Sarı Çiyan

3.4K 167 29
                                    


Bölüm fikri için teşekkürler dalağım

Uzun zamandır - 3 gün falan bu arada uzun dediğime bakmayın dkzkxkdkxksk-  yb gelmediği için düz ve uzun bir bölüm yazmaya çalıştım iyi okumalar!

Jimin

Yaklaşık 1 aydır Taehyung'a yalvarmama sebep olan bebek alışverişini şuan yapmaya gelmiştik.

Mağazadan içeri girdiğimiz anda adeta büyülenmiştim çünkü burada fazlasıyla tatlı ve minik şeyler vardı.

Ben gördüğüm ilk reyona doğru koca göbeğine olabildiğim kadar hızlı koşarken Taehyung'a Arkada bırakmıştım. Gördüğüm minik patikler beni benden almış o an reyonu yerinden söküp eve götürmek istemiştim.

Fazlasıyla tatlı olan bu minik şeyleri Taehyung'a söylemek için arkamı dönmüştüm ama Taehyung ile konuşan kızı gördüğüm an patikler aklımdan uçup gitmişti.

Tanrı aşkına! Daha önce 1 kere bile görmediğime emin olduğum bu kızla bu kadar samimi olması beni fazlasıyla sinirlendiriyordu. Zaten kıskanç bir insanken hamilelik hormonları bu durumu ikiye kalıyordu.

Taehyung'ın elini kızın omuzuna koyup kızın omuzlarını okşamasıyla tavan yapan sinirlerim tavanı delmişti. Tanrı bana en kısa zaman da sabır vermeliydi yoksa ben kesinlikle o kızın saçlarına yapışacaktım.

Kızın elini kaldırıp yavaşça Tae'nin eline koymasıyla daha fazla kendime hakim olmamıştım.

Hızlı adımlarla yanlarına gitmiş ve Taehyung'ın kolunu tek elimle sıkıca kavrayıp kızın omuzunda elini sertçe çekmiştim. Tam bu sırada Tae ve kızın bana olan şaşkın bakışları umrumda değildi.

Tae'nin kolundan tutmaya devam ederken tam onu çıkışa doğru çekmeye başlamıştım ki arkadan gelen cırtlak ses yerinde durmam sağladı.

"Ne yaptığını sanıyorsun!"

Sinirle arkamı dönmüş ve daha fazla kendimi tutamayacak kıza ya da kadına doğru yürümeye başlamıştım. Veya vazgeçtim kısaca orospu diyelim biz ona.

Aniden kadının saçlarına yapışmış tüm gücümle asılmaya başlamıştım. Arkadan gelen gülme sesinin Taehyung'a ağit(bu nasıl yazılıyor bilmiyorum yanlış yazdıysam kusura bakmayın) olduğuna emindim ama şu an kesinlikle bunu umursayamayacak kadar meşgulüm.

Kadı- pardon orospu o iğrenç sesiyle çığlık attı.

Taehyung gülmeyi bırakıp beni kadından ayırmayı sonunda aklına getirebilmişti.

"Taehyung sen karışma!" diye bağırdım bizi izleyen şaşkın topluluğun ortasında. Sanırım bu göbekle nasıl bunu yapabildiğini düşünüyorlardı.

En sonunda Taehyung beni kadından ayıramayacağını anladığında birden ayaklarım yerden havalanmıştı.

"Yah! Bırak beni"

"Jimin rahat dur artık"

"Yaaaa bıraksana!"

"Jimin çırpınma"

"YAAAAAA!"

🦄

Uzun süren bir çabadan sonra Taehyung sonunda beni kadından ayırmayı başarabilmiş daha sonra ona acıktığım söylemiştim ve şu anda Arbys'in önündeki oturma yerlerinden birine oturmuş Taehyung'u bekliyordum

O yellozun sarı saçları elimde kalmıştı ve bir türlü çıkmıyordu. Yaklaşık 10dk da elimden saçları ayıklamak için geçtiğinde sonunda elinde iki tepsiye Tae gelmişti.

"Nerede kaldın?" diye sordum Taehyung elindeki tepsileri masaya bırakırken.

Masaya otururken "So-Ra ile konuştum bilirsin hapisanelik olmanı istemem. Hele ki hamileyken."

Biraz düşündükten sonra So-Ra dediği kişinin sarı çiyan olduğunu anladım ve hamburgerime uzanırken cevap verdim

"Hakkettiğini buldu Taehyung. Hem sen niye o çiyanın omzunu okşuyorsun ki? Bir de gelmiş elini senin elinin üstüne koyuyor. Ne hakla yani." dedim ve hamburgerimden fazlasıyla büyük bir ısırık aldım.

Taehyung bir anda tekrar gülmeye başladı.

"Yah! Gülmesene"

"Ama" dedi Taehyung ağızı doluyken. Daha sonra lokmasını yuttu ve devam etti. "cidden çok komikti" dedi kahkaha atarak.

"Taehyung gülmesene!"

🦄

Selamlarrr umarım bölümü beğenmişsinizdir
Bir süredir yb atmadığım için elimden geldiğince uzun yazmaya çalıştım. Saçma yerler olabilir bunun için üzgünüm.
Sizi fazlasıyla seviyorum, bölümü beğendiyseniz oy vermeyi unutmayın lütfen!

Ve de beğendiğiniz ve beğenmediğiniz kısımları yoruma yazın ki kendimi düzelte bileyim. Aynı zamanda yazım hataları varsa yorum olarak yazabilirsiniz. Alınmam hatta sevinirim

Çok çok çok öpüyorum değerli okuyucum😘🥰

İyi günler geçirmen umuduyla💜

Pregnant/VminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin