Karakterlerle Rapörtaj / Jimin

916 55 8
                                    


1. Neden Taehyung?

Size Taehyung'ı şu yüzden seviyorum diyemem. Aşk ve sevgi için bir neden yoktur bence, çünkü ben onun her yerine her ince ayrıntısına aşığım. Taehyung'ı bir neden olduğu için değil kendisi olduğu için seviyorum.

2. Hamile olduğunu öğrendiğinde ne hissettin?

İlk olarak fazlasıyla şaşırdığını söylemem gerek. Kesinlikle beklediğim bir şey değildi. Ama açık bir şekilde size o anlatmam gerekirse kesinlikle büyülenmiş gibi hissettim. Bebeğim benim mucizemdi, o an kendime onu sonsuza dek koruyacağım dair söz verdim. Umarım başarılı oluyorumdur.

3. Düğününüz istediğin gibi miydi?

Kesinlikle evet. Abartılı bir düğünümüz yoktu ancak sadeliğiyle bile mükemmeldi. Zaten çok abartılı bir şey istemezdim,hayallerimdeki düğün diyebiliriz.

4. Taehyung ile sevgili olduğunu ailene söylediğinde ne tepki verdiler?

Kötü bir tepki almadım. Zaten ailem Eşcinsel olduğumu biliyordu bu yüzden çok şaşırmadılar. Hatta tam tersine sonunda kendime düzgün birini bulduğum için sevindiler.

5. Önceden çocuk istiyor muydun?

Evet. Taehyung ile evlenmeden önce de çocuk hayalim vardı. Evlendikten bir sene sonra Tae'ye yalvarmaya başladım, 2 senelik ısrar sonucunda başardım. Pes etmeyin hayallerinizin peşinden koşun. Ben Taehyung'ı bebeğe ikna edebildiysem siz dünyayı bile değiştirebilirsiniz.

6. Hamile olduğunda ailen ne tepki verdi?

Fazlasıyla şaşırdılar ve sevindiler .

7. Nasıl tanıştınız?

Bu fazlasıyla komik bir hikaye. İlk olarak önemli bir ayrıntı vermek isterim ki ben çok sakar bir insanımdır. Babam öğretmen olduğu için il değiştirip Seul'e gelmiştik. Ve bende babamın öğretmen olduğu lisede okumaya başlayacaktım. Taehyung'da o zamanlar okulun badboyuydu ve ben okula gittiğim ilk günden Tae'nin üzerine muzlu süt dökmüştüm. İstemsiz bir şekilde okul olan her gün ona bir zarar veriyordum. O şekilde tanıştık. Başta düşman olsak da daha sonra aşık olduk. Size benden bir tavsiye hayatta kesinlikle çok emin konuşmayın. Ben denedim ters etki yapıyor.

8.İlk tanıştığınız zamanlara geri dönmek ister miydin?

Çok isterdim. Hayatımda ki en güzel zamanlardı diyebiliriz. İmkanım olsa geri dönerdim o zamanlara. Size benden bir tavsiye daha, yaşadığınız her anın kıymetini bilin. Kötü bir olay yaşadığınız zaman oturup üzülmek yerine onun size verdiği olgunluğu düşünün.

-Rapörtajımız bu kadardı Jimin yardımcı olduğun için teşekkürler. Seni seviyoruz!

Asıl ben teşekkür ederim. Ve bende sizi seviyorum. Ama Taehyung'ı sevdiğim kadar değil, ufacık bir tık daha az.

Not: Taehyung'ın karakterlerle Rapörtaj bölümü en fazla 2 güne gelir diye düşünüyorum. Bunu yazıp taslaklara unutmuşum yayınlayayım diye düşündüm. Tae'ninkini hala yazmamışım ama onu da yazacağım.

Hala karakterlerimize bir sorunuz varsa buraya bırakabilirsiniz bırakmazsanız da dediğim gibi canınız sağ olsun



Pregnant/VminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin