Bölüm 5

275 51 19
                                    


Yeşim yeşili bambular özgürce sallandı, ince yapraklar ileri geri dans ediyordu.

Yu Xiao Tepesi, Tai Hua Dağı'nın tam kalbindeydi. Diğer altı tepeyle çevrili ve en iyi yeryüzü-tipi ruhani kaynaklara sahip olma pozisyonunu elinde tutuyordu. Yu Xiao Tepesi'nin seksen bir tane birinci sınıf sınırı, otuz altı tane ikinci sınıf sınırı vardı ki bu da Çin'in otuz altı vilayetine tekabül ediyordu. Son olarak, dokuzun dokuza bölünmesinin bir olduğunu simgeleyen dokuz tane üçüncü sınıf sınırı vardı.*

*Dokuz bölü dokuz birdir: Bir abaküs kuralı. Ayrıca her şeyin kaçınılmaz olduğu anlamına gelir.

Önceki büyük kıdemliler dahil, zirve toplantısına katılım çok olmuştu. Mahayana aşamasında veya daha düşük seviyelerde olan herhangi bir kültivatörü tuzağa düşürebilecek muazzam büyük bir ordu kurmak ve mühürlemek için bir araya gelmişlerdi.

Tai Hua Dağı her kültivatörün kutsal toprağı ise, Yu Xiao Tepesi Tai Hua Dağı'nın temeliydi.

Yu Xiao Tepesi, birbirini izleyen on üç nesil boyunca yalnızca bir öğrenciyi kabul etti. Bunun bir nedeni, Yu Xiao Tepesi'nin öğrencilerini kabul etme şartlarının çok yüksek olması ve onların üstün düzeyde bir temele sahip olmaları gerektiğiydi. Diğer sebep ise, bir öğrenciyi eğitmenin büyük çaba ve özen gerektirmesi idi. Sıradan bir öğrenci olsalardı, o zaman sorun olmazdı. Ama Yu Xiao Tepesi öğrencileri, mezheplerinin büyük kıdemlileri olma hedefiyle yetiştiriliyorlardı.

Xuan Lingzi, üç yüz on altı yıldan fazla bir süredir kültivasyon yapıyordu ve bugün tüm dünyada Ruh Arındırma'yı başaran tek kültivatördü. Luo Jianqing, Qi Yoğunlaştırma'ya ulaştığında on yedi yaşındaydı, Öz Oluşumu'nu elde ettiğinde ise otuz iki yaşındaydı ve bu kuşağın erkekleri arasında zaten bir devdi. Bir gün Ruh Arındırma'yı kesinlikle geçeceğine güveniyordu.

Ve şu anda Xuan Lingzi, öğrencisinin avucundaki kan lekelerine bakıyordu, hiçbir şey söylemiyordu.

Öz Oluşumu'nu elde eden kültivatörlerin zaten çelik kadar sert gövdeleri vardı ve onları yaralamak neredeyse imkansızdı.

Bu hilal şeklindeki yara izlerinin yeni olduğu belliydi. Kesinlikle tırnağı uzun olmasa bile teninin kanamasına sebep olduysa, siniri ne kadar fazlaydı?

Xuan Lingzi hala herhangi bir soru sormamıştı. Yalnızca depolama yüzüğünden küçük beyaz bir yeşim şişesini çıkarmak için kıyafetinin uzun kollarını sıyırdı. Bir damla Konsantre Yeşim Şurubu çıkardı ve nazikçe yaraların üzerine sürdü. Pürüzsüz, yuvarlak parmak uçları avucunun hassas cildini hafifçe okşadı. Luo Jianqing'in tüm vücudu biraz titredi, uyuşukluk avucunu ele geçirmişti.

Xuan Lingzi sihirli ilacı uygularken bile her zamanki gibi sakin ve rahattı, tamamen sarsılmazdı.

Kısık gözleri daha da kısıldı. Beyaz kıyafetleri tüm ihtişamıyla bedenini sarıyordu. Alnındaki altın kılıç işareti onu zarif, ağırbaşlı ve onurlu gösteriyordu. Ayrıca kimsenin ona yaklaşmaya cesaret edememesini sağlıyordu. Luo Jianqing'in sol avucuna dikkatle ilaç sürdükten sonra, yavaşça diğer elini tuttu.

Luo Jianqing aniden elini çekti ve boğuk bir sesle, "Usta, kendim yaparım," dedi.

Xuan Lingzi'nin hareketleri aniden yavaşladı. Bir süre sonra hafifçe başını salladı ve Konsantre Yeşim Şurubu'nu ona uzattı.

Luo Jianqing açık yeşil merhemi alıp sağ avuç içine sürdü.

Kılıcını tutmak için sağ elini kullanırdı ve bir kılıç kültivatörü olarak bu eli daha önemliydi. Sol eli zaten çok hassastı. Bu kişinin gerçekten sağ eline merhem sürmesine izin verseydi ne tür şeyler yaşanacağını bilemiyordu.

The Villain Has Something to Say [Türkçe Çeviri]Where stories live. Discover now