14

4.7K 155 2
                                    

-"Priznala sam ti ljubav prva,prva sam te naterala na sex, i sad sam te naterala isto"

Drzim ga za ruku te se polako okrecem ka njemu.

-"Zasto imam osjecaj da si drvenast i da ako nijesi pijan ne znas da se opustis?"

Nasi prsti su se i dalje drzali te se on blago osmijehne  i povuce me ka sebi...

-" Hoces li ti srediti haos koji napravimo u ovom kupatilu?"

zakucam se u njega jer me on povukao spustio je nase ruke ka dolje i naterao me da ga pogledam. S obzirom da je veci od mene taj pogled izgleda da ga dodatno namami da on poljubi moj nos.

-"Kad dolazi Dmitri?"

Pitam tiho

-" Za 6 dana..."

Ovo me nasmije

-"Haos ostavi meni"

Kratko kazem, a cim izgovorim njegove snazne ruke me podignu i smjeste na masinu za ves odmah me je zarobio rukam te se smjestio izmedju mojih nogu. Osjetim kako prstima njezno  saraju mojim listojima ka butinama dok njezno dodiruje moje usne.  Kratko se zadrzi na njima,da bi svukao moju trikmajicu ispod koje nijesam obukla apsolutno nista... Samim tim posao da me svuce bio je i vise nego lak i cim ostanem potpuno naga pred njim  on se odalji par koraka od mene i onim ledenim pogledom krece da skenira moje tijelo. Taj pogled bio je nesto najvrelije sto sam osjetila na sebi da sam pozeljela da ga obalim i nasrnem na njega.
Blago sto sporije mogu sam zagrizla svoju usnu, a on ispusti blag osmijeh kroz izdah. Razdvoji svoje usnemilimetar jednu od druge i pruzi mi ruku da sidjem. Radila sam kako kaze pa se u sledecem trenu nadjem u tus kabini iz koje sa svih strana krene topla voda da se sliva po nama...

-"Dopusti sve meni..."

Kaze na moje uvo,sto me natera da se najezim od glave do pete... okrenem se prema dijelu gde su plocice ledjima i prislonim se na njega da bi on prisao i krenuo sampon raznositi duz mog tijela. Njegove ruke krenu prvo od mog vrata gde  osjetim da malo intenzivnije pritisne sto sjuri moje emocije duz cijelog tijela sto on osjeti.  

-" Ne mogu vise..."

Rekao je kroz osmijeh te isti tren moje tijelo odvoji od tla da ga nogama zgrabim oko struka sto i uradim, nase usne sad vec pocnu da se nenormalno brzo ljube. Svoje ruke obmotam oko njega,noktima sarajuci po njegovim ledjima.

-" ledenooo!!"

Viknem kad hladna voda krece  iz zlavine, a on isti tren iskljuci vodu i krece da se ludacki smije.

-" Prije cemo dobiti upalu pluca nego  orgazam."

Ja bez dlake na jeziku kao najveci kreten ovo izgovorim da bih opet ostala bez tla pod nogama nosio me je do sobe  te nogom zatvori vrata. Mrak u sobi sa minimalno svijetla koji dolazi iza visokih zavjesa pokazatelj je gde se krevet nalazi,a kisa i po malo grmljavine davaju dodatni zvucni efekat.

-"Ruke gore i ne spustaj..."

Izgovori strogo da bih osjetila kako njezno ostavlja poljubce na mojoj butini, dodjavola poljubac koji otisne na moj centar natera me da ruke spustim.

-"Vezacu ih ako ih spustis..."

Ta strogos u glasu me natera da isti tren vratim ruke iznad glave,  kad poljubci pocinju biti intenzivniji   da bi jezikom prodrao i natera me da ispustim izdahe zadovoljstva. Njezno nastavi ostavljati poljubce po stomaku nr dozvoljavajuci mi da dodjem do vrhinca i ako je samo prvi poljubac bio veliki okidac.

-"Dodjavilaa"

Kazem kroz izdahe zadovoljstva   dok on usnama obradjuje moje grudi, a prstom medjunozje. Ne izdrzim vise ruke drzati dalje od njega te krenem sarati po njegovim ledjima.

-"Bice brzo i grubo..."

Progutam kneglu u grlu, da bih pogledom ispratila kako sa sebe svlaci bokserice. Prizor koji vidim me poprilicno uzbudi dodatno, kao da je prvi put ali ovoga puta cu se sjecati svega...

Blago me povuce za butinu spustajuci me blize sebi da bi me uhvatio za kukove i bez upozorenja isao cijelim svojom duzinom. Izvijem svoje tijelo,dok on uz pomoc mojih kukova odredi brzinu. Njegovo uzbudjeno disanje mi uradi  efekat "plus" uz sve to. Da uzitak postane veci...
Pratim njegovu bezinu  i nogama ga obgrlim oko struka. Ne trudim se biti tiha ni jednog trena vec besramno vristim njegovo ime da bi me povukao na svoje butine i nastavio jos brze raznositi uzitak u meni.

-"Laveee dodjavolaa!"

Proderem se kad se krene zakucavati, cula sam da zene  rijetko kad dodju do vrhunca tokom seksa, dok ja osjecam da se blizim kraju... A on cim osjeti da se moje disanje mijenja odalji se od mene okrecuci me na stomak potom ispravlja na sve cetri.

-" Ako ne budes mogla dovoljno je da kazes..."

I nikakvu potvrdu ne ceka vec se zakucava u mene dok rukom rupi moju kosu u svoju saku. Jesam li ja rekla da mislim da je stidljiv? Ubjedjena sam da nije vijest kad shvatam da  sam vec treci orgazam u kratko vrijeme dozivjela i malo mi je i zelim jos i dobijam jos kao da je tek poceo sa svim.

(***)

-"Ti si zivotinja"

Kazem  zadihano dok lezim na njegovim grudima i smirujem svoje disanje bezuspjesno vec 5 minuta"

-" Trebalo mi je da nadoknadim sve svoje mastarije o tebi.."

Malkice se ispravim i pogledam u njega davajuci zadnji atom snage u tom potezu

-" Mastarije?"

-" Da, od kad sam shvatio kako nastaju deca mastam da isprobam "

Kaze kroz ludacki osmijeh

-"Jebote Helena zaljubljen sam u tebe od kad sam te sreo, normalno da sam zeleo da te imam!"

Ja sam napravim bijesnu facu

-"Da si ikad pokazao intresovanje za mene isprobali bi sve i svasta"

Pavle je bio moj prvi decko i nikad nisam dozivjela bilo sta osim umora psihickog posle njega. A sa Lavom je i pogled bio dovoljan da ga spopadnem.

-"Ni sad nije kasno... samo ti treba kondicije malo vise"

-" DEFINITIVNO! bacam se na trening jer ovo ne ide ovako ti mozes 5 puta vise nego ja!"

Ovo ga nasmije

-" Mogu samo zamisliti kakava su mi ledja..."

Izdahnuo je i nasmejao se onako savrseno...

-" to mama ne smije da vidi, od danas majicu obavezno nosis!"

Nadtavio je da ne mazi njezno po ledjima i kosi, a ja bez nage ostanem u zagrljaju i polako se spreman da zaspem. U galvi mi je samo da nabijem kondiciju jer ako zelim da budem u istom  rangu   sa njim miram na trening.

-"Nema vise alkohola,platices ti meni ta ovo i molices me da prestanemo..."

Prsne u smijeh te me jos vise pribije sebi

-" Odmori se..."

-" Bila sam uzasna znam..."

Izadhnem

-" Bila si savrsena.."

Kratko mi odgovori.

-" Samo poljubac od tebe za mene je savrsen..."

Njezno sam prstima mazila njegove ruke,tetovaze  kao i onu na grudima koju najvise volim...

(*******)
Moram da vjezbam malo opis ovih scena losa sam skroz 😂

Moja Jedina Where stories live. Discover now