Acı Süpriz

36 7 10
                                    

G/İ/Ü = Gitmek istediğin ülke

"S/A! Bak bende ne var?! G/İ/Ü'ya tam dört bilet var! Baban orada çok büyük bir iş kapmış! Süprizimizi nasıl buldun?!"

Dedi anneniz ama bu acı bir süprizdi. Nutty'i bırakmak zorunda kalıcaktınız ama o ülkeye de çocukluğunuzdan beridir gitmek istiyordunuz! Daha doğrusu hayaliniz mi? Yoksa dostunuz mu?

İstmeseniz bile zorla götürülecektiniz ve siz yalancı bir gülümseme ile "Oh, harika! Ne zaman gidiyoruz?!" dediniz ve kardeşimiz araya girip "Bir hafta sonra! Düşünsene abla! Orada birsürü arkadaşımız olucak!" dedi ve anneniz "Sizi G/İ/Ü'nın konuştuğu dili birazcık öğrenmeniz için bir kursya yazdırdık. Okuldan sonra akşama kadar kursta olucaksın, sizi kuruştan babanız alacak." dedi ve siz daha çok hayal kırıklığına uğradınız. Onu bu zaman diliminde bile göremeyecektiniz.

Yarın sabah...

Okula gidiyordunuz ve bir yandan lolipopunuzu yalıyordunuz. Okul birkaç ders sonra bitmişti ve şimdi kursa gitmeniz gerekiyordu ama şansınıza öğretmeniniz hasta olmuştu ve bugün ders veremeyecekti. Siz "E/K/A hadi sen eve git!" dediniz ama o "Sen napıcaksın abla?" dedi ve siz "Uhmm... Ben.. arkadaşım Floria hastalanmış! O-Onu ziyaret edicam!" dediniz ve o kafa sallayıp sizin yanınızdan uzaklaştı.

Siz şekerci dükkanından birkaç torba (jelibon/şeker/çikolata) aldınız ve Nutty'nin evinin önüne geldiniz. Zike bastınız ve biraz beklediniz sonra ise kapıyı Nutty açtı. Sizi görünce kapşonunu açtı ve heycanlı bir sesle "S/A!? Bu sensin!" dedi ve size tam sarılacakken siz yine geriye çekildiniz.

Onun üzüldüğünü anlayınca gülerek "Sadece (jelibonların/şekerlerin/çikolataların) ezilmesini istememiştim!" dediniz ve o da kıkırdayıp "Uhmm.. geçmek ister misin?" dedi ve siz geçtiniz. Torbaları bir yere koydunuz ve tam koltuğa oturacaktınız ama birkaç fotoğraf gördünüz ve üstüne kırmızı kalemle birşeyler çizilmişti. Merakla elinize aldınız ve bunların hepsinde sen vardın birde birkaçında olan kendisi. Üslerinde ise kalpler çizilmişti. Siz gülümsediniz ve birden oraya Nutty'nin geldiğini farkedince fotoğrafları bırakıp hemen yandaki şeker kasesini elinize alıp ağzınıza birkaç şeker attınız.

O sizi böyle görünce "S/A, yavaş ol! Boğulacaksın!" dedi ve gülmeye başladı. Sizde ortamı bozmamak için biraz güldünüz. Ona G/İ/Ü'ya gideceğinizi nasıl söyleyecektiniz? Onun sizde hoşlandığınızı biliyordunuz ama en önemlisi sizde ondan bir hoşlantı duyuyordunuz ama bundan pek emin değildiniz, kısacası onu nasıl bırkacaktınız?

Birkaç dakika sonra ikinizin elinde şekerlerle, çikolatalarla ve daha tatlı şeylerle dolu bir kase vardı.

Siz konuşmayı başlattınız;

"Nutty.. şeyy... sana birşey söyliyeceğim."

"Evet S/A?"

"Be-Ben seni seviyorum Nutty!"

"Biliyorum... kardeş o-"

"Hayır Nutty! Ben senden hoşlanıyorum!"

Dediniz ve utanarak yüzünüzü kapamıştınız. O size bakıyordu ve

"Ci-Cidden mi?! Bende seni seviyorum S/A!"

Dedi ve siz ona baktınız ama on saniye sonra o sizin dudağınıza yapışmıştı.

Siz kızarmıştınız ve sonra üzülerek "Ama bir sorun var..." dediniz ve Nutty "Ne sorun olabilir ki?!" dedi ve siz;

"Biz G/İ/Ü'ya taşınıyoruz ve... ve asla geri gelmiyeceğiz Nutty!"

Dediniz ve ağlamaya başladınız ama o size sarılarak sırtınızı sıvazladı ve "Hey! Ağlama! Bir yolunu buluruz." dedi ama siz hâla daha ağlıyordunuz ve o "En iyisi ben seni şimdi eve bırakayım ve yarın okuldan sonra dondurmacıda buluşuruz. Nasıl fikir?" dediniz ama siz "Artık okuldan sonra bile senle buluşamam! Kurslar var!" dediniz ve o "Kurstan sonra?" dedi ve siz "Babam bizi alacakmış ve sadece gitmeme birkaç günüm var!" dedi ve Nutty "Uhmmm.. hadi seni evine bırakayım. Ben birşeyler bulacağım!" dedi ve sizi evin önüne kadar bıraktı.

O bu değilde... yaw birazdan watty'i silecek olmamla, S/A'ın G/İ/Ü'ye gitmesi ayrı tesadüf! Kdjdkdjsjss

Ve evet, gidiyorum... bir süre sonra geri geleceğim ama babaysss! Yorum yapıp, kitabı paylaşırsanız ve vote atarsanız mutlu olurum.

Eee... Nasıldı bölüm??

Nutty ve Sen (Happy Tree Friends)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin