Hoofdstuk 30 paniek aanvallen voor het verleden

212 15 5
                                    

@German@

Alles verpleegster stormen op haar af ook 2 dokter komen aan gelopen. Ik word aan alle kanten weg geduwt. Net voor ik weg gejaagt word kan ik haar verwarde blik zien vol medelijde. Ze weet dus niet veel meer maar dat is ook niet raar als jij 2 weken slaapt. 

De minuten in de wacht kamer gaan traager dan normaal de seconderwijzer tikt langzaam alsof het nooit zou eindigen. Een dokter met een witte schort komt opeens de kamer uit. Hij staat recht voor me en bekijkt me van top tot teen.

'wel, u ben haar man veronder stel ik.' Hij kijkt me twijfelend aan maar toch zij ik ja. 'aa u vrouw zij zo al iets; Wij hebben goed nieuws ze is nu aan de beter hand en binnen een week kan ze naar huis wel met begeleiding. Er is ook slecht nieuws!' hij kijkt me zwijgend aan alsof hij nu kijkt of ik dit wel aan kan. 

' wat is het slechte nieuws?' ze ik dan uiteindelijk.  'ummm ze heeft een soor allergie als ik het zo mag zeggen, waardoor als je over het verleden of dingen praat die nouw bij het hart liggen. Je moet maar een woord verkeerd zeggen dat ze een lichte paniek aanval krijgt. We moeten wel dit nog verder onderzoek waar ze allemaal bang van word en wat de oorzaak is.' Hij kijkt naar de grond alsof het erg inttersant is.

Dit klonk heel vreem maar met mij zou ze toch niet bang zij? Ik ging het rap genoeg weten in een geweld liep ik de kamer binnen. Maar toen ik haar zach zitten ging ik al minder rap naar binnen. Haar ogen waren meteen in paniek. Meteen kwam ik naast haar zitten, het ging precies niet goed komen. 'angie, rustig ik ben het maar German;' 

Ik pakte haar hand die geklemt aan het bed zaten. Zorgvuldig legde ik het op mijn hard terweil de tranen van haar wang stroomde begon ze minder hard te beven. Het hielp echt ze werd een stuk rustiger. 'het spijt me ik kan er niet aan doen sorry' haar stem breekte een beetje.  Net op het momen dat ze echt kalm was komt Clara binnen gestorm als een zot.

hier is er nog een hoofdstukje ;) xxxteddy

Sleutel van geluk! (Nederlands)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu