-Ben geri dönmek istiyorum!

31 5 17
                                    

Saat 01:24..

Siz uyuyamıyordunuz ve Nutty'nin yanına gidip onu uyandırdınız. Nutty size baktı ve yorgun bir şekilde "S-S/A?? Güzelim sen uyumadın mı?" dedi ve siz üzgün bir sesle "Nutty.." dediniz ve o kendini toparlayıp gülümseyerek "Evet S/A?" dedi ve siz;

"Şey... bu kötü bir karardı! Ben geri dönmek istiyorum!"

Dediniz ve Nutty şaşkın bir şekilde "N-Ne?! Saçmalama S/A! Bu işten geri dönüş yok!" dedi ve siz kanepenin üstüne oturdunuz ve dizlerinizi kendinize çekerek "Ama ben ailemi unutamam ki!" dediniz ve o aşağıya bakarak "Bana güvenmiyorsun değil mi?" dedi ve siz "Hayır! Hayır! Yok öyle bir şey!" dediniz ama o "O zaman beni neden bırakıyorsun?" dedi ve siz buna sustunuz. "Biliyordum.." dedi o ve kalkıp üstüne bir mont aldı ve "Hadi çantalarını getir! Bu anın uzun sürüpte bana acı vermesine katlanamıyorum!" dedi siz yavaşça odanıza gittiniz ve çantaları alıp geri geldiniz.

Nutty sizin yüzünüze bile bakmıyordu ve işte.. dışarı çıktınız. Siz mont giymeyi unutmuştunuz ve Nutty bir centilmenlik yapıp size montunu giydirdi ve içi aynı... aynı şekerleme kokuyordu.

Yolda Nutty'de, sizde tek kelime bile konuşmadınız. Evin önüne gelmiştiniz ve Nutty size baktı. Bu çok içinizi yakan bir bakıştı ve siz ona yaklaştınız. Sonra ise elinizi kafasının arkasına koydunuz ve kendinize çekerek onu dudağından öptünüz.

Nutty'nin gözleri büyümüştü ve size şaşkın şaşkın bakıyordu. Aşk öpücüğünüz bittiğinde ise Nutty eliyle kendi ağzını kapatıyordu ve size bile bakamıyordu, bu yüzden arkasını döndü.

*Nutty anlatımı*

Daha önce hiçbir böyle olmamıştım! Onun yanımdan bir saniye ayrılmasına katlanamıyorum! Onun gidişine izin vermek istemiyorum! Doğru ya!

Ben ona deliler gibi aşıktım!

Ama önümde çok engel vardı! O şimdi o eve girerse bir daha onu göremeyeceğimi çok iyi biliyorum! O beni bıraka- dur! Ben onu bırakamazdım!

Yarına kadar bir plan yapmalıydım! Şekerin tadı kadar güzel bir plan olmalıydı! Çikolatanın vazgeçilmez tadı kadar güçlü olmalıydı bu plan! Arkamı geri döndüm ve ona sarılıp "S/A.. görüşürüz!!" dedim ve o da bana veda etti. Ona yavaşça çantasını verdim ve onun eve kadar girmesini bekledim.

Sonra yine yollar benim dostum oldu..

Nasıldı???

Bugün daha yb gelmicek ceza aldım... iç sesim tarafından.. evet, siz bunu saçma buluyorsunuz ama benim içinden çok doğal.

Neyse,.. babayss!!

Nutty ve Sen (Happy Tree Friends)Where stories live. Discover now