°Quatre - "Hope."

117 9 12
                                    

Zalim dünya. Merope az önce uzun zamandır biriktirdiği büyücü gazetelerini okumuştu. Morfin Gaunt ve Marvolo Gaunt hakkında uzunca bir suç listesi ve ardından yazılmış bir makale vardı.

"Uzun yıllardır sefalet içinde yaşayan köklü safkan bir soy ağacına sahip Gaunt ailesi geçen günlerde kızları Merope'yi aramaları ve kızlarının bulunması üzerine bir çok ödül koymalarıyla gündeme gelmişlerdi. Çoğu büyücü ve cadı bu sefillik içerisinde ödül olarak konulan şeyleri nereden bulduklarını merak ederken isim vermek istemeyen bir büyücü onları bakanlığa ihbar etmişti.

Gaunt ailesinin küçük evleri o  kadar da küçük değil. Bakanlık Gaunt evine iki seherbaz gönderdi ve iki suçlu azkabana yollandı. Gaunt evinde iki gizli oda bulundu ve yasa dışı kara büyü taşıyan eşyalara el konuldu. Evde bulunan karmaşık gizli geçitlerden biri eskimiş tuzakları ile seherbazlarımızı uğraştırsa da bir işkence mahzeni bulundu, bakanlık evi araştırmaya devam ederken bir yandan da sorgulama amaçlı Merope Gaunt'u aramaya devam ediliyor. "

Şaşırmamıştı, onca yıl tek tük gelen paralar elbette bir çok lanetli veya kara büyülü eşyanın elden çıkarılması sonucu kazanılmıştı. 

Hazırlandı, Bakanlığa kendi iradesiyle gidecekti elbette, evinin seherbazlar tarafından basılmasını ya da zorla bakanlığa götürülmeyi hiç istemiyordu.

Gözüne çok asil gözüken bir elbisesini giydi, oldukça resmi olan görünüşü onu tatmin etmişti. Kendinden emin olduğunda evinden çıktı.

Bakanlık hiçbir zaman bayıldığı bir yer olmamıştı tabii, herkes kendi gerçeğini yaşamakta özgürdü sonuçta. Evet, bakanlık doğru ya da yanlış her şeye karışır olmuştu.

(Y/N: bayağı boş bir bölüm oldu, geçiş bölümü olarak düşünebilirsiniz.)

Ophelia ꨄ︎ Merope GauntМесто, где живут истории. Откройте их для себя