Ruha son dokunuş ve son perde.

113 12 64
                                    

ensoleilleé, benim için manevi değeri o kadar yüksek bir kitap ki! Aslında kitap derken bile içim bir tuhaf oluyor çünkü benim için hislerimi bir kitabın içerisinde yeşertmek ve buna kitap demek inanın ki ruhuma hiç yeterli gelmiyor.

ensoleilleé'yi yazdığımda içimde buruk bir his vardı, yaşadığım olaylar ve zihnimin acı fısıltıları ve daha fazlası her zaman rıhtımıma uğrardı. Bende yaralarımın kıvrılmış kanatlarından satır çizgileri yarattım ve onları kağıda fısıldamamın kalbime terapi olacağına karar kıldım. Ve ensoleilleé yi yarattım.

Ki iyi ki ruhumun sesini dinledim. Hayatımda ilk defa, gerçekten çok naif ve güzel bir şey başardığımı hissediyorum. Tabi bunu övünmek ve kitabı övmek için demiyorum. Manevi anlamda konuşuyorum.

Rose karakter olarak benim acılı tarafımı yansıtan bir aynaydı. Buruk ve yardımdı, kırgındı, kırıktı. Rose'a çocukluğumun ve gençliğimin yaralarını, vazgeçilmez acılarını bıraktım ben, onu ölsem bile zihnimden silemeyeceğimin farkındayım. İçimdeki benliğin adı oldu o benim için.

ensoleilleé olan Lachlan ise zihnimde yer alan kötü hislere ayna tutup o aynadan iyilikleri yansıtan bir kişilik oldu ruhumda. Ona sevgimin en naif kırıntılarını teslim ettim ve bunun için asla pişman olmayacağımı biliyorum. O benim yaratabileceğim en naif karakter oldu. Kendisini hissedebildiğim nadide bir sevgili oldu.

Bu kitabı yazarken her bir bölümde o an zihnime ne döküldü ise onu sayfalara düzenlemeden aktardığım için yazım hataları, devrik cümleler, yazı ve kelime hataları ve daha çok şey var bu yüzden mazur görün lütfen. Bölümlerin düzenlenebileceğinin farkındayım ama sanki bölümleri düzenlersem ve bir iki kelimenin yerini değiştirip satırlara başka kelimeler aktarırsam o an hissettiğim duyguların büyüsü bozulur diye düşünüyorum. Satırlara dokunamıyorum, daha çok dokunmaya kıyamıyorum.

Ah, aslında daha çok konuşurum lakin bu böyle uzar gider. Kendime dur diyemem. Satırlara kelimelerimi dokundurmayı, onlara bir şeyler fıslıldamayı çok seviyorum. Bu, beni özgür hissettiriyor.

Bak işte yine bir şeyler deyip başka hislere yelken açmaya başlamışım.
*Avucunu yüzüne örtüp başını iki yana sallama emojisi

ensoleilleé de yanımda olan güzel insanlara o kadar müteşekkirim ki onlar için hissettiğim bu hislerimin anlatılabileceği bir kelime yok. Fazla mutlu ve duygu yüklüyüm. Ah, evet, sakinim. Yanımda oldukları için kendimi gerçekten çok değerli hissediyorum.

Bu bölümü ruha dokunuş ve son perde olarak adlandırdım. Çünkü 'ruha dokunuş' sizin kalbinizden geçen yorumlarınız, 'son perde' ise bu son bölümde kitap ve karakterler hakkında söylemek dile getirmek istedikleriniz olsun istedim.

Rose ve Lachlan'a son olarak kalben ne söylemek isterdiniz?

Benim için çok özel bir şey daha diyeceğim satırlara. Bu kitabı okuduğunuzda hangi duyguları hissettiniz?

ensoleilleé size hangi şarkıyı anımsatıyor?

Çok fazla soru sordum gibi oldu ama olsundu. ensoleilleé benim için fazla özel çünkü yazarken o anları yaşamışlığım var bu yüzden sizinde hislerinizi öğrenmek istiyorum. Bunları sürekli dile getirdiğimin de farkındayım lakin bitirdiğim (kalbinde bitiremedi) ilk hikayem, fazla mutluyum.

Ve burada dile getirmek istediğim son bir kısım var. Kitabımın çalınmasını,  kopyalanmasını veyahut içerik ve yazım şekilleri olarak benzerini görmek istemiyorum. Çünkü ben bu kitabı hissettiğim duygularımla, acılarımla, her şeyimle yazdım.

Şuna inanıyorum ki zaten bir insan kendine güveniyorsa, kendi kelimelerine- cümlelerine, hayal gücüne güveniyorsa ve yazım olarak kaleminde kendine inancı tamsa zaten başka bir kitaptan çalıntı yapacak karaktere düşmez. Gerçekçi olun ve öz olun.

Aksi takdirde kesinlikle huhuki işlemlere yönelirim. Bu konuda çok hassasım ve fazla kararlıyım. Kitabın tüm hakları saklıdır.

Son olarak gözlerinizden kokulu kokulu öpüyorum çiçeklerim. (Burada ne yazacağımı unuttum, ah neyse.)

Elveda kirpik uçlarımın günebakanları.

|21 Eylül 2020 1726'|

"İlk aşkım olmayabilirdin ama diğer aşkları anlamsız kılan aşktın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"İlk aşkım olmayabilirdin ama diğer aşkları anlamsız kılan aşktın."

_
13 Ağustos 2020' 0147' (Başlangıç Tarihi)
10 Eylül 2020' 1748' (Bitiş Tarihi)
_

ensoleillé ||Tamamlandı||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin