hoofdstuk 34 verbode verleden

217 15 1
                                    

@angie@

Hij lag bij me in het bed terwijl ik gewoon in zijn armen sliep. Hij lag niet slapen maar beschermde me. Het liefst zou ik altijd tegen zij warme lijf liggen.

Er word na een tijdje op de deur geklopt.

'Wacht ik zit op het toilette!' Riep ik.

German kroop uit het bed en ging op de stal zitten. Terweil hij een boek aan het lezen was. Of hij echt aan het lezen was niet duidelijk.

De deur ging langzaam op en twee knal groene ogen beginnen door de kamer te kijken. Clara kwam verlegen de kamer binnen getripelt. Meteen acher haar komt violetta heel blij kijk. Ze meteen z'n ik-weet-dat-julliee samen zijn blik.

'Je weet niet hoe blij ik ben dat jullie samen zijn'  flapt ze er uit. Clara kijkt in de war rond. Hopelijk viel het niet zo op. Meteen nam german Clara mee naar buiten om te wandelen. Terweil violetta op mijn bed ging zitten.

@violetta@

Het liefs zou ik haar verhaal willen horen over wie de vader is enz. Maar het mocht nietben kon niet. Angie zou meteen een paniek aanval krijgen. Waarom was alles zo moeilijk? Angelica liep ook rustig e kamer in. Natuurlijk wist zijn niets over het verbot van vertellen over het verlegen. Meteen trok ik haar mee naar de hang. Misschien niet zo suptil maar het moest voordat ze uit vloog.

'Oma je mag haar niet vragen!' Zij ik. Haar blik werd een beetje boos. 'Mag ik nu al niets meer aan mijn dochter vragen?!' Terweil ze haar stem verhof.

'Oma, ze krijgt er panniek aanvallen van. De dokter heeft het verbodem om van het verleden te praten.' Zij ik.

Ze zuchte erg diep maar ik zach dat ze het wel geprobeerd hadden. Ondertussen kwamen german en Clara ook aangelopen. Clara en agelica liepen naar binnen.

'Ik het proberen duidelijk te maken dat ze moet zwijgen over wat er gebeurd is. Eerst begreep ze het niet maar nie denk ik het wel. Violetta het doe me mijn ze zo te zien. Angie en Clara!

Teddy xxx

Sleutel van geluk! (Nederlands)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu