Bölüm 8

284 44 28
                                    


Yi Tian Sekti'nin ikinci kıdemlisi, otuz Qi Yoğunlaştırma ve on iki Qi Temeli öğrencisi getirdiğini söyledi. Görünüşe göre karşılarında, Tai Hua Dağı'ndan gelenlerden çok daha fazla insan vardı. Ama eğer iki grup birbirleriyle eşlenirlerse on iki Qi Temeli öğrencisi, Tai Hua Dağı'nın dört Qi Temeli öğrencisi ile kıyaslanamazdı.

Tai Hua Dağı'nın Qi Temeli öğrencilerinden en büyüğü sadece elli yıl kadar kültivasyon yapmıştı ve en küçükleri de henüz otuz yaşına bile girmemişti. Ve Yi Tian Sekti, en genç Qi Temeli öğrencisi çoktan altmış yaşındaydı ve buna ek olarak, öğrencilerin çoğu, temelleri çok zayıf olduğu için Qi Temeli'ne zorla girmek adına ilaç hapları almaya bel bağlamıştı.

Bir tarafta Yi Tian Sekti'nin Qi Temeli'ne ulaşan on iki kişisi vardı. Sadece biri orta aşamada, geri kalan herkes erken aşamadaydı.

Ve diğer tarafta, Tai Hua Dağı'nın bir tane erken aşama Qi Temeli ve bir tane orta aşama Qi Temeli öğrencisi vardı. Bu ikisinin yanı sıra, diğer herkes Qi Temeli'nin son aşamasındaydı.

Bu sıradan sektler, büyük sektlerin iç işlerini anlamaya kalkışmadılar bile. Dün Kıdemli Liu'nun, liderin şaşırtıcı şekilde Luo Jianqing olduğunu duyduktan sonra aceleyle kendi sektine rapor vermesinin nedeni buydu. En sonunda Yi Tian Sekti, Luo Jianqing'i bizzat karşılaması için erken aşama Öz Oluşumu seviyesindeki Cao Haining'i görevlendirmişti.

İki grup bir araya geldiğine göre, ilk iş, bu grupları birleştirmek ve kalıntılara girmeye hazırlanmaktı.

Yi Tian Sekti'nin öğrencileri Luo Jianqing'in yürüdüğünü gördüklerinde, gözlerini sonuna kadar açmaktan kendilerini alamadılar. Her biri dikkatle ona bakıyordu, Luo Jianqing mıknatıs gibi birçok kızın bakışlarını topluyordu. Yeşil tepelerde ve parlak güneşin altında, büyük Shixiong camgöbeği kıyafetleri içinde asil görünüyordu, alnındaki kılıç işareti minik bir kırmızı ben ile süslenmişti. Kesinlikle ilahi ve bilge duruşuyla, parlak ve zarif görünüyordu.

"Bu kişi Tai Hua Dağı'ndan bir Shixiong olmalı, değil mi? Kesinlikle Qi Temeli seviyesinde bir Shixiong!"

"Qi Temeli'nin son aşamasında olduğuna eminim, sonuçta Tai Hua Dağı'ndan."

''Doğru, Qi Temeli'nin son aşamasında olmalı! Çok harika."

Çoğunlukla ses iletisi yoluyla konuşsalar ve Luo Jianqing dahil kimse onları hiç duymasa da, bu genç kızların gözlerini dikerek Shixionglarına bakıp işaret etmelerini izlemek tüm Qi Temeli öğrencilerinin halden anlar şekilde gülümsemelerine sebep oldu.

Her iki grup da hazır olduktan sonra, herkes Yi Tian Sekti'nden Kıdemli Zhao'nun rehberliğinde içeri girdi.

Bir okyanus oluşturmak için bir araya gelen dereler gibi, sonsuz dağ sıraları dolambaçlı ve kıvrımlıydı, neyse ki yüksek ve dik bir zirvede son buluyordu. Aniden durdular, Luo Jianqing uçan büyülü aracı harekete geçirdi ve öğrencileri açık gökyüzüne götürdü. Herkes güvertede toplandı ve dağların kemikli kalabalığına baktı.

Hazine gemisinde, Yi Tian Sekti'nden Kıdemli Zhao aniden havada yükseldi ve pürüzsüz, yuvarlak beyaz yeşimden bir inci çıkardı.

Bunu görmeleriyle birlikte Tai Hua Dağı'nın öğrencileri merakla baktılar. Sadece Luo Jianqing bakışlarını bir kez o tarafa yönelttikten sonra kafasını çevirdi.

Kıdemli Zhao beyaz inciyi havaya fırlattı, parmakları durmadan hareket ederek bir hologram oluşturdu. Beyaz inci göz kamaştırıcı bir ışık yayıyordu, ışınları bulutların arasından geçerek doğrudan zirvenin tepesine doğru fırladı. Bir anda bir gürleme sesi duyuldu ve birdenbire herkesin gözlerinin önünde beyaz bir ışık perdesi belirdi.

The Villain Has Something to Say [Türkçe Çeviri]Where stories live. Discover now