Panička

291 12 3
                                    

Kapitola 6

Dívka s nádhernými blonďatými vlasy ležela v posteli společně s původním hybridem. Cítila se pohodlně v jeho náručí. Dokonce mohla tvrdit, že se nikdy lépe nevyspala, což byla pravda. Klaus Mikaelson nebyl jako ten ze seriálu. Byl jiný. Jakoby to co bylo na kameře byla role, ale to co je opravdu, se schovává za ní.

,, Dobré ráno, lásko." Řekl a usmál se.

,, U každého jiného by mě potěšilo, že to řekl, ale vzhledem k tomu, že to říkáš každé ženě." Řekla jsem s falešnou otráveností.

,, Klausi? Klausi?" Z chodby šel slyšet hlas otravné blondýnky. Caroline si povzdechla.

,, Musím jít" Řekl hybrid.

,, Jak taky jinak. Jdi ať tě panička nepotrestá." Řekl fénix.

,, Není moje panička." Zasyčel Klaus.

,, Jasně, že není." Řekla sarkasticky a Klaus se ještě víc naštval. ,, Víš, co? Tak pokud není. Dokaž mi to." Vyzývala ho.

,, Fajn. Jak chceš, abych ti to dokázal?" Řekl a Caroline se usmála.

,, Řekni jí, že mě chceš vzít na večeři na to nejromantičtější místo v New Orleans. Sám. Uvidíme, jak se zachová." Po téhle větě Klaus odešel. U schodů se srazil s druhou blondýnkou.

,, Klausi." Řekla a obejmula ho. ,, Co budeme dělat dnes večer?" Zeptala se hned, jak obejmutí skončilo. Klaus zpočátku váhal, ale musel jí dokázat, že není jeho panička. Nikdo není pán Niklause Mikaelsona. Ale někde hluboko uvnitř si nebyl jistý, jestli to dokazuje jí nebo sám sobě.

,, Nic. Vezmu Caroline na večeři na ten kopec ze, kterého je nádherný výlet na New Orleans." Jak to Klaus řekl, Cami se rozzlobila. Zatím jen vnitřně. Camille dobře věděla, že je to romantické místo. Květiny, stromy, lavička za, které je nádherný výlet za město. Zvláště, když je západ slunce.

,, Proč ji? Proč tam nevezmeš mě?" Zeptala se sladkým tónem. Vlastně to nebyl sladký tón, ale přesladký.

,, Caroline toho v poslední době prožila hodně a za něco z toho můžu já, tak se ji to jen snažím vynahradit." Řekl. Byla to pravda i když by to nahlas nepřiznal. Cítil se provinile za to, co jí udělal. Nutil jí, aby byla jeho krevním vakem a to jí donutila chtít, aby se stala něčím, čím nikdy být nechtěla.

,, Vážně?" Camille se sarkasticky zasmála. ,, Niklaus Mikaelson se cítí provinile a snaží se to někomu vynahradit. To se za celých tisíc let ještě nestalo. Zvlášť takové ubohé dívce, která není nic. Skončila tu bůh ví proč. Nepatří sem. Patří do toho světa, kdy jsme my jen postavy. A ty jsi její oblíbená postava. Ví o tobě hodně věcí. Jediné, co se jí na tobě líbí je tvůj vzhled. Její jí jasné, že herce, by nesbalila, tak se snaží o tebe tím, že si hraje ne chudinku a vychází jí to. Je to jen ubohá šlapka." Camille řekla a ve Klausovi se něco pohnulo. Nedokázal snést, že tak někdo říká jeho Caroline. Počkat. Jeho Caroline? Přišlo mu to říct jako samozřejmost.

,, Camille, jdi odsud pryč. Jsem naštvaný a mohl bych udělat něco, co dělat nechci." Řekla a Camille ho poslechla a odešla. Jak odešla ze sídla, ještě poslala zprávu.

Doufám, že tvůj plán vyjde. - C

I L❤️VE THIS SHOWWhere stories live. Discover now