Povídání si

219 10 6
                                    

Klaus ležel ve své posteli s Camille a nemohl usnout. Měl špatný pocit a vůbec netušil z čeho. Zaslechl z chodby kroky, které míří k Hopině pokoji. Proč by tak pozdě někdo chodil za jeho dcerou? Vstal z postele a vydal se do pokoje jeho dcery. Otevřel dveře a našel Caroline, jak stojí nad jeho dcerou s nožem.

,, Caroline, přestaň!" Zakřičel na ni, ale nefungovalo to. Nůž šel blíže k jejímu srdci. Vyrazil k ní upíří rychlostí a srazil ji nůž z ruky. Caroline šla směrem k noži. Když ho získala, šla zpět za Hope. Najednou Klaus ve snaze zachránit svou dceru, udělal něco, co ho samotného překvapilo. Zlomil ji vaz. Podíval se na Caroline bezvládné tělo. Zabil ji. Měl štěstí, že znova obživne. Odnesl Caroline do jejího pokoje, aby nebyla na očích Hope, která naštěstí pořád spala a pak šel spát. Tentokrát se mu podařilo usnout.

Klaus se ráno probudil a jako první šel zkontrolovat Caroline. Našel jí přesně, tak jak ji v noci dal. Nepohnula se ani o centimetr. Trochu se lekl, ale nakonec přesvědčil sám sebe, že to tentokrát jen bude trvat déle. Odešel rovnou do jídelny, kde seděla jeho dcera a jedna čokoládové muffiny. Když si ho všimla, usmála se na něj.

,, Dobré ráno." Řekla jeho princezna. 

,, Dobré ráno." Zopakoval a usmál se na ni. Jenže tenhle úsměv byl na rozdíl od jejího falešný.

,, Kde je Caroline?" Zeptala se, když si Klaus sedl na židli vedle ní.

,, Ještě spí." To nebyla úplně lež.

,, Aha. Chtěla jsem si s ní hrát." Klaus se s lítostí podívá na svou dceru. Co když jí už životy došly? Sám ji zabil mnohokrát. Viděl, jak se dívala na Hayley, když si myslela, že zabila Caroline. Tenkrát obživla. Ale pokud tentokrát neobživne, Hope mu to neodpustí. Jeho rodina mi to neodpustí. A ani sám sobě. S Caroline cítil zvláštní spojení jako ještě s nikým.

,, Půjdu jí vzbudit." Řekla Hope a šla, ale Klaus jí zastavil.

,, Ne. Je unavená. Celou noc jsme si spolu povídali." Hope se usmála a vrátila se ke stolu. To, že se Caroline a její otec dají dohromady byl pro ni splněný sen. Hope najednou zase vstala od stolu a vydala se po schodech nahoru. Tentokrát ne, aby Caroline vzbudila, ale aby zašla za svou tetou Bex. Otevřela dveře do jejího pokoje a našla jí ležet na posteli a číst módní časopis.

,, Této Bex." Zakřičela a skočila na postel. Rebekah ji okamžitě obejmula. Hned co se od sebe odtáhli jí Rebekah věnovala úsměv, který ji Hope oplatila.

,, Mám úžasnou zprávu." Zapištěla Hope.

,, A jakou?"

,, Táta a Caroline si spolu celý večer povídali." Řekla a naznačila uvozovky na prstech. Hope se musela ovládnout, protože to chtěla nahlas vykřiknout. Hope věděla, že když dospělí řeknou, že si spolu povídají, znamená to, že ve skutečnosti mají sex. Její strýc byl konec konců Kol Mikaelson.

,, To je úžasné." Řekla Rebekah a její úsměv se rozšířil. ,, A kde Caroline?" Zeptala se Rebekah.

,, Ještě spí." Hope pokrčila rameny.

,, Musí mi říct podrobnosti." Řekla a vydala se do Carolineina pokoje.

I L❤️VE THIS SHOWTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang