5

2.5K 168 121
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taekook güncel görünümleri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taekook güncel görünümleri

1 sene sonra

Jungkook

Her şeyin üstünden bir yıl geçmişti. Kilo almış ve boyum uzamıştı. Saçlarımı da kestirmiştim. Ama çok kestirmedim gene uzun denecek boyda ama kısaltmıştım diyelim biz ona gene de. Kısa saç sevmiyordum. Uzun seviyordum. Böyle saçlarımı toplamayı ve perçemlerimin yüzüme değmesinin verdiği his çok hoşuma gidiyordu.

Her neyse.

Okulumda birkaç arkadaşım bile olmuştu. Jimin, Jieun (IU) ve Yugyeom adında üç tane arkadaş edinmiştim. Benim geçmişimi bilen tek insanlardı onlar. O yüzden aile veya çocukluk anıları falan konuşulurken kelimelerini oldukça özenerek seçiyorlardı. Bunu bana söylemeseler de belli oluyor genellikle.

Erkeklere oranla Jieun adında ki kız arkadaşım ile daha samimi idim. O çok esprili ve nazik bir kızdı aslında. Yugyeom da sakar ve aç biriydi. Jimin ise Jieundan bile daha minyon bir tipti. Öyle ki serçe parmağı bile minicikti.

Her neyse.

Bugün arkadaşlarımla buluşacaktım. Birlikte her zaman yaptığımız sınav bitimi eğlencelerimizden olan gezmelerimizden ve tıka basa yeme etkinliklerimizden yapacaktık. (Sizde yapın kız çok güzel oluyu😂) İlk önce hepimiz parkta buluşmuş ve parkın yakınlarında bulunan atari salonuna gitmiştik. Jieun bizi oynadığımız araba yarışında tam anlamıyla ezmişti. Erkek gibi kız derler ya... aynı öyleydi.

Bir süre atari salonunda eğlendikten sonra, fast food yemeye gitmiştik. Hepimiz istediklerimizi aldıktan sonra boş yere oturduk. Sohbet ederek yemeğimizi yerken oldukça eğlenmiştik. Keyfimiz yerindeydi. Sınav haftası çok yoğun geçmişti o yüzden böyle bir kaçamak bizlere çok iyi gelmişti.

Birkaç saat sonra evlerimize dağılmıştık. Jimin benimle gelmişti. Birlikte odama geçip önce biraz ders çalışmış ardından da Jimin çok sıkıldığını söyleyince arka bahçeye çıkıp, top oynamıştık. Çok geçmeden de Taehyung hyung gelmişti. Bizim sesimizi duymuş olacak ki bahçeye açılan kapıdan bizi izliyordu.

Prisoner ~ Taekook✔Where stories live. Discover now