Seni Seviyorum

2.2K 129 52
                                    

Jimin 7 aylık hamile

🦄

"Taehyung-shiii~"

"Jimin-shiii~"

Jimin aegyosuna gelen karşılıkla odanın içine aynı kendisi gibi minik bir kıkırtı bırakmış ve konuşmasına kaldığı yerden devam etmişti.

Ama bundan önce aklınızdaki soruları gidereyim. Şu an ikili evlerinin salonunda oturmuş televizyon izliyordu. Ancak Jimin sevgilisinden yıl dönümleriyle ilgili bir kelime çıkmayınca kendisi Taehyung'ın yıl dönümlerimi unutmasından korkmuş ve konuyu ufakta olsa açmaya karar vermişti. Sonuç olarak buradaydı.

"Bugünde bir şey var sanki değil mi?
Sanki özel bir günmüş gibi." dedi Jimin imalı bir şekilde.

Taehyung ise anlamsız bakışlarıyla Jimin'e baktı. Sonra sanki bir şey hatırlamış gibi aaaa diye bir ses çıkardı. "Yugyeom'un doğum günü!"

Jimin umutsuzca konuştu "Hayır TaeTae onun doğum günü yarın".

Taehyung ise anlamsızca omuz silkip televizyon izlemeye geri döndü. Arkasında umutsuzca ona bakan Jimin'i görmeden.

🦄

"Meleğim" dedi Taehyung şevkatlice sabahtan beri ona tirip atan Jimin'e. Jimin ise sadece "Ne var Taehyung" demekle yetindi.

Jimin bu duruma oldukça kırılmıştı. Kim olsa kırılırdı. Kocası daha evlilik yıl dönümlerini bile hatırlayamıyordu, oysa geçen sene ne de güzel kutlamışlardı yıldönümlerini.

Taehyung ise sabahtan beri ona tiripli davranan Jimin'e anlamsızca bakıyor, bir şey unutup unutmadığını düşünüyordu. Ve tabiki de o kadar salak değildi Taehyung, her özel günü hatırlardı. Bugünü de unutmamıştı ancak minik sevgilisine küçük bir sürpriz yapmak istemişti. Biliyordu ki Jimin şu an ne kadar kırılırsa kırılsın gün sonundaki mutluluğu her şeye değecekti. Taehyung asla meleğini kırmak istemezdi ama bir seferlik istisnadan zarar gelmezdi.

Taehyung Jimin'den aldığı tiripli cevaptan sonra konuşmaya devam etti. "Sanki kötü bir koku var değil mi?" diye sordu Taehyung. Planı şimdi başlamıştı.

"Ne kokusu?" diye sordu merakla Jimin.

"Sanki birisi uzun süredir duşa girmemişte kötü kokmuş gibi" dedi Taehyung burnunu kırıştırarak.

Jimin sinirle Taehyung'a döndü. "Açık konuş artık Taehyung! Kötü koktuğunu mu söylemeye çalışıyorsun?!"

Bam! Dedi Taehyung içinden. Yapmaya çalıştığı en kesinlikle buydu ve fazlasıyla kolay halletmişti bu işi.
Meleği asla kötü kokmazdı aslında. Gerekirse 10 kilometre koşmuş kadar terlesin. Yine mükkemel kokardı Jimin, aynı cennet gibi. Jimin ne yaparsa yapsın mükemmeldi. Hani derler ya hiç bir şey kusursuz değildir. Evet, Jimin'de kusursuz değildi. Ama Taehyung Jimin'in kusurlarına bile aşıktı.

Taehyung cevap vermeden Jimin'in gözlerine anlamlı bir şekilde bakmış. Jimin ise "Anlayacağım anladım ben" diyerek. Sinirle koltuktan kalkmış - tabi bunu yaparken göbeğinden dolayı biraz zorlanmıştı - ve hızla - yani minik ayakları ve koca göbekli ile ne kadar hızlı olabiliyorsa o kadar hızlı - duşa girmek için üst katın merdivenlerine gitmişti.

Taehyung ise hedefine ulaşmanın bu kadar hızlı olmasının mutluluğuyla sinsi sinsi sırıtıyordu.

🦄

Pregnant/VminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin