvezető Neji- magyarázott szigorúan.

- Miért Neji? – akadékoskodott Naruto egyből.

- Mert ő áll egyedül Jonin szinten közületek és ő tud a legracionálisabban gondolkodni – Jonin? Hitetlenkedve kaptam a fejem Neji felé. Miért nem említette? Mikor tette volna mondjuk? - Felhőrejtek szélén látták utoljára. Van kérdés? – mielőtt Naruto bármit is mondhatott volna egyből folytatta- Helyes. Sok szerencsét! – bólintottunk és elindultunk a falu végét jelző kapu felé.

- Habár nem szívesen hagyom el máris a falut, örülök, hogy veletek az oldalamon teszem.

- Nekünk örülsz vagy annak, hogy az Akatsuki után nyomozunk? – fordult felém Neji.

- Mégis milyen baromságokat hordsz itt össze? - álltam meg, hogy kérdőre vonjam.

- Hiányoznak? - kérdezte, míg Naruto és Hinata értetlenül pillantottak vissza ránk.

- Ne kérdezz baromságokat. Ha hiányoznának se emlékeznék erre, emlékszel? – Neji idegesen közelebb lépett. Nem tudom mi baja van mostanában, de kezd felidegesíteni a kiborulásaival.

- Örülnék Neji, ha a féltékenységi jeleneteiddel nem hátráltatnád a küldetést! - állt közénk Hinata, belém pedig olyan szinten fojtotta a szót hirtelen magabiztossága, hogy hitetlenkedve néztem az előttünk álló gyönyörű lányra- Indulnunk kell! - mondta még, mire nevetésben törtem ki Neji szintén elképedt arcát látva. Ő gyorsan rendezte arcvonásait és előszőr mérgesen, majd mikor jókedvemet nem bírta ezzel se letörni ő is elnevette magát- Hihetetlenek vagytok- rázta a fejét Hinata.

- Te vagy hihetetlen! Egy pillanatra megijedtem tőled! - böktem meg miután tovább indultunk.

- Sok idő eltelt mióta elmentél. Sok minden változott- lépett Hinata mellé Naruto és megcsókolta.

- Ha még egyszer csak közelít felé a mocskos nyelved én magam vágom ki és dugom a...- rántotta arrébb Neji.

- Neji Hyuga! - szólt rá élesen Hinata, amivel elnyomta Neji utolsó szavait, amiket talán jobb is, hogy nem hallhattunk. Mosolyogva ráztam meg a fejemet. Hosszú utunk lesz. Felpattantam könnyedén egy magasabb faágra és onnan szóltam le.

- Annyira sokat azért mégsem változtatok! Indulhatunk végre? - egy emberként pillantottak fel rám, majd arcuk elkomolyodott és bólintva csatlakoztak hozzám.



Sziasztok! Igyekeztem, de meló melett igen nehéz megtalálni az időt az írásra :D Nem a leghosszabb, de remélem azért elnyeri a tetszéseteket <3 Írjatok, szavazzatok <3

Puszi,

Bellatis

Phoenix /Főnix/Where stories live. Discover now