Minik Adım Sesleri

3.7K 240 35
                                    

Kim Taehyung uçaktan inmiş ve hamile eşine yani evine gitmek için arabasına binmiş ve çoktan yolla çıkmıştı.

Sonunda evinin önüne gelip arabasını durdurduğunda fazlasıyla heyecanlı hissediyordu. Sanki Jimin'i senelerdir görmemiş gibi. Oysaki daha bir hafta olmuştu miniğinden ayrılalı.
Heyecanla arabadan inip bagaja doğru yürüdü ve bagajdan siyah valizini çıkardıktan sonra bagajın kapısını kapayıp arabasını kilitledi.

Kapıya vardığında heyecanla zile bastı, ardından kapı açılmadan önce bir kaç minik adım sesi geldi kulağına. Taehyung bu seslere minik bir tebessüm etti. Onun eşinin adımları bile aynı kendisi gibi minicikti.

Kapı açıldığında kalbinin durduğunu hissetti Taehyung.

Karşısında hamilelikten kocaman olmuş göbüşünden dolayı onun tişörtünü giyen bir Jimin kesinlikle hayatında gördüğü en güzel görüntüyü.

.

Kapı çaldığında yaşadığı heyecan yetmiyormuş gibi daha da heyecanlandı Jimin. Hızla - o minik ayaklarıyla ne kadar hızlı olabilirse o kadar hızlı- kapıyı açmaya koştu.

Kapıyı açtığında karşısında elinde siyah valizi siyah gömlek, siyah pantolonu ve siyahlığına tamamen zıt olarak kırmızı saçları olan bir Taehyung duruyordu.

Bu kesinlikle kalbine iyi gelecek bir görüntü değildi.

Pembe saçlı çocuk heyecanla sarıldı karşısındakine. Sanki yıllardır birbirlerine hasret kalmışlar gibi içlerine çektiler kokularını. Dünya durdu onlar için. Sonsuza dek öyle kalmak istediler. Ve o an anladılar, gerçek aşk dedikleri şey kesinlikle buydu.

Düz yazı yazmakta çok iyi değilim biraz acemice oldu afetmenizi umuyorum 🙏🏻💜

Pregnant/VminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin