Petrecerea

1.1K 62 15
                                    

இA๓ℊℯℓஇ

10.09.2008 .Prima petrecere a mea.

A trecut o săptămână de când gardianul a fost dat afară de la jobul lui și de când Demon m-a salvat din nou de la pericol.
Nu l-am mai văzut pe Demon din ziua aceia și nu sunt singura care se miră de lipsa lui, deja majoritatea din facultate vorbesc despre absența lui, destul de lungă aș zice eu ,sincer nu a mai dat un semn de viață la nici una dintre ore. Am retrăit ziua aceia de câteva ori în zilele astea , în ziua aia când am aplicat o palmă acelui fost gardian parcă nu eram eu și uneori mă întreb dacă e bine ce am făcut....Din vina mea acel gardian și-a pierdut serviciul....Dacă are copi de îngrijit acasă?...Sunt așa o proastă dacă am făcut un asemenea rău.... Doamna Directoare nu se uita pe camerele de filmat dacă nu voia să vadă de ce o studentă, adică eu, am aplicat o pedeapsă pe un gardian ....Dacă eu nu îi dădeam acea palmă, nimeni nu se uita pe camerele acelea și omul nu rămânea fără slujbă. Alya a tot încercat să mă convingă că acel gardian și-o merita ,dar eu una sufletește nu sunt convinsă. Nu mă vedeam niciodată într-o asemenea situație.....
Stau în pat de dimineață de când m-am trezit și mă gândesc la acel fost gardian...Nu am vrut să fiu nedreaptă cu el ....Sper să fie cum zice Alya...Dacă nu, toată viața mea am să regret asta ,am să mă interesez de starea acelui gardian ,poate aflu ceva să știu dacă e bine ce am făcut s-au nu .Sunetul puternic al telefonului meu răsună în toată încăperea, mă sună Alya...
Convorbire telefonică:

- Bună dimineața Angel! Sper că nu te-am trezit din somn...spune Alya .
- Bună dimineața Alya! M-am trezit acum o oră, nu mai deranjat deloc. spun eu serioasă vorbind blând cu Alya.
-Huuu ..oftează ea. Să revenim la ce voiam să îți zic. În seara asta se ține o petrecere într-o casă de al unui băiat bogat de la noi din facultate ,iar toată lumea din facultate este invitată. Deci,vrei să mergem amândouă la petrecere în seara asta ? mă întreabă Alya rapid și rămând în telefon ca fiind într-o tensiune în așteptare de raspuns .
- Nu știu ce să zic.....spun eu gânditoare.
-Te rog ,te rog Angel ! Nu mă lasa singură acolo ,am nevoie de cea mai bună prietenă să meargă cu mine la o petrecere ,cer pre mult ? se vaită ea în telefon cu un ton de cățeluș plouat.
- Dacă vrei merg cu tine am o singură condiție! Spun eu dur.
-Orice condiție accept, numai hai cu mine la acea petrecere care se vorbește peste tot de ea. spune Alya încântată.
- Când este petrecere asta Alya ? o întreb eu ușor.
- În această seară de duminică minunată Angel. Peste câteva ore te vreau îmbrăcată ca de club ,deoarece vom dansa în seara asta și ne vom face de cap. Știu că nu este genul tău dar măcar încearcă o schimbare pentru mine ,doar în seara asta, te rog! o aud pe Alya rugându-se în telefon ca un copil mic.
- Uneori simt că vrei să mă omori fără ca măcar să vrei....spun eu impresia mea despre ce face uneori Alya cu mine.
- Va fi incendiar ! Ai mai fost până acum la o petrecere ?mă întreba Alya.
- Nu... Nu am mai fost ...Ști nu putem sta mult ... Starea mea de sănătate nu e bună și nu vreau să exagerez...îi spun eu pe cât se poate de serios Alyei.
- Nu vom sta mult ....Ne distrăm ceva și plecăm....Am atâtea lucruri să îți arăt Angel...Nici nu îți dai seama câte lucruri sunt pe lumea asta și tu nu pe explorezi...dar în seara asta vei face parte într-o călătorie la o petrecere adevărată ,nu una care o vezi în filme. spune Alya cu încredere.
- Atunci mă las pe mâna ta !spun eu cu încredere pe Alya.
- Așa să fie! Mai știu rochia aia neagră care ai cumpărat-o atunci când ai mers cu mine acum câteva zile la mall după școală? mă întreabă ea aducându-mi aminte de ziua când am merg cu Alya să își cumpere de îmbrăcat și atunci a fost ziua când am cumpărat cea mai scurtă și vulgară fustă din garderopa mea ,credeam că nu o voi mai putea vreodată, dar i-a venit momentul.
- Da știu rochia...Dar nu e cam scurtă pentru o seară așa de....așa cu oamenii de club care poate sunt beți ....Ce zici? o întreb eu puțin nesigură pe alegerea noastră de la mall.
-Nici să nu te aud! O vei purta acea rochie fie că îți place s-au nu ! Chiar dacă voi veni la tine acasă să te îmbrac eu cu ea! Deci Angel ,nu ai scăpare de acea rochie în seara asta ,oricât de mult nu este genul tău. spune dur Alya.
- Fie .. Facem în seara asta cum zici tu Alya ,dar următoarea dată dacă vom mai merge undeva aleg eu ținuta pentru amândouă . spun eu Alyei care mă ascultă la telefon.
- S-a făcut! La 20:00 să fii gata ,nu scuz întârzieri. Vin să te i-au cu mașina. spune sigură pe ea.
- Bine. La 20:00 sunt gata șefu! spun eu râzând de tonul care l-am folosit când am răspuns lui Alya.
- Ne auzim la opt Angel ! La revedere! spune Alya.
- Pe curând! spun eu ei.

HЕART HAUNT Where stories live. Discover now