Minik Çığlıklar

1.8K 105 62
                                    

"Taehyung!"

Taehyung sevgilisinden gelen bağrış sesiyle korkmuş ve hızlıca yatak odasından çıktıktan sonra merdivenlere gidip oradan da hızlı adımlarla inip salona koşmuştu.

Salona girdiğinde terler içinde kalmış karnını tutan bir Jimin gördüğünde ilk başta ne olduğunu anlayamasada Jimin'in doğurmaya başladığını görmüştü. Meleği şimdi ise ona bakarak çığlık atıp yardım istiyordu.

"Taehyung! Y-Yalvarırım yardım e-et" dedi Jimin terler içinde zorla konuşarak.

Taehyung ise sonunda girdiği şoktan çıkmış ve bime girmişti. Tamam özür dilerim burayı okumamış gibi yapın yazmadan duramazdın kcmdkdkdkdkx.

Taehyung ise sonunda girdiği şoktan çıkmış ve hızlıca Jimin'in yanına gitmişti. Ardından ise Jimin'i kucağına almıştı.

🦄

Taehyung hastanede ki rahatsız koltuklarda oturmuş saatlerdir eşinin ve bebeğinin odadan çıkmasını bekliyordu. Tabi bu süreçte onlara yakın olan tüm insanlar hastaneye gelmiş ve Taehyung ile birlikte bekliyorlardı.

"Bu kadar endişelenme Taehyung, iyi olacaklar" dedi Seokjin endişeyle dizini sallayan ve dudaklarını ısıran Taehyung'ın omuzuna elini koyup.

Taehyung ise yine endişeyle konuştu "Endişelenmeden duramıyorum ki hyung. Onlara bir şey olacak diye çok korkuyorum, bu ameliyatın risk içermediğini biliyorum ancak rahat edemiyorum işte benim meleğim orada bağırırken" Jimin'in bağırdığını nereden biliyor derseniz bunu sadece Taehyung değil tüm hastane biliyordu çünkü Jimin öyle çığlık atıyordu ki duymamak mümkün değildi.

Seokjin daha fazla konuşmadı ve sandalyede umutsuzca arkasına yaslandı. Tam o sırada Jimin'in çığlıkları kesildi, Taehyung'ın endişesi daha da artarken başka bir çığlık doldurdu hastanenin kulağını. Minik ve ciyak ciyak bir çığlık. Ama bu Taehyung 'ın o ana kadar dinlediği en güzel müzikmiş gibi gelmişti kulağına.

Yaklaşık 10 dakkika daha devam etti bu minik çığlıklar ardından ameliyathanenin kapısı açıldı ve içeriden hemşirelerin sürdüğü aracın içindeki minik oğlu çıktı Taehyung' ın.
Taehyung ayağa kalktı ve hızlıca bebeğinin yanına gitti.

Çok güzeldi onların bebekleri, hemde çok güzeldi. Anlatamazdı ki Taehyung size onun, o anın güzelliğini. Buna ne Taehyung'ın ne de bir başkasının dili yeterdi.

Taehyung attık bir kişiye değil iki kişiye aşıktı. Pardon iki minik kişiye.

🦄

Merhabalar!

Yine çok minnoş bir bölümle karşınızdayım.

Üzüntüyle şunu belirtmek istiyorum ki bir dahaki bölüm final.

Bununla ilgili ayriyeten bilgi ve teşekkür içeren bir bölüm yayınlayacağım daha sonra

Yazım hataları varsa üzgünüm.

Sizi seviyorum❤️

Ve seni morluyorum💜

Pregnant/VminWhere stories live. Discover now