Capitoul VIII

1.7K 129 44
                                    

Va multumesc, voua, celor care va-ti plecat ochii asupre acestor randuri. Multumesc pentru orice gand, idee, critica sau comentariu. Va rog sa-mi scuzati greselile gramaticale, ortografice sau de orice tip. Astept comentariile voastre. Multumesc.

----------------------------------------------------------------------------------

            Nu reusesc sa adorm. De ce a pomenit de sarut? Un sarut… Oare cum  a-si  simti buzele lui? De ce e intuneric? A-si vrea sa le mai privesc putin. Daca am fii acum din nou in poiana cu veverita n-a-si mai inchide ochii si le-a-si privi pe saturate. Eh e mai bine ca e noapte si nu ma vede nimeni rosind. Cred ca are buzele moi si placute la atingere.

O, ce face?! De ce s-a scolat din pat?! Aaa, merge la baie. Of, inima potoleste-te. Ce tare imi bate inima?!... Ce tare ii batea inima cand am dat peste el, noapte,  in bucatarie. Eram cu mana pe pietul lui gol! Ce placut era. Ah, ma inebuneste imaginea asta. Si cand a iesit de la dus doar cu prosopul pe el… hi, hi, acum a-si fi vrut sa nu ma intorc si sa-l privesc mai mult. A iesit din baie, sper ca nu vine la mine. S-a asejat din nou in pat la el. De ce sunt dezamagita? Nu asta doream?

Chiar si noaptea silueta lui imi provoaca fiori. Imm, parca imi joaca ceva prin stomac. Oare asta e senzatia descrisa de expresia: fluturi in somac? Ce bine m-am simtit in bratele lui. Oare cum ar fi sa dorm o noapte intreaga inlantuita de acele brate si cu capul pe pieptul lui. Da… si pieptul sa fie gol…

Hei, fato, revino-ti! Ce sunt cu gandurile astea. Mai bine ma duc la baie sa-mi dau cu apa rece pe fata. Gata . ma racoresc putin si apoi o sa pot dormi.

Ma ridic din pat incet si merg la baie.

Uite-te la tine cum arati. Vezi ce fata rosie ai? Cand te-ai mai vazut asa? Oh, apa asta rece parca ma linisteste. Da , mi-e mai bine. Gata , nu te mai gandi la el si va fi ok.

Of, am iesit de la lumina la intuneric. Inca un pic, inca in pic…gata, m-am obisnuit cu intunericul. Ce noapte frumoasa. Acum ca s-au risipit norii, cerul e splendid. Ce de stele!...

Ce frumos doarme. Ce frumos arata in lumina lunii. Oare chiar doarme ?

-          Alex, dormi?

-          …

Nu raspunde, si la felul cum respira cred ca e adormit. Ce bine! Pot sa-l privesc in voie. De ce nu s-a acoperit? Eh, mai bine pentru mine.

Alex doarme intins pe spate cu o mana sub cap si una pe piept.

Cred ca face mult sport, caci are un abdomen perfect. Mi-ar placea sa fie mana mea ce care se odihneste pe pieptul lui. Nu s-a pus de mult in pat, dar parul ii este deja ciufulit. Ce dragut! Oare cand s-a ras ultima oara? Ce obraz fin pare ca are.

-          Alex vreau sa vorbesc ceva cu tine, ii spun apropiindu-ma de patul lui si aplecandu-ma asupra lui.

-          …

Clar, doarme… Are gene lungi. Oare se trezeste daca il ating? Imi place sa-l privesc, cred ca a-si putea sa ma uit la el toata noaptea. Ce bine miroase.

Usor, doar cu varful degetelor il mangai pe obraz cand, brusc deschide ochii si ma saruta scut pe gura.

-          A…, doar atat reusesc sa zic si, rusinata sar repede in pat si ma acopar toata.

-          Ha, ha, ha, rade Alex  si-l aud ridicandu-se din pat.

-          Sa nu vii langa mine, ii strig.

M-am indragostit?Where stories live. Discover now