Sinema

41 6 23
                                    

Arkadaşlar geri geldim ama 14 Ekim'de tekrar gideceğim..

Siz hemen alarm sesiyle kalkmıştınız ve bugün Nutty ile sinemaya gidecektiniz, ama önce okul.

Birkaç saat sonra okul bitmişti ve sizin çantanızdaki çikolatalar da bitmişti. Arkadaşlarınızla eve geliyordunuz ama Nutty yolunuzu kesti ve "S/A, hadi gitmiyor muyuz?!" dedi ve diğerli sizi öne itip "S/A! Bizim bugün çok fazla işimiz var! Hem biz bugün ters yoldan devam edicez!" dediler ve siz başbaşa kaldınız.

"Uhmm... naber Nutty?"

Dediniz ve o gülümseyerek "Sadece sinemaya gidecektikte.. unutmadın değil mi?" dedi ve siz "Asla!" dediniz ve telefonunuzu çıkartıp annenizi aradınız.

- Alo? Kızım sen misin?

+ Evet, anne!

- Bir sorun mu var tatlım?

+ H-Hayır! Sadece bugün kütüphaneye gideceğim!

- Afferin kızıma! Derslerin için çok çalışıyorsun! Eve gelince sana büyük bir süprizim var!

+ Peki, anne!

Dedi ve telefonu kapattınız "Hadi gidelim Nutty!" dediniz ve sinemaya girdiniz ama önce film izlerken yemek için abur cubur almıştınız. Film bittikten sonra çıktınız ama Nutty "S/A! Şu film güzele benziyor!" dedi ve siz "Ama o romantik bir film.." dediniz ama o elinizden tutup sizi sürükleyerek iki bilet aldınız ve bir sürüde abur cubur.

Filmde..

Siz ikiniz oturuyordunuz ve sizin abur cuburlarınız bitmişti. Nutty ise birden bunu farketti ve tabii şuanda oldukları romantik atmasferide! Birden siz öpüşen birkaç çift gördünüz ama umursamadınız. Sonra birden Nutty size yaklaştı ve sizin dudağınızdan öpmeye başladı.

Taki bu tuhaf bir an olana kadar! Nutty ellerinizi belinizde gezdiriyordu ve siz onu ittiniz.

O şaşkın bir tavırla "S-S/A.." dedi ama siz şok olmuş gibiydiniz. Onu seviyordunuz ama böyle değil! Birden size bir adım yaklaştı ama siz geri çekildiniz ve "Ba-Bana yaklaşma.. lütfen.." dediniz ama onun kalbini de kırmak istemiyordunuz.

Birkaç dakika sonra...

Siz ikiniz dışarı çıkmıştınız ama siz her Nutty siz yaklaşınca ondan uzaklaşmaya çalışıyordunuz. En sonunda Nutty etrafa baktı ve kimse yoktu. Nuttu sizin elinizden tuttu ve kendine çekip "Benden niye kaçıyorsun?" dedi ama siz "N-Nutty.. bırak beni." dediniz ama o sizi duvara sıkıştırdı ve "Bir cevap istiyorum.. basit bir cevap" dedi ve siz "Nutty, ben seni seviyorum-" dediniz ve gülümseyerek "Bunda ne sorun varki S/A?! Bende seni seviyorum!" dedi ama siz aşağı bakarak "Ama ben o şekilde sevmiyorum, ben sadece seni arkadaş ya da kardeş olarak seviyorum." dediniz.

Nutty bir adım geri çekildi ve "Gi-Gidebilirsin.. ben biraz burada o-oyalanacağım! Za-Zaten evine geldik" dedi ve siz üzgün bir şekilde eve geldiniz.

Annenizin elinde dört tane bilet vardı ve anneniz "Kızım... dileğini yerine getirme vakti!" dedi ve siz dona kaldınız.

Eee... nasıldı?

Sanırım bunada hiç yb gelmemiş! Bence güzeldi..

Nutty ve Sen (Happy Tree Friends)Where stories live. Discover now