!Muhteşem Plan!

37 7 13
                                    

Sabah saat 06:00..

Siz uyanmıştınız ve okul için hazırlanıyordunuz. Bir saat geçti ve aileniz ile kahvaltı yapmaya başladınız.

"Eee.. kızım, G/İ/Ü'ya gideceğin için heyecanlı mısın?!" diye sordu babanız.

Siz ilkten duymadınız ama erkek kardeşiniz ayağınıza basarak sizi kurtardı ve siz "Ta-Tabii!" dediniz ama neye demiştiniz ki??

Anneniz gülümseyerek "E/K/A, sen nasıl hissediyorsun oğlum??" dedi ve o "Uhmm.. oraya taşındığımızda bana özel bir oda yaparsanız iyi hissedebilirim! Ablam yüzünden uyuyamıyorum!" dedi ve siz hariç masadaki herkes güldü ve siz masadan kalkıp "Ben doydum... E/K/A hadi! Çabuk ye yemeğini!" dediniz ve çantanızı almak için odanıza çıktınız.

Bütün derslerde üzgündünüz ve her tenefüs ise sadece abur cuburlarınızı alıp arka bahçeye gidiyordunuz.

Okul çıkışı..

E/K/A ile kursa geçtiniz ve birden içeriye iki kişi girdi. İlk giren kişi kurs öğretmeniniz olamlıyı ama ikincisi... bu Nutty'di! Birden öğretmeniniz konuştu;

"Evet! Dün dersimiz iptaldi ama bugün daha iyiyim! Bu arada yeni öğrencimiz! Tanıt kendini!"

"Ehehe! Merhaba! Ben Nutty.."

Dedi ve herkes şaşırdı. Nutty hemen sizin yanınıza oturdu ve size göz kırptı. Ders başladı ve dersin ortasında diziyle bacağınıza vurarak size bir kağıt parçası verdi. Siz gizlice aldınız ama bunu pek beceremediniz.

"S/A! Nutty! Ne yapıyorsunuz siz öyle?! Çıkışta konuşacağız!"

Dedi ve siz korktunuz çünkü aileniz buna kızabilirdi. Kurs çıkışı..

Siz ve Nutty hocanın önüne geçmiştiniz ve hoca "Nutty ve S/A! İlk günden ne bu şamatalık! Buraya ders işlemeye geliyorsunuz ve ben disiplinli bir öğretmenim! Dersimde böyle bir şeye asla izin veremem!" dedi ve size dik dik bakıp "Bunun bir bedeli olmalı! Yarım saat geç çıkacaksınız! O zaman diliminde ise ders çalışacaksınız! Sizi kontrol edeceğim!" dedi ve sinirli bir şekilde sınıftan çıktı.

Siz sıraya oturdunuz ve Nutty "Bir plan yaptım..." dedi ve siz şaşkın bir şekilde "Ne planı??" dedi ve Nutty "Benimle bu şehirde kalıp, birlikte yaşamak istiyor musun?" dediniz ve siz "E-Evet?" dediniz o ise "Güzel!" diyerek size planını anlattı.

"Anladın mı?"

"Peki, elimden geleni yapacağım!"

Dediniz ve Nutty sizin saçlarınızı okşadı. Beş dakika sonra... siz derse o kadar odaklanmıştınız ki etrafta olan biteni bilmiyordunuz! Birden Nutty sizin boynunuza yaklaştı ve öptüğü an siz hemen ayağı kalkıp "Nutty! Sa-" dediniz ama o birden boynunu eğince siz "Ne?! Sadece şeyy... oramdan yıkım var!" dediniz ve sonra geri dersin başına oturdunuz.

Hoca sizi sadece bir kere kontrol etmişti ama daha 15 dakikanız vardı. Çok canınız sıkılmıştı ve siz hâla ders çalışıyordunuz, yani sen çalışıyordun. Birden Nutty dizlerinize yatmıştı, bunda normalde bir sorun olmazdı ama etek giydiğinizden biraz sorun oluşturuyordu. Siz Nutty'e yukarıdan baktınız ve o sırıtıyordu. Siz kenera çekiliyordunuz ama o hemen peşinizdeydi.

Birden son kaymayı yaptınız ve yere yapıştınız. Sizi tutmaya çalışan Nutty ise... evet, o da yerdeydi.

Siz kalkmıştınız ve Nutty'e elinizi uzattınız ama o bilerek fazla güç uygulayarak sizi kendine çekti ve siz onun üstüne düştünüz. O sizin kafanızın arkasından eliyle kendine çekti ve öptü, diğer eliyle ise belinizden tutuyordu. Sonra ise o sizi oturma pozisyonuna getirdi ve siz direkt eteğinizi örttünüz ve o yine sırıtıyordu. Birden sizin belinizden tutup kendine çekti ve siz iyice yakınlaşmıştınız.

Size dik dik baktı ve sonra ise başını başka yöne çevirdi. Sonra zaten sizi kaldırdı ve sonra kendi kalktı.

Birkaç saat sonra...

Akşam...

Siz herkesin uyuduğundan emindiniz ve işareti bekliyordunuz. İşte! Camınıza küçük bir taş parçası atılmıştı ve bu Nutty'di! Hemen eşyalarınızı koyduğunuz iki çantayı Nutty'e attınız ve sonra kendinizi..

Nutty sizi tutmuştu ve bir çantayı kendi aldı, diğerini de siz sırtladınız. Sonra zaten gizlice Nutty'nin evine geldiniz. Bu muhteşem plan işe yaramıştı!

Ama ya aileniz sin kaçtığınızı öğrenirse? Ya sizin burada olduğunuzu öğrenirse? Dur! Siz onlara bir not bırkamıştınız! Ve de bir vidio!

Siz o geceyi Nutty'nin evinde geçirecektiniz...

Eee... nasıldı bölüm?!

Şuan çoğunuzun uyuduğuna eminim... zaten sadece yb atmak için geldim ve özellikle bu saat dilimini seçtim.

Eee... nasılsınız Joker'ler??

Ben kötüyüm... nedenini sormayın çünkü size göre mantıksız ama bana göre mantıklı bir neden... Ayrıca zaten siz uyuyorsunuz ve sabah ben burada olmayabilirim.. Ama ipucu istiyorsanız "Demon" diyebilirim...

Geri dönmek isterim ama yapamam... İnanın benim için önemli bir nedeni var... kötü ve huzursuz hissediyorum...

Neyse... iyi geceler ya da.. bunu sabah göreceğiniz için günaydın...

Bir de...




Gülümseyin :)

Nutty ve Sen (Happy Tree Friends)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin