Harta baghetelor si plecarea

35 2 2
                                    

*
Harry pov *
Ma trezit de dimineata. Este ora 9:00 si incep sa ma pregătesc . Imi aduc aminte ca nu am facut harta baghetelor. Ma pun rup bucăți de pergament si incep sa le lipesc.
* după 10 minute*
Am terminat si vad cum am format o hartă din bucățile de pergament lipit. Am făcut o vraja de protecție numita Adevaratum. Aceasta vraja nu numai ca o protejează, dar arata daca este si cea adevarata. Imi iau bagajele si ma duc jos. Ii gasesc pe  toți in sufragerie. Lily vine la mine cu ochii inlacrimati cand ma vede.
- Tata te rog nu pleca spune Lily
- Trebuie să plec Lily ca sa fac rost de cele 4 baghete si sa învingem răul spun eu si ea ma îmbrățișează.
- Asculta de mama si tata cat sunt plecat si daca vrei sa imi trimiți un mesaj spui Expecto Patronum si spui patronusului tau ce vrei sa imi zică si ii spui si numele meu acesta venind la mine continui eu si o vad ca zâmbește
- Da tata spune ea ai ma îmbrățișează
- Harry spun mama, tata, Gin, Sofia, Sonia, Sirius, Remus, Cath, Jacob, Ela si Ale.
- Cath tu esti regina vampirilor mama tu esti bună la potiuni si ceilalti sunteti buni la apărare contra magiei negre vreau s protejați casa spun eu
- Da Harry spun ei si ne imbratisam
- Haideți că trebuie să plec spre prima locație spun eu
- Ai grija Harry spun ei
- Da spun eu si ma aparetez
*Lily pov*
Nu pot să cred că tata a plecat. Sunt mândră de el ca face acest lucru ca sa ne protejeze. Ne-a povestit cand el sa despărțit de mama atunci când a plecat in cautarea de Horcruxuri ca sa il poata omora pe Voldemort.  Ma duc afara ca vreau sa vad cum pot sa imi controlez puterile.  Da am puteri cu care pot controla apa. Decât Aaron stie de asta nu am vrut sa le spun pentru ca nu vroiam sa ii îngrijorez. Ma duc afara si îl vad pe Leo care vine la mine
- Mrr spune el
- Da Leo spun eu
- Mergem la lac? Il intreb eu incontinuare
- Mrr spune Leo fericit si ma ia pe sus mergând spre lac.
Leo este un leu pe care pot sa il inteleg. Ma invatat Hagrid cum sa am grija de animale. Ajungem la lac si ma asez pe mal cu Leo lângă mine. Ma concentrez si fac o bulă de apa sa se ridice. Cred ca m-am concentrat mai tare si am înghețat-o.  Ma concentrez din nou si fac o bulă de apa imi întind mâinile spre bulă si dau din ele. Ce sa vezi am facut o formă din aceea bulă.  Este tata stiu a plecat acum 5 minute dar mi-e dor de el.
- Mai sa fie micuței Potter  ii este dor de tatăl ei spune cineva si cred ca stiu cine este. Ma ridic imediat si îl vad pe Leo ca se baga in gata mea. Imi amintesc ca tata mi-a zis,, Lily daca o sa fi in pericol  si Leo va fi acolo el se va baga in fara ta"
- Cine esti? Intreb eu
- Nu ma recunoști Potter spune aceea persoana
- Nu ar trebui? Intreb  eu
- Da spune persoana si isi da gluma jos. Nu se poate este Vanesa Riddler fica lui Delphi. E la fel de rea ca mama ei si vrea sa ne distrugă familia ca tata la omorât pe Voldemort . Este însoțită de multi devoratori. Nu  este a buna am o idee.
- Expecto Patronum spoptesc  eu din spatele lui Leo cu bagheta îndreptată spre lac. Din bagheta mea iese o căprioară.
- Du-te la Sofia Potter sa vina acum cu toți ca sunt in pericol aici la lac sunt cu Leo continui sa șoptesc  si căprioară da din cap si dispare.
*Sofia pov *
Stau in casa si cand dintr-o data apare o  căprioară argintie. Ajunge la mine si incepe.
- Du-te la Sofia Potter sa vina acum cu toți ca sunt in pericol aici la lac sunt cu Leo spune vocea si patronusul dispare.
- TOATA LUMEA IN SUFRAGERIE ACUM strig eu si vin  toți
- Sofia ce sa intamplat? Intreaba mama
- Lily este cu Leo la lac și este in pericol haideți spun eu cu bagheta in mana fugind spre lac.
Cand ajung acolo nu pot sa cred asa ceva Vanesa Riddler si devoratorii. Imi îndrept bagheta spre ei, dar albus fuge in fata surorii lui. Mda sa dus elementul surpriza. Au vazut ca sunt si eu aici. 
- Stati aici dupa colt le spun eu celorlalți
- Nu ne-au vazut pe toți, faceti un plan si atacați continui eu
- Sofia Potter cred ca a fost bine cum a murit tatăl tău spune Vanes si ceilalti rad
- Până aici va fost spune Albus furios si se transformă. Dupa 5 minute mai vad o creatură de apa cred ca stiu cine este.
- Nimeni dar nimeni nu il pomenește pe  Trezor Potter spune cineva cunoscut mie
- Cine spune asta? Intreaba Vanesa
- Eu spune Harry
- Harry Potter spune Vanesa
- Stupefy spune Harry si o nimerește Vanesa aruncând o in apa
- Acum Lily continuă Harry si o vad pe Lily cum se concentreza asupra apei. O vad pe Vanesa într-o bulă de apa făcută chiar de Lily. Il vad pe Albus cum ii omoară pe toți devoratorii. Dupa ce terminam cu devoratorii Vanesa dispare.
- Harry cum de nu ai plecat? Il intreb
- Acum plec mi-am luat la revedere de la Hermione si Ron  spune el
- Ne vedem cand te întorci Harry spun eu
- Da Sofia spune el si ne imbratisam. Dupa ce ne desprindem din imbratisare el dispare. Noi intram in casa si mai vorbim. Lily incepe sa ne povesteasca despre puterile ei. Maine incep sa fac cercetare ca sa o ajut cu puterile alea.  Stam si vorbim pana la ora mesei. Mergem sa mâncăm , apoi o sa ne întoarcem sa aflu tot ce este posibil despre puterile astea. Dupa masa mergem in sufragerie si incepe sa imi spuna cate ceva despre puterile astea. Parca am citit despre puterile astea. Sunt 4 vrăjitori care dețin 4 elemente: primul element este apa, Al doilea este focul, al treilea este pamantul si al patrulea este lumina. Albus are focul si Lily apa.
- Lily cine mai are puteri d-astea? O intreb eu
- Alice si Aaron spune ea
- Voi sunteti cei 4 vrăjitori care puteti salva lumea, dar trebuie a va uniți puterile cand va veni momentul potrivit spun eu si ea rămâne masca. Se duce ai ii aduce pe Alice si Aaron. Se așează si ei , iar eu incep sa le povestesc  despre cei 4 vrăjitori. Se făcuse tarziu si am plecat fiecare in camera lui. Am intrat in camera mea si cu o vraja ma schimb in pijamale. Închid usa si dupa ma bag in pat punând capul pe perna adormind instant.

Harry Potter and the Magic StonesKde žijí příběhy. Začni objevovat