4

4.8K 163 1
                                    

Zurka postala je i previse glasna za moj ukus, dok se masa njenih prijatelja opija kao stoka i pjeva u glas. Znao sam da treba sve srediti bez alkohola da bude.

-"Zivjeli i ispi do dna!"

Pruzila mi je casu nekog puca u ruke, a ja jos jednom bacim pogled na njeno tijelo u usokoj bijeloj haljini. Pogleda me ostro spremna da se ljuti ako je ne iskapim do kraja ili odbijem pa odmah ispijem sve.

-" Moras malo da se opustis Lave kao penzioner si"

Pruza mi jos jednu, stari sam vrlo malo iako se pored nje osjecam kao da sam bez mozga pa i ako znam da alkohol ne mene utice opasno lose ispijem i tu casu. Povukla me za ruku kako bi me izvela na podijum i uvijala svoje tijelo ispred mene. Pazio sam na svaki svoj korak veceras, a kad krene neka muzika tuznjikava plavusan je uzme za ruku i zajedno krenu plesati. Ne djeluje bas srecno,mozda mi se cini ali se pobunila i pogledala u mene.

-" Moram da idem Aleks,ostavljam ti da ih nadgledas"

Kazem glasnije Aleksi, sto pre odem bice bolje jer ove dve case me vec teraju na "haosne" misli.

-" Zaboravi!"

Cujem je kako se dere iza mene.

-" Lave otac je rekao da ne ides, da me pazis!"

Aleksa klimne glavom i podrzi je

-" Ispijaj ovo i bice dobro"

U casu mi ne dao neko slatko pice i povukao pored njega na stolicu. Imam savrsen pogled na nju dok polako ispija pice ispred mene i igra pazeci da ne odem.

《 Helenina perspektiva》

Drzao me u narucje i polako spustio kako bi otvorio vrata. Dok ja ne skiram pogled sa njegovog lica i usana. Popila sam i zelja za njim se ispoljava svakim mojim pokretom. Kajem se sto ga ne gledam kao brata.
Usla sam u stan vrlo svjesna da je pokusao da me izbjegava cijelo vece.

-" Da te pitam"
Pridjem mu pored vrata koje je zakljucavao.

-" Sta sam uradio?"

Kaze saljivo jer sam ga pribila uz vrata da ne mrdne

-" Da li je tebe sramota mene?"

Iznenadjeno me pogleda

-"Da li nisam dovoljno lijepa i privlacna kao Maja? Gledao si je cijelo vece"

Pogleda me ravno u oci i zaostri svoj glas.

-" Gledao sam tebe cijelo vece..."

Taj pogled u meni izazove ludacku reakciju, napravim korak koji bude dovoljan da osjetim topao dah sa usana. Spustam pogled na njih i lagano grizem svoju. To uvijek upali da muskarac poljubi zenu, ali ne i u mom slucaju.

-" Sta radis Helena?"

Pita zbunjen mojimĺ
postupkom, a ja kao magnet privucem ga za kragnu i otisnem poljubac na njegovim usnama. Pijan je i pogadja me sto ni u tom stanju ne uzvraca, ne trudi se da bilo sta uradi samo me glesa i kao kip jedva da trepce. Ja sam pijana ne demantujem ali sam svjena da ga u svakom stanju u kom se nadjem zelim.

-" Dodjavola!"

Proderem se i odvojim od njega te krenem prema sobi kako bih uzela stvari koje sam donijela pre zurke i napustila ovaj stan. Sad da me zemlja proguta bila bih zahvalna jer me on ljuto posmatra.

-" Dje ces?"

Pita me ostro i uhvati moju ruku vracajuci me ispred sebe.

-" Idem kuci..."

Odmah odgovorim.

-" Roditelju su rekli da nocis ovde kad se zurka zavrse jer ce oni ostati kod kumova veceras."

Prislonio se na ulazna vrata i ne skida pogled sa mene dok i dalje drzi moju ruku.

-" Spavacu na ulici,samo me pusti!"

Kazem ostro.

-" Sve jer nijesam uzvratio poljubac?"

Moje tijelo zadrhti kad njehova ruka prodje na moje lice i njezno krene praviti polukruzne okrete palcem na obraze.

-" Ja sam kriva, shvatam sad ces me proganjati tim pogledom ledenim, ali se ne kajem i opet bih uradila isto."

-"Sta bi ti?"

Pita tiho i potom drugu ruku njezno stavi na moj obraz podizuci moju glavu tako da spoji nase oci.

-" Lave mucis me..."

Izgovorim, a onda osjetim njegove usne njezno ljube moje vrlo  usporeno kao da zeli zapamtiti svaki deo ovog poljubca. Nastavim hodati u nazad, sve dok se ne nadje preko mene. U pocetku paznjivo bira pokrete dok ne svucem njegovu majicu.

-" Hel..."

Kaze tiho kroz bolan izdah, znam koliko ce ovo biti bolno za oboje sjutra i znam da sam pogrijesila jer sam ga napila ali ja sam zaljubljena u njega od prvog dana. Od prvog dana mastam o poljubcu, da se nadje ispod mene snazni, borbeni Lav porazen i nemocan da se odupre. Jesam, sebicna sam ali ne ustrucavam se da ga zelim.

-"Moramo stati"

Pokusava ustati, ali ne dozvolim vec se spustim nidze i svojim kukovima napravim blage krugovi koji pomame erakciju ispod bokserica.

-" Natjeraj me da vristim"

Ne znam odakle je izasao ovaj sapat na njegovim uvu, nitu zasto sam to rekla ali se nadjem ispod njega sok on ispred mene ostaje potpuno nag sto me natera da zagrizem usnu koju on poljubi prstom povlaceci duz mog centra shvatajuci da me je i par polukruznih okreta spremilo za njega. Borba u njemu je ogromna dok me njezno mazi po grudima skenirajuci me...

-" Lave zelim te"

Blago me pogleda

-" Da vristis?"

Pita ozbiljnim glasom, a ja odgovorim klimanjem glave da bih u sledecem trenu osjetila njegovu duzinu u sebi. Suvise bola me natera da vristim, a kad pokusa usporiti ja mu ne dozvolim. Tako da njegovi pokreti postanu brzi, dublji i intenzivniji dok zadovoljno ispusta izdah svakim pokretom. Boljelo je ali uzivanje koje imam gledajuci ga me tera da sve zaboravim

-" Lave..."

Taj zvuk iz mene izadje nakon sto osjetim usporavanje i pulsiranje ispod...

Moja Jedina Where stories live. Discover now