r.1

6.1K 439 380
                                    

•••

"Hoseok uzaklaş şu pastadan gerizekalı!"

Jin elindeki balon dizili ipi takmaya çalışırken söylenmişti.

Lunaparka saatler önce gelmiş, doğru düzgün bir planlama olmadığı için tüm hazırlıkları kendileri yapmak zorunda kalmışlardı.

Jin ve Hoseok pasta ile hediye köşesini hazırlıyorlarken Taehyung ve Minho lunaparktaki standlara doğum günü ilanlarını yapıştırıyorlardı. Jimin Jungkook ile Namjoon da Yoongi ile ilgilenmek için diğerleri gibi erkenden gelmemişlerdi. Ve son olarak da Jisung, Ji-June ile oradan oraya koşturuyordu büyük lunapark alanında.

"Biraz daha yüksekte olması gerekmez mi?"

"Bana karışana kadar görevini yapsana oğlum sen. Kaçıyor çocuk."

"Ya! Ji-June!"

Jisung, Jin'in iğnelemesine cevap veremeden telaşa kapılıp küçük oğlanın peşinde koşuşturmaya başladı.

"Manyak bu..."

Hoseok söylenmiş ve kıkırdamasını bastırmaya çalışmıştı. Jin'in gerginlik öfkesine bir kere daha hedef olası yoktu hiç. Bu ortamda bir iş yapıyormuş gibi görünen ama asla hiçbir şey yapmayan tek kişiydi ve bundan son derece memnundu. Yavaşça küçük, önü açık kulübemsi şeyden çıkıp usul usul uzaklaştı. Duvara 'İyi ki Doğdun Ji-June' yazısı asan ultra agresif dostu Jin, onu fark etmediği için tüm gün kendini şanslı sayacaktı.

Öte yandan yatağın ucuna oturmuş, bir eliyle örtülü yorganın altındaki Jungkook'un sırtını sıvazlayan Jimin; derin bir nefes aldı. Yarım saati aşkın bir süredir buradaydı ve henüz ceketini bile çıkartmış değildi.

Jungkook'un kapısını uzun uzun çalmış, açılmadığında da daireye şifreyi bildiği için kendi kendine girmişti.

"Kook çık artık şu yorganın altından, boğulacaksın."

Jungkook yorganın altında kıpırdandı.

"Böylece kurtulmuş olurum."

"Çık dedim şuradan."

Jimin yorganı çekiştirmeye başladığında aynısını Jungkook da yaptı. Ve tabiki yenen de o oldu. Jimin güçsüz kollarına lanet yağdırmayı kenara bırakıp bu kez yatağın etrafından dolandı ve diğer ucuna oturup yorganı dürtükledi.

"Küçük bir çocuktan farkın yok."

"Küçük çocuklar bir idolle yatmaz."

Jimin omuzlarını düşürüp hareketlendi ve yorganın altına girip Jungkook'un yanına yattı. İkisi de cenin pozisyonunda olduğundan dizleri birbirlerine yaslıydı.

"Gitsene özel bölgemden saygısız insan."

Jungkook söylenip Jimin'i ittirmeye yeltendiğinde ikisi de yorganın altında bir güreşe tutuştular.

"Hayır gitmeyeceğim ve sen de buradan çıkacaksın!"

"Çıkmayacağım!"

"Tamam o zaman ben de çıkmam."

Jimin mücadeleyi bırakıp Jungkook'un koluna sardı kendini.

"Bıraksana ya!"

"Banane."

Omuz silkip sırıttı Jimin. Bozulmuş saçı falan umurunda değildi o sıra. Jungkook kolunu ondan kurtarmaya çalıştığında daha da sıkıca tutundu.

"Bak bu yorgan fazladan bir çift akciğer için çok küçük tamam mı? İlle de yorganın altında kalacağım diyorsan git kendine başka yorgan bul. Bu benim."

stuck || vminWhere stories live. Discover now