Krev

337 17 15
                                    

Kapitola 3

Caroline ležela v posteli vedle Hope, která už nemohla plakat. Přes noc toho nabrečela až dost. Hopinu pozornost upoutal kouř, který vycházel z jejího těla. Vylezla z postele.

,, Co se to děje?" Zeptala se Hope a do místnosti vešla Klaus s Freyou, ale to už se z Caroline nekouřila. Hořela. Její tělo vzplálo v plamenech, které z jejího těla vycházely. Nikdo nechápal, co se děje. Když už chtěli něco udělat, byl tam jen popel. Ve tvaru ženské postavy. Popel začal opadat, když se začal hýbat. Z popelu se objevila nádherná blonďatá žena.

,,Caroline." Zakřičela Hope, skočila na ni a obejmua ji. Všichni byli více než udiveni, co se stalo.

,, Nechte nás o samotě." Řekl Klaus, Freya vzala Hope za ruku a odvedla ji pryč.

,, Co jsi zač?" Zeptal se hned, jak odešli.

,, Já nevím." Koktala a Klaus si sedl na postel k ní.

,, No tak lásko. Můžeš mi to říct." Řekl mile, ale nebylo to normálně mile, ale výhružně mile.

,, Já nevím." Zopakovala. Klaus ji zastrčil pramen vlasů za ucho a ona ustupovala zpátky až se bouchla do hlavy o stěnu. Krev ji tekla z hlavy. Klaus ji prsty setřel trochu krve a ochutnal ji. Byla to ta nejúžasnější krev, jakou kdy ochutnal.

,, Nebudeš křičet ani se bránit." Ovlivnil ji a zakousl se jí do krku. Každá kapka, která mu stékala přes jazyk, byla ještě lepší než ta předchozí. Její chutná krev. Najednou se zastavil. Už v ní žádná krev nebyla. Nechal ji ležet na posteli a čekal jestli je jeho teorie správná.

Za hodinu začala Caroline znova hořet a znova se probrala.

,, Co se stalo?" Zeptala se a Klaus se k ní přiblížil.

,, Uděláš cokoli ti řeknu a budeš mi pravidelně dávat krev, kdykoli si řeknu. Nikomu jinému nedáš svoji krev bez mého souhlasu." Caroline přikývla. Dveře se otevřeli a za odhalily blondýnku se zelenýma očima.

,, Zase ty! Co tu ještě děláš?" Zeptala se a Klaus ji rukou pokynul, aby šla k němu.

,, Od teď tu bude bydlet. Nemáš důvod ji nemít ráda, lásko. Jen ji ochutnej." Řekl a Camille poslechla. Zakousla se jí do krku a lačně pila její krev.

,, Neomezuj se, lásko. Vypij toho kolik chceš." Řekl jí a začal jí přejíždět rukama po zadku. Musel uznat, že Caroline má hezčí zadek. Camille vypila všechnu její krev a pustila jí na zem. Klaus jí vášnivě políbil. Oba věděly kam to směřuje, tak Klaus vzal Carolineino tělo a dal ho před pokoj a odešel zpět do pokoje.

Rebekah šla kolem Klausova pokoje a viděla tam ležet její tělo, tak ho vzala a odnesla do svého pokoje. Za hodinu Caroline opět schořela a opět se probudila.

,, Jsi v pořádku?" Zeptala se laskavě a Caroline spustila slzy.

,, Ne. Klaus mě ovlivnil, abych dělala, co chce. A abych mu dala krev kdykoli chce." Řekla a obejmula ji. Do místnosti vešla malá Hope.

,, Budeš si se mnou hrát, Caroline?" Zeptala se Caroline se na ni usmála.

,, Ráda, ale taky se můžeme jít projít ven. Ty a Rebekah mi ukážete město a pak se stavíme v cukrárně." Hope se na ten nápad usmála a začala radostí skákat.

,, Caroline, říkej mi Bekah." Řekla Rebekah všechny tři odešly.

Tady je další kapitola.

Pár z vás jsem se ptala, co mi myslíte, že se stane Caroline.
Myslela si správně jen stefanie0salvatore.

K téhle kapitole mě inspirovala Terkaskramlikova.

Děkuji.

I L❤️VE THIS SHOWKde žijí příběhy. Začni objevovat