5.

89 6 2
                                    




Kyle

A rengetegben gyalogolva mentünk egyre mélyebbre a fák között. Nem hazudok ha azt mondom, hogy az idegeink már rég az égbe vannak.

-Oké, nincs itt semmi-hadarta Alec-Menjünk haza most már.

-Nem, nem találtunk semmit, egy mancsnyom is jó-háborodott fel rögtön Oliv. Ez a lány fog megöletni minket.

-Oliv, ne csináld már, rohadt para ez az egész.

-Nem érdekel Alec, kell valami amiből kiderül igaz e.

-Nem találtunk eddig se semmit, pedig már bent vagyunk a picsába-sóhajtottam- és különbe..-nos ezt a mondatott sose fogom befejezni. Átreccsent mellettünk a fa mögül, persze erre Alec mögém bújt.-kösz haver, én haljak meg előbb.

-Oh szóval a halálra vártok?-szólalt meg egy mély hang. -Megkaphatjátok. -nevettet, de erre mögöttünk morgás hallatszott, és a bokrok mögül 4 farkas lépett ki.Hogy nem hallottuk őket? -Mi a fene?

-Kyle-szorított rá a kezemre Alec, én pedig oldalasan elindultam vissza felé, hogy szem előtt legyen mindkettő veszély forrás. Andrew és Oliv ugyan ezzel a taktikával hátrált.

-Oh fiatalok, ne siessetek- erre a fekete farkas előre lépett és ugyan úgy rámorgott. Majd egy barna 2 méteres előttünk állt meg, és mintha terelt volna hátra minket. Mellettem pedig Alec felbukott egy fában..a barna pedig lassú léptekkel közelítette meg őt.

-Kyle- suttogta a barátom, de én csak kapkodtam a fejem mivel segíthetnék, a farkas pedig az arcához érve megnyalta. - Oh faszom, remélem nem vagyok finom.

-Ne legyél már hülye-súgta oda Andrew- Tuti szar ízed van.

-Kikérem magamnak-nézett rá szúrósan. Hm szóval mindjárt meghalunk erre pedig itt kezdenek veszekedni.

-Kyle Bell ugye?-termett hirtelen előttem egy férfi. Jézusom...szemei vérvörösök voltak, és féloldalasan tanulmányozta az arcom. A fekete farkas meddig mellénk futott és megakarta támadni, de ő kezét felemelve hajította egy fának.

-Hogy..-nyugi Kyle, csak valami megmagyarázhatatlan van előtted, mitől félsz?!

-Hogy?-nevetett, élvezte a helyzetet.

-Hogy értél ide ilyen gyorsan?-nyeltem egyet és hátráltam egy lépest.

-Oh szóval mégse tudják-nézett a farkasokra. -Fura meddig úgy védetitek őket mintha tudnák.

-Értik amit mondasz?

-Kispajtás, sok mindent nem tudtok még, hogy mi folyik ebben a városban.Ajánlom a fura dolgoknak is értelme van mondást, gondolkozzatok, hogy lehet vannak akik nem azok aminek hiszitek-mondta, és mielőtt a fekete újra rátámadt volna, eltűnt. A farkas rám nézett a fekete szemeivel ami túl ismerős volt. Megcsóválta a fejét és társaival eltűnt.

-Hülyeség volt mi?-tért rögtön a lényegre Oliv.

-Amúgy nem azért, de majdnem meghaltunk Kyleal, te pedig úgy csinálsz mintha minden oké lenne.- csapott combjaira Alec, amin már csak kínosan tudtam volna nevetni.

-Én fel se fogtam még mi az isten történt-rázta a fejét Andrew.

-Ne legyetek már ilyeneket, itt van a bizonyíték amit kerestünk.

-Hogyne Oliv-sóhajtottam fel- Tényleg baromi jó, hogy találtunk ilyen bizonyítékot. De majdnem meghaltunk Aleckel.

-De nem haltatok.

-Kösz hugi.

Karcoló Fogak [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now