Nog steeds woedend

560 48 6
                                    

Het is half 1 's nachts en nog steeds lig ik wakker. Ik ben zo boos op mama, hoe kan ze nou zoeits doen? Ik besluit om maar wat in mijn boekje te gaan schrijven, ik meot mijn gevoel gewoon ergens op kwijt kunnen.

Ik ben woedend, pist, boos en weet ik veel wat voor woorden je nog hebt om te zeggen dat je boos bent. Mama is dus even lekker met de beste vriend van papa uitgeweest en dan gaat ze tegen mij zeggen dat ze moet 'overwerken' allemaal bullshit dus. Hoe moet ik haar nog ooit gaan vertrouwen als ze zegt dat ze moet overwerken maar dan iets anders gaat doen. Als ik zeg dat ik naar Niall ga of naar de voetbaltraining ga ik toch ook niet ergens anders heen? Ik dacht dat ik mijn moeder kon vertrouwen maar blijkbaar niet dus.

Het enige wat ik nog wel wil weten is of ze dit al vaker hebben gedaan. Of ze al vaker zijn uitgeweest achter mijn rug om. Want als dat zo is dan ben ik weg, dan ga ik weel naar familie voor een tijdje. Moet mama maar is leren dat ze zo iets niet zomaar kan uithalen, ze heeft echt geen idee hoe erg ze mij hier pijn mee doet. Hoe kan ze papa nu al gewoon aan de kant hebben geschoven? Was papa dan helemaal niets voor haar?

Ik ga dit morgen allemaal aan Niall vertellen en vragen wat ik er mee moet doen. Nee wacht ik ga dit gewoon tegen Jessie zeggen. Tegen mijn kleine nichtje kan ik echt alles zeggen. Nou zo klein is ook niet, ze is maar twee jaar jonger dan ik. Ze voelt echt meer dan een zus voor me dan een nichtje moet ik eerlijk zeggen.

Maar ik ga nu slapen want het is al bijna 1 uur en ik moet morgen gewoon nog naar school:(

Ik leg het boekje weg en zet de lamp uit. Ik sluit mijn ogen en probeer in slaap te vallen.

'Nou dames en heren fijn dat jullie allemaal gekomen zijn naar Harry's 16de verjaardag,' zegt mijn moeder met een glas wijn in haar hand en iedereen juigt.

Ik heb nooit geweten dat een 16de verjaardag zo speciaal zou zijn, je wordt toch maar gewoon weer een jaartje ouder? Verder is er niets speciaals.

'Hey gefeliciteerd Haz,' zegt Jessie en ze geeft me een knuffel en een cadeautje.

'Thanks Jess,' zeg ik en ik knuffel haar terug. Snel maak ik het cadeautje open en zie ik dat er een fotolijstje met een foto van Jessie en ik in zit.

'Aw Jess bedankt, deze ga ik op mijn kamer zetten,' glimlach ik en ik geef haar nog een knuffel.

'Nou wie wil er taart?' roept mijn moeder en weer juigt iedereen inclusief ik want ik heb wel zin in een stuk taart! Eerst moet ik natuurlijk de kaarsjes uitblazen voor er aan de taart gesneden mag worden.

Na dat we onze taart hebben opgegeten gaan we naar boven om om mijn kamer fifa te gaan spelen. Jessie heeft namelijk een vriendje en ze wil hem verslaan bij fifa dus ga ik haar wat trucjes laten zien.

We hadden twee uur fifa zitten spelen maar toen kwam haar vader naar boven om te zeggen dat ze gingen. We gaven elkaar een knuffel en toen vertrokken ze. Ik was weer alleen boven op mijn kamer.

~ ~ ~

HEEYYY GUYSS

sorryy dit was iets korter dan normaal maar ik wilde het beste voor het volgende hoofdstuk bewaren:) dit is een soort van filler voor het verhaal want er kan natuurlijk niet in elk hoofdstuk iets spannends of zo gebeuren:)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden:)):):)

Please vote, comment and maybe follow?:)

XXXXX IrwinsBandana_

The Harry DiariesWhere stories live. Discover now