Puterile de necontrolat

15 1 0
                                    

*Catherine pov*
Sunt împreună cu Harry si copii lor pe afara. Ma uit la cei doi si observ o asemănare între Harry si Albus. Seamana mult din toate punctele de vedere. Am  zâmbit cand le-am văzut fata curioasă a copiilor. Imi aduce aminte de fica mea Lira era la fel de curioasă ca si ei.
- Ce ? Ii intreb eu amuzată
- Vrem sa stim cum de esti atat de puternica spune Albus
- E o poveste lunga spun eu
- O sa ne spui povestea dupa masa? Intreaba Lily
- Sigur micuto spun eu si ma las la înălțimea ei
Am luat-o in brate si am strâns o foarte tare. Nu stiu daca ceilalti simt, dar eu  simt ca o sa se întâmple ceva rău.
Ma ridic in picioare si scot bagheta.
- Cath ce se intampla? Intreaba Harry care se ridică si el . Ii vad pe cei doi copii cum se ridică si ei cu baghetele la vedere. 
- Simt ca o sa se întâmple ceva rău spun eu si apare o lumina.
- Copii duceti-va la doamna directoare si sa le spuneti lu Trezor, Irina, Sofia, Gin si Ale unde suntem spune Harry si incepe sa fuga cu bagheta pregătită de luptă. Eu fug in spatele lui până ajungem la locul de unde a apărut lumina. O vad pe Ale cum se zbate ca sa isi controleze puterile.
- Ale ce se intampla? Intreaba Harry
- Nu imi pot controla puterile spune ea si se transformă.
- Harry ferea spun si il împing. A trecut un blestem pe lângă noi. M-am ridicat si m-am uitat in directia din care a venit blestemul. Devoratorii au venit sa o ia pe Ale.
- Crucio spune Harry si nimerește un devorator. Ma transform si incepe luptă cu devoratorii. Devoratorii cad unu cate unu si noi iesim învingători. Până sa se întâmple asta. Ale sa transformat în ceva care nu pare a vampir. Un hibrid, dar cum?
- Ale striga Trezor si ii vad pe Irina, Gin si Sofia venind. Ale a întins mâna spre devoratorii morții si dintr-o data devoratorii mor . Cum e posibil asa ceva? Eu nu am puteri ca asta?
- Haideți la castel spun eu si o luam cu toții la fuga spre Hogwarts.  Cand ajungem o iau pe Ale si mergem in biblioteca sa vedem ce sunt cu puterile alea ale ei.
Ma duc la rafturi si dupa o jumătate de oră vin cu un teanc de cărți groase. Ii dau ei jumătate din teanc si începem să cautam. Cautam de ceva vreme până când.
- Am găsit spun eu
- Ce? Intreaba Ale si se uităsi ea. In timp ce citim descoperim ca puterile ei sunt de la mai multe creaturi si de la vrăjitori intunecati.  Nu pot sa cred creaturile mai zic ca de la ele are puterile, dar vrăjitori intunecati de unde ca i-am distrus pe toți.
- Ale ce vrăjitori intunecati ai omorât? O intreb speriată
- Voldemort, Delphi , Merlin si Morgana spune ea si eu raman masca.
- Păi de asta ai puterile alea de necontrolat spun eu
- Maine te ajut sa le controlezi continui eu
- Haide la culcare spune Ale
- Da spun eu si mergem fiecare in camera ei. Ce zi grea o sa am maine.

Harry Potter and the Magic StonesWhere stories live. Discover now