AKILBAZ RAFLARDA

67.1K 2.3K 865
                                    


Merhaba 🖤

Akılbaz geçtiğimiz günlerde satışa açıldı. Her ayrıntısına çok büyük emek verdiğim küçük bebeğim resmen 🥺 Öyle ki içerisinde yer alan 10 adet çizimi telefondan, görüntüyü büyüte büyüte çizmiştim. Yazarkende son okuma sürecinde de tekrar tekrar baştan okuyup değerlendirirken hem o ruhu bozmamak istedim hem de en iyi haliyle olsun istedim. Şimdiyse sayfaların arasında sizlerle buluşmayı bekliyorlar. 🥺 Kitabın her aşaması benim için sancılıydı ancak artık raflarda.

Buraya yansıtmadığım ve yansıtmayacağım çok şey oldu hayatımda ne yazık ki. Biraz güzel şeylere ihtiyacım var sanırım... Bu bebekte o güzellik üstelik tüm karanlığıyla 🖤

Benimle olduğunuz için minnettarım,
Sevgilerimle,

Benimle olduğunuz için minnettarım,Sevgilerimle,

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Eğer satın almak isterseniz Akılbaz'ı kitap satan her yerden temin edebilirsiniz

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.


Eğer satın almak isterseniz Akılbaz'ı kitap satan her yerden temin edebilirsiniz.

***

Dip not: Bu bölümü duyuru bölümü gibi kullandığımdan yorumlarda eski yazılar görebilirsiniz. Ben her duyuruda yeni bölüm açmayı gereksiz bulduğumdan böyle bir çözüm buldum

Karanlığın Aç Çocukları Serisi 1 ve 2Onde histórias criam vida. Descubra agora