Takım Giyen Aras

1.6K 35 27
                                    

Zaman : 4. sezon 4. bölümün çekimleri
Ufak not : Öner Selim'i oynayan kişi, Necip de Cumali'yi

Erkan, Aras'ın 'Cengiz Sahneleri'ni çekmesinin bitmesini beklerken Aras'ın karavanına yaslanmıştı. Aras'ın dönüşünü gördüğünde gülümsedi. Akşam olmuş, hava karakmaya başlamıştı. Aras ona gülümsedi ve "Erkan? Ne oldu? Senin çekimlerin bitti sanıyor-" derken Erkan bilmiş bir şekilde gülümsemişti. Erkan, Aras'ın elini yakaladığı karavanın arkasına çekmiş ve ağaçların gölgeyle daha da kararttığı yere çekmişti. Erkan, Aras'ı karavan ile arasına alırken Aras gülümsüyordu tatmin olmuş bir şekilde.

Aras kıkırdayıp "Erkan sakin. Buradayım işte." dedi. Erkan derin bir nefes alıp Aras'ın beline sarıldı. Aras gülümseyip kollarını Erkan'ın boynuna doladı. Aras "Hayır sen bayağı bir özlemişsin beni? Daha yeni bir sahne çekmedik mi?" dedi. Erkan omzunu silkti. "Daha çok tüm sahne boyunca kendime hakim olmaya çalışıyordum."

Aras kaşlarını kaldırdı. "Niyeymiş o?" Erkan burnunu Aras'ın boynuna yaklaştırıp "Biliyorsun nedenini." dedi. Aras onu tahrik etmeye (tease, not turn him on) devam ederek "Gerçekten bilmiyorum. Neden?" dedi. Erkan yüzünü ondan çekip Aras'a sıcaklığını özletirken "Aras...." dedi. Ama Aras oyunundan dönmemekte kararlıydı. "Ne?" Erkan sonunda pes edip "Giydiğin takım..." dedi. "Bana ilk galamızı hatırlatıyor."

Aras gülümsedi anılarına. Erkan ve o, galanın After Party'sinde zil zurna sarhoş olmuşlardı. En azından hiçbir gazeteci ya da magazin orada değildi ve bu görüntüleri kimse görmemişti. Sadece set ekibi ve oyuncular oradaydı. Ve nasıl olduğunu anlayamadıkları bir şekilde ikisi de kendilerini bir köşede öpüşürken bulmuşlardı. Tabi tüm set bunu görmüştü. Ve bir şey olmamıştı garip bir şekilde. Ama yine düşününce mantıklıydı çünkü Selim zaten queer bir karakterdi. Ve bu Aras'la Erkan'ın arasındaki şey neredeyse iki buçuk yıldır devam ediyordu.

Aras Erkan'ı biraz daha kendine çekti. "Eee... Kendine hakim olmaya devam mı?" Erkan gülümseyip bu sanki dünyadaki en doğal şeymiş gibi Aras'ı öpmeye başladı. Aras da buna karşılık verirken bunu ne kadar özlediğini fark etti. Başrol olmak gerçekten yorucuydu ve neredeyse her gün Erkan'ı görmek ve onunla yeterince sahnesinin olmaması da duygusal olarak yorucuydu. En azından senaristler insafa gelmiş ve üçüncü sezonun sonlarına doğru Varyam sahnelerini arttırmışlardı. Yine de Aras'ın Erkan'sız daha bir sürü sahnesi vardı.

İkisi de orada ufak ön sevişmelerine devam ederlerken Öner onları arıyordu. Ne de olsa o ikisi de ona söz vermişlerdi bu akşam molaya geçtiklerinde diziyi izleyeceklerine dair. Öner Aras'ın karavanına vardığında "Aras! Erkan! Oğlum beni ekmeyin ya! Bak söz verdiniz!" diye bağırdı. Biraz durup cevap beklerken cevap karavanın arkasından gelmişti, bir inleme olarak.

Öner eliyle alnına vurup "Biliyordum başıma geleceğini. Biliyordum. Neden boş bırakıyorsun ki bunları değil mi?" dedi ve karavanın arkasına ilerledi. Öner daha bakamadan birisi onun sırtına atlamıştı. Çıkan gürültüden Aras ve Erkan ayrılmak zorunda kalmışlardı. Necip, Öner'i tutup düşmesini engelledi ve güldü. Öner "Ya kırk yaşındasın be adam. Kırk. Yapma artık şöyle şeyler." dedi. Necip güldü ve "Buldun mu bizimkileri?" dedi. Öner karşılarında hala birbirlerine kenetlenmiş bir şekilde duran ikiliyi gösterdi.

Necip pislik yapacağını belirtircesine gülümsedi. Erkan durumu anlayıp elini kaldırdı. "Bak sakın! Aklından geçeni biliyorum. Sakın söyleme." Ama Necip onu dinlememişti. "Yamaç yapma, siz kardeşsiniz!" diye haykırdı acıyla. Öner gülerken Erkan Aras'tan ayrılıp alnını ovdu. "Yoruyorsun beni." Necip ona öpücük atıp "Siz de beni. Oğlum hadi ama. Söz verdiniz. Gelin yemek falan var. Sizi bekliyoruz. Bak söz bir süre sonra sizi yalnız bırakacağız. Ama hadi şimdi..." dedi.

Aras oflayıp "Hadi Kekam gidelim işte." dedi. Erkan lakabına gülümsedi ve Aras'ın beline kolunu attı. "Hadi gidelim o zaman." Dördü de ilerlerken Necip "Ama bak biz de senin kardeşiniz. Hiç bi öpücük falan alamıyoruz." dedi. Erkan "Öpecem ben seni bekle." dedi. Öner gülerken Aras başını Erkan'a yasladı. Üzerinde tatlı bir yorgunluk vardı çekimler yüzünden ama yanında Erkan ve arkadaşları olduğu sürece her şeye değecekmiş gibi geliyordu.




'Ello!

Biri beni durdursun çünkü bölüm bittiğinden beri bunu yazıyorum. Kırk beş dakikada falan yazdım bunu. Neyse, ErAr shiplediğimi de bilin istedim. Şimdi, istek var mı? Gelecek bölüm ne olsun?

Kısa bir bölüm analizi daha.

•Karaca'yı bir Selim anlar. Çok güzel yatırdı kızını dizine de saçlarını okşadı.
•Karaca ve Salih'in yeğen amca ilişkisine bayılıyorum.
•Salih, koskoca Çukur'da Yamaç'ı seven tek kişi.

Sizi seviyorum. Gelecek bölümde görüşürüz. ✌🏻🏳️‍🌈

Çukur One ShotsWhere stories live. Discover now