Bölüm 7

256 46 27
                                    


Luo Jianqing, on iki küçük turpu Liangzhou'daki Yi Tian Şehri'ne getirdiğinde kavurucu güneş çoktan tepedeydi.

Hepsi birbirinden yakışıklı, aynı giyinmiş on iki Qi Temeli kültivatörü ve başlarında duran Öz Oluşumu aşamasındaki kültivatörle çok güçlü bir savaş düzeni oluşturmuşlardı. Böylesi, tüm yolculuk boyunca birçok insanın dikkatini çekerdi. Şehirde uçamayacakları için Luo Jianqing ve diğerleri uçan büyülü araçtan inip Yi Tian Şehri'ne adım attılar.

Luo Jianqing, Qi Temeli'ndeki dört öğrenciyi ve diğer on iki yeni öğrenciyi gördüğünde tam şehre girmek üzereydiler.

Dört öğrenci, Luo Jianqing'i görünce birbiri ardına "Büyük Shixiong" diyerek selamladılar.

On iki yeni gelen de hemen saygıyla selamladı. "Büyük Shixiong."

Luo Jianqing hafifçe başını salladı ve onlara yumuşak bir bakış attı. Li Xiuchen'i gördüğünde tepki vermedi, sadece sakince görüş alanını değiştirdi. Sonra kalabalığı Yi Tian Şehri'nin kalesine götürdü ve Yi Tian Sekti'nin hazırladığı adamları aldı.

Şehrin en büyük hanında dinlenmek için mola verdiler. At kadar uzun ve güçlü bir adam, Luo Jianqing'i görünce gözlerinden bir şaşkınlık parıltısı geçti. Sonra ellerini öne uzatarak konuştu "Taoist arkadaşım, ben Yi Tian Sekti'nin kıdemlilerinden Liu Dong. Saklı Alem meselesiyle ilgili olarak, sektim araştırmak için bazılarını görevlendirdi. Bugün herkesi bu konuk evinde dinlenmeye davet ediyoruz. Yarın sabah sizleri Saklı Alem'in girişine götüreceğim," duraksadı, "Bu Taoist dosta ne diye sesleneyim?"

Diğerlerinin duyuşundan, Luo Jianqing'in ifadesi de sesi gibi sakindi, "Luo Jianqing."

Adam irkilmişti, gözleri fal taşı gibi açıldı. Bir süre sonra başını eğdi ve "Taoist dost Luo," dedi.

Dört Qi Temeli öğrencisi, yirmi dört yeni gelen için uygun düzenlemeleri yaptıktan sonra, Kıdemli Liu yanlarından telaşsız bir şekilde ayrıldı. Ayrılmadan önce, Luo Jianqing'i birkaç kez karmaşık ve anlaşılmayan bir bakışla süzdü.

Luo Jianqing bu tür önemsiz konulara dikkat etmezdi ama bu kıdemlinin ne düşündüğünü biliyordu.

Tai Hua'nın Yedi Çocuğu'nun ünü uzun zamandan beri Çin'in her yerine yayılmıştı. "Ölümsüzlük Arayışı"nda Kıdemli Liu, liderin küçük Shimei yani Tai Hua'nın Yedi Çocuğu'nun sonuncusu olduğunu duyduğunda da aynı tepkiyi vermişti. Sonuçta, Yi Tian Sekti gibi küçük bir sekt için, en güçlü kişi Öz Oluşumu'nun son aşamasından öteye geçememişti. Kıdemli Liu bile sadece Qi Temeli'nin son aşamasındaydı.

Tai Hua Dağı'nda, sadece son aşama Öz Oluşumu'na ulaşmanın yanı sıra büyük bir değer elde ederek kıdemli olmak mümkündü. Tüm sıradan kıdemliler, Yeni Doğan Ruh aşamasının üzerindeydi. Yedi tepe arasında, Yu Xiao Tepesi'nden Efendi Xuan Lingzi, Ruh Arındırma'ya ulaşan dünyadaki tek kültivatördü. Diğer altı tepe için, beşinci Tepe Lordu Mahayana aşamasındaydı ve sadece Yu Qingzi, Felaket Geçidi aşamasındaydı.

Tai Hua Dağı, Çin'in tam kalbinde yer alıyordu. Yu Xiao Tepesi o kadar yüksekti ki göklerle çarpışıyordu ve tüm yaşayan canlıların üzerinde yükseldiği söyleniyordu. Tai Hua Dağı'nın kapsadığı milyonlarca ve milyonlarca yer arasında ayrıca buradaki okulların tümü Tai Hua Dağı'nın koruması altındaydı. Tai Hua Dağı'nın tek talepleri, Saklı Alem'in kalıntılarını bulduklarında araştırabilmeleri için onlara haber vermeleriydi.

Yi Tian Sekti'nin Yeni Doğan Ruh kültivatörünün keşfettiği bu kalıntıların, diğerlerinden sadece biri olduğu görülüyordu.

Yine de Tai Hua Dağı, Yeni Doğan Ruh kültivatörünün bulduğu kalıntılarla hala ilgileniyordu. Yeni gelen öğrenciler on yıl sonra ilk kez eğitim için dışarı çıkmışlardı, bu yüzden sekt lideri yeni öğrencilerin öğrenmek için buraya gelmelerine izin verdi.

The Villain Has Something to Say [Türkçe Çeviri]Where stories live. Discover now