1.7✴ Bambaşka Bir Dünya

12.6K 1.6K 2.5K
                                    

Multimedya: Smash Into Pieces - All Eyes on You

Keyifli Okumalar...

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

✴"Bazen yapabileceğin bir şey yoktur ama yapabileceğin bir şey varken yapmıyorsan, ya korkaksındır ya da merhametsiz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Bazen yapabileceğin bir şey yoktur ama yapabileceğin bir şey varken yapmıyorsan, ya korkaksındır ya da merhametsiz."

Toprak, ıssız yolda öyle hızlı gidiyordu ki frene yüklendiğinde kullandığı motorun arkası havalandı ve bir toz bulutu farların aydınlattığı yolda havaya yükseldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Toprak, ıssız yolda öyle hızlı gidiyordu ki frene yüklendiğinde kullandığı motorun arkası havalandı ve bir toz bulutu farların aydınlattığı yolda havaya yükseldi. Motordan inip kaskını çıkardı ve etrafına göz gezdirdi. Karanlık geceye ışık veren ay son dördün evresindeydi. Yıldızlar ise şehir ışıklarından uzaklaştıkça daha belirginleşmişlerdi. Gerçi şarjörden de parlak görünürlerdi. Belki çoğu kişiye göre bu görüntü muazzam bir güzellikti.

Ama Axel onlara baktığında hiçbir zaman ne kadar güzel göründüklerini düşünmezdi. Tam aksine, ne kadar parlak olursa olsun her yıldızın bir gün solacağı ve yok olacağı aklına gelirdi. Onun hayatındaki yıldızların teker teker karanlığa karıştığı gibi...

Yolun iki yanında sık ağaçlar vardı. Ama yine de dalların arasından birkaç kilometre ötedeki bir çiftlik evinin ışıkları görünüyordu. Tüm bunlar haricinde ise etrafta tek yaşam belirtisi yoktu. Belli ki Parabellum henüz gelmemişti. Aslında Leo'ya bildirdiği saati geçeli birkaç dakika oluyordu ama Leo böyle ucuz üstünlük gösterilerine bayılırdı. Bu onun dilinde 'Biri bekletilecekse bu ben olmam,' demekti.

Axel için, onun yaptığı ya da yapacağı üstünlük gösterilerinin bir önemi yoktu. Böyle küçük şeylere takılmazdı ama kimse onu, daha çok da ekibini aşağılayamazdı. İşte öyle bir durumda üstünlüğün kimde olduğunu göstermekten çekinmezdi.

Leo ile bu yüzden görüşmek istemişti ama o gelene kadar şarjörde neler olduğunu öğrenmesi hiç de fena olmazdı.

Motoruna yaslanıp kaskını üzerine bıraktı ve cebinden telefonunu çıkarıp birkaç tuşlama yaptı. Saniyeler içinde şarjördeki kameraların görüntüleri küçük kare ekranlar halinde telefonunun ekranında belirdi. Son kameranın karesine dokundu ve görüntüyü büyüttü. Kızın odasındaki kamerada üç kişi seçti. Termal kameranın görüntüsü sadece vücut sıcaklıklarını ve şekillerini gösteriyordu ama yatakta oturan kişi Arven'di. Hemen karşısındaki diğer kişi ise vücut tipine göre Kai'ydi. Zaten Eve'in kıza yaklaşacağını düşünmüyordu ama yaklaşmasa da oradaydı. Tam kapının eşiğinde dikiliyordu ve Axel, onun geliş nedenini biliyordu.

REVOLVERWhere stories live. Discover now