Moartea cuiva drag

24 1 3
                                    

*Sofia pov*
Dupa moartea lui Harry incercam să ne revenim, dar ce să vezi nu putem. Stau de vorbă  cu Irina si Ale in sufragerie. Kiara si tata intră la noi să vada cum ne simtim.
- Va vine sa credeti ca Harry a murit? Ne intreaba el
- Nu tata spun eu aproape plângând.
Tata deschide televizorul să ne uităm la un film. Mutăm canalele până dăm de un program care zice ca a murit o persoană. Ma uit la tata să vad ce reacție are,  dar nu are nici-o reacție.
- Unde este Cath? Intreaba Irina
- Zicea ca pleaca la magazin spune tata
- Păi tata, femeia aia omorata a fost lângă magazin găsită spun eu si Irina si Ale se ridică
- Haideți la magazin spune tata si scoatem baghetele. Tata mi-o da pe Kiara in brate.
- Sofia tu rămâi acasă cu bagheta ridicată spune tata
- Da tata si daca e ceva o să dau semnale spun eu
- Da, dar ca să fiu sigur o să  pun vrăji de protecție spune tata si iese din casă.
*Trezor pov*
O las pe fica mea in casa, iar eu ies afara si incep să fac vrajile de protecție să fie in siguranta.
Irina si Ale mă asteapta să termin ca să mergem la magazinul acela. Ajungem la magazin si vedem multa poliție.  Mergem sa vedem femeia moartă, dar cand ajungem încremenim. 
- Nu se poate spune Ale
- Ea este Ale spune Irina si incepe să plângă
- Haide să o luăm si să o înmormântam pe Cath lângă ceilalti spun eu cu vocea lăsată. Ii luăm cadavrul lu Cath si dam să plecăm,  dar poliția ne opreste.
- Domnule unde duceți cadavrul? Intreaba unul din poliție
- Să o înmormântam spun eu sec
- Nu plecati de aici cu cadavrul spune polițistul
- Că de nu ce? Il intreb iritat
- Va arestez spune el
- A, da spun eu si ma transform
- Ale ia-o de aici si o duci  acolo unde ți-am zis continui  eu si ii dau cadavrul.
- Da spune Ale dupa care o ia si dispare. Eu cu Irina am rămas să ne ocupam de poliție
- Urmăriți fata cu părul roșcat si o aduceți la mine spune polițistul
- Avada kedavra spune Irina si nimerește un polițist.
- Să te vad spun si ii dau un pumn de il arunc până în fata parcului.
- Irina haide să îi oprim continui eu
- Da unchiule spune ea
- Stupefy continuă Irina si arunca un polițist în pom. Dupa ce ne-am luptat cu ei am aflat că ăștia nu erau polițiști, ci erau devoratori ai morti.
- Ma duc dupa Sofia, iar tu dupa Ale spun eu si ma aparetez.
Intru in casă si vad numai morti. O vad pe Sofia cu Kiara in brate.
- Tata devoratorii morții au omorat-o pe Cath spune ea plângând
- Știm spun eu
- Haide sa mergem la cimitirul unde sunt îngropați toți continui eu si ea aproba. Mi-o da pe Kiara cat timp isi ia geaca pe ea. Iesim din casă, iar eu imi scot bagheta. Dupa ce a inchis casa eu imi îndrept bagheta spre casă si fac vrajile de protecție. Dupa ce termin plecam spre cimitir. Pana să ajungem noi la cimitir Ale cu Irina o pregătesc pe Cath pentru ultima dată. Cand ajungem si noi o vedem pe Cath in sicriul ei. Ale o ia pe Kiara din bratele mele si eu pun capacul ca să  putem să o bagam in groapa.
* Dupa 10 minute*
Am terminat cu totul si ma uit la fata mea . Era tristă la fel si nepoatele mele.
- Nu imi vine să cred ca si Cath a murit spune Ale
- Fetelor e foarte greu, dar haideți să ne gândim spun eu
- La ce tata? Intreaba Sofia
- Păi Kiara ne are decât pe noi acum spun eu
- Lily si Alexander au murit spune Ale
- Tata ai dreptate spune Sofia
- Trebuie să o creștem pe Kiara spun eu
- Mereu mi-am dorit o fica spune Ale zâmbind si se uita la Kiara cu lacrimi în ochi. Micuță Potter a observat că mătușa ei plângea asa ca ia dus o manuta pe obraji.  Ale se uita la Kiara si se uita la toți.
- Haideți acasă spun eu
- Da spun ele si plecam spre casa. Dupa ce am ajuns acasă, Irina se duce in bucătărie sa pregătească ceva de mâncare, Sofia se duce cu Ale sa ii faca baie micuței,  iar eu mă duc la mine in birou. Ajung acolo si gasesc o scrisoare si un album foto. Ma uit la scrisoare si observ ca este scrisa de Cath.
,, Trezor esti un bărbat puternic si un părinte extraordinar, vreau sa te rog sa ai grija de nepoatele mele, de fica ta si mai ales de Kiara. Micuța ii seamănă mult cu mama ei, numai ochii ii are a tatălui ei. Vreau sa iti multumesc ca ai fost alături de mine in acesti ani grei. Iti  amintești prima zi de scoala cand am mers pe marginea lacului si am vazut-o pe Lily pe acolo supărată. A fost amuzant ce i ai zis ca să o faci să zâmbească. Iti aduci aminte cat de greu a fost să  ii aducem împreună pe James si Lily. Dupa ce am reusit mai ti minte ce ne-au alergat. Eram cei mai buni de la  Griffindore si Gin era una dintre cele mai bune de la Slyterin. Imi aduc aminte cand au aparut Sofia si Sonia erai cel mai fericit ca ai două fete. Lily si James erau si ei fericiți cand au aparut Ale, Irina si Harry. Nu imi vine să  cred ce multa vreme a trecut. Vreau sa iti mai spun ca o sa va supraveghez de aici de sus pe toți. Tu cand vei gasi acest bilet si albumul eu probabil nu o sa mai fiu. Vreau sa mai sti ca va iubesc pe toti". Pun scrisoarea pe birou si deschid albumul foto. In acel album sunt toate amintirile noastre din toți anii. Cath are dreptate au trecut multi ani de atunci. Pun albumul si scrisoarea in sertarul de la birou. Stau in birou si incep sa ma gandesc la cum a fost in trecut. Dupa ceva timp vine Irina la mine.
- Este gata masa Trezor spune ea si pleaca
Ma ridic de la birou si ma duc in bucătărie.  Acolo erau Ale, Sofia care o punea pe Kiara in scaunul ei si Irina. Ma asez la masa si ma uit la micuță Kiara. Kiara imi aduce aminte de Sonia cand era mica. Cat eu stau pierdut printre amintiri Irina pune mâncarea in fiecare farfurie.  Dupa ce termina eu instant imi revin. Ne punem sa mâncăm si dupa sa mergem la culcare.  Termin repede de mâncat si ma duc la mine in camera. Închid usa si ma îmbrac in pijamalele mele cu emblema celor de la Griffindore.  Ma pun in pat punând capul pe perna si adorm instant.

Harry Potter and the Magic StonesWhere stories live. Discover now