2.

109 7 0
                                    

Kyle

Reggel hulla fáradtan keltem, talán az, hogy neki álltam tegnap kipakolni nem volt jó ötlet, hisz hajnali 2kor végeztem, így is maradt pár dolog, de a fontosabbak kész vannak. Mire kiimádkoztam magam az ágyból, hallottam, hogy a szüleim elmennek.Első utam a fürdőbe vezetett ahol gyorsan arcot és fogat mostam, a hajamba csak beletúrtam és hagytam, hogy a homlokomba hulljon. Következő lépésnek mentem a szekrényem elé, ami az ágyam mellett volt, és gondolkoztam mit kéne az első nap felvennem, aztán rájöttem, hogy tök mindegy hisz ha nem tetszik valakinek úgy is beszól amit úgy se veszek fel, szóval a felesleges körök elkerülése miatt, gyorsan kikaptam egy fekete térdgatyát, és egy motoros trikót. Táska a hátamra, lent a lábamra a Vans cipőm, majd a Golfom kulcsa és mehettem is.

Mikor behajtottam a parkolóba még a lélegzetem is elállt. Jobbnál jobb kocsikra néztem, voltak olyanok is, mint egy BMX E30 amivel pazarul lehet driftelni. Kiválasztottam gyorsan egy szabad helyet ami véletlen egy Vw mellett volt, és kiszálltam. Aligha vettem fel a táskám már láttam, hogy Oliv a két srác mellől integet. Természetesen hadonászva, hogy tuti észre vegyem, így többen is azt nézték kitől bolondult meg. Szájhúzva kocogtam oda hozzájuk:

-Szép jó reggelt.

-Gyönyörű ez a reggel Kyle, nem csak szép- nevetett Andrew miután kezet fogtunk és megöleltem Olivot.

-Egyedül csak azért értek egyet mert mire kikeltem az ágyból a szüleim elmentek dolgozni-feleltem és szemforgatás kíséretével.

-Történt valami? Sokára értél haza vagy mi?

-Jézus, dehogy. Nem érdekli őket, hogyha hajnalban esnek haza se. -sóhajtottam.-Tegnap összekaptunk mikor szóba jött az egyetem, de én nem akarok menni hanem helyette autókkal akarok foglalkozni, majd megtiltották, hogy itt nem járhatok utcai versenyekre.

-Wáó, jártál utcaira?-csillant fel Alec szeme. Hop hop, remélem versenymániás.

-Aha, jól ment.Megküzdöttem érte, de sikerült kiérdemelni a tiszteletet.Erről is jut eszembe..Itt vannak versenyek?

-Őszintén?-húzta el a száját- Vannak, persze. De itt nem olyan mint ott. A nagyfene gyerekeket az se érdekli ha borultatják a másikat a kormány ráhúzásokkal, szinte mindig valaki kórházba köt ki, de szerintem őket még az se érdekli, ha megölnek így valakit.

-Nekem még nem volt balesetem, és nem itt akarom elkezdeni.Majd ha lesz menjünk már-mosolyogtam rá. Majd a figyelmem máshova terelődött, mintha mindenki az udvaron elhallkult volna és egy irányba néztek.A parkolóba egy Mustang áll be, amiből 4 személy szállt ki. Az anyósülésről egy lány, hátulról pedig egy lány és egy fiú. De engem a vezető érdekelt, aki ahogy kiszállt, a szél a szemébe fújta a haját, de őt nem érdekelte, lezárta a kocsit és ahogy megfordulni a tekintette az enyémmel találkozott.Csak néztem a szinte már fekete szemébe, ami hirtelen felcsillant, de ahogy az agyam is felfoghatta volna már el is tűnt.

-Ők kik?-halkan ejtettem meg a kérdés, de ahogy kimondtam a srác felvonta a szemöldökét és elmosolyodott, és a barátaira figyelt.

-Oh ők?-vigyorgott Oliv, aki nagyvalszeg végig nézte az egészet- Ők a Goodwin banda.

-Pontosabban?

-Van Mia Adams-mondta majd szemével arra a lányra mutatott aki az anyósülésről szállt ki. Fekete derékig erő haja van, izmos testalkata és valami megmagyarázhatatlant éreztem míg rá néztem, de ez a többiekre is igaz.-Utána van Layla Hill- barna hajú, szint úgy izmos testalkata van. Mióta ilyen izmosak erre a lányok?- Aztán van még Ethan Lee- szőke haj és ugyan az mint a többinél..mi a fene. -Majd a főtag, Noah Goodwin. - és mintha hallotta volna, a szeme újra találkozott az enyémmel, fekete haja szinte takarta a szemét, de így is láttam, hogy tényleg mintha fekete lett volna. Magas, izmostest, erős aura. Nos ők vagy titkos szektások vagy bármi más fekete dolog, de furcsa az az erő ami körbe veszi őket. - Éééés mivel bízunk benned- nézett Alecre, aki bólintott, amit én felhúzott szemöldökkel néztem végig.

Karcoló Fogak [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now