Înmormântarea lui Ginny

12 1 0
                                    

* Trezor pov*
Suntem acasă pentru a ne lua rămas bun de la Ginevra.  Sunt aici cu toți si suntem pregătiți.
- Dupa înmormântarea lui Ginny vreau sa va zic ceva spun eu si ei dau aprobat din cap.
- Haideți să iesim ca sa o ducem pe Ginny acolo lângă părinții mei spune Harry
Mergem la sicriul in care se afla Ginny, iar eu, Albus si Ale il luam. Mergem spre cimitir si il punem in groapa. Înainte să băgăm sicriul in groapa ne mai uitam la Ginny inca o data si ii punem capacul. Dupa ce il băgăm începem să îl acoperim si Harry isi scoate bagheta.  Rostește o vraja si pe piatră de mormânt apare ceva scris. Ma întorc la ceilalti si o vad pe Gin,  Irina, Ale, Lily, Albus si pe Harry plângând. Este foarte greu, dar trebuie să ne gândim cum putem rezolva problema care a creat o Albus cel rau. Mergem la casa lui Harry . Intram toți in sufragerie si incep sa le povestesc.  Harry rămâne uimit si ceilalti sunt speriați. Albus pare sa vrea s all omoare pe Voldemort.
- Merlin, Morgana, Salazar si Voldemort sunt ai meu spune Albus si toti raman cu gurile căscate.
- Albus ăștia sunt cei mai periculoși vrăjitori de magie neagră spune Harry
- Tata tu l-ai învins pe Voldemort spune Albus
- Așa este spune el si zâmbește.
- Vrei sa fi ca mine, nu Al? Il intreaba Harry
- Vreau să dovedesc cine sunt cu adevarat tata a spus Albus
- Stiu vrajile astea din anul 1 deci o sa fie simplu sa lupt cu ei continuă Albus si eu raman masca. Harry nu mi-a spus că Albus stie vrăji din anul 1. Eu am crezut ca el le-a invatat pe parcurs.
- Tata pe tine te vrea Voldemort  spune Albus
- Da asa este spune Harry
- Ma nevoie de potiunea asta am o vraja care combină cu potiunea scrisă pe hârtia asta spune el si ii întinde o hartie lui Ale. Ma uit pe ea si mi-am dat seama cum o sa functioneze.
- Harry tu trebuie să îl aduci pe Voldemort in curtea mare de la Hogwarts,  eu si restul ii aducem pe ceilalti spun eu
- Albus tu trebuie să ai pregătită potiunea si bagheta continui eu si toti dau aprobat din cap 
Ne aparetam la Hogwarts unde sunt copii si profesorii. M-am dus la profesori si le am spus ce plan avea Albus. Au fost de acord sa protejeze copii. Profesorii au luat copii si iau dus in Sala Mare si stau acolo cu baghetele ridicate. Mi-am chemat vampirii si i-am trimis acolo sa păzească Sala Mare. Am văzut-o pe Ale ca vorbea cu niște vampiri , înseamnă că ea este un alpha.
Dupa ce au plecat toți aud o bubuitura.
- Ale haide să mergem spun eu si  e transformăm. Ajungem afara si il vedem pe Merlin, Morgana si Voldemort.
- Haide dupa Salazar  spun eu, dar ce sa vezi este in spatele nostru
- Aici sunt spune el si noi ne întoarcem
- Pietrificus totalus spune Harry si Salazar este împietrit. Il iau si il arunc in locul unde sunt  ceilalți împietrit. Il vad pe Albus cum toarnă potiunea în jurul lor si isi indreapta bagheta. Vad ca murmură ceva si cand aud ultimele vorbe raman mut.
- Vreau ca acesti vrăjitori de magie neagră sa fie morti pe vecie si sa nu se mai întoarcă niciodată spune Albus si vad cercul luminează
- Du-i pe cei 4 vrăjitori in lumea morților si acolo sa ramana continuă el . Toți raman blocați la această cand aud vraja asta. Stim toți ca e foarte dificilă si doar cel mai puternic vrăjitor o poate folosi. Harry este cel mai puternic vrăjitor,  dar vad ca Albus vrea sa fie ca el. Dupa 10 minute cercul dispare si in locul lui numai este nimic. Il vad pe Albus ca cade pe pământ. Mergem toți sa il luam si sa il ducem in aripa spitalului. Harry si Lily sau dus cu Albus, iar noi restu mergem sa patrulam cu baghetele ridicate. Doamne ce zi grea cate probleme vor mai apărea? Oare  se vor termina problemele astea? Oricum trebuie s acum pregătiți pentru ce va urma, daca este sa se întâmple ceva si mai grav. Am ajuns in turnul de Astronomie si ma pun jos uitandu-ma la stele.
- Doamne Lily, James ,  Sirius, Remus, Tonks , Sofia si Sonia facem tot posibilul sa va răzbunăm pe toti spun eu pentru mine. Raman aici si ma uit la stele cu bagheta in mana.

Harry Potter and the Magic StonesWhere stories live. Discover now