Velké plány

331 39 7
                                    

Děkujeme za 1000 přečtení! Jste nejlepší :3

Uzumaki se pohlednému rudovláskovi omluvil, že si během dne musí ještě něco zařídit a že se pro něj staví těsně před jedenáctou, a odjel. Na to, aby v baru strávil celý den, neměl zas tak úplně náladu. Navíc, pokud měl toho večera kromě sexu zmáknout ještě další vraždu, musel si to všechno pečlivě připravit. Musel uznat, že mu Kankurova bratra bylo docela líto. Avšak nemohl za to, že se prostě vyskytl ve špatný čas na špatném, hodně špatném místě! Už v okamžiku, kdy mu zelenooký řekl své jméno, věděl, jak přesně to celé udělá. Nejdřív si pohraje s mladším bráškou a pak mu anonymně pošle, co přesně provede i s ním. Trocha psychického týraní přece nikdy neuškodí!

Jestli se ale něčeho nemohl dočkat, byl to ten sex! Pokud byla pravda to, co se povídalo, byli ti s ohnivou hřívou v posteli rození ďáblové! A co bylo na tom, že měl právě vyhlídnutého toho sexy detektiva. S Gaarou to přece nebylo nic vážného! Nedalo se to brát jako podvod! Když si ale představil, že by sám Madara trávil čas a v posteli se oddával někomu jinému, stačila jen jediná malá myšlenka, aby mu vztek pořádně rozpumpoval krevní oběh! Byl si si stoprocentně jistý, že kdyby ho někde s někým viděl, ten druhý by asi nepřežil do druhého dne.

-

,,Koukám, ten kluk se teda pěkně vybarvil," ušklíbnul se šedovlasý muž a uvolněně se rozvalil na gauči v šéfově kanceláři, ,,Nečekal bych, že se z něj stane takový šílený monstrum,"

Pein se na něj podíval zpoza rozečtených novin. Musel se ušklíbnout i on.

,,Touha po krvi a spravedlnosti je silná, co?" zamumlal zamyšleně.

Hidan přikývnul.

,,Zbavili jste se Saiova těla?"

,,Jo. Naruto ho naporcoval jak prasátko na pult v masně," zašklebil se, ,,Tentokrát jsem po jeho akcičce nenašel ani kapičku krve v ringu. Ten kluk se začíná nějak moc zlepšovat. Mám z něj trochu obavy." svěřil se nakonec.

,,Obavy? Proč? Nemůže nám nic udělat, Hidane. Máme to video. Neriskne si, že bych ho zveřejnil."

Šedovlásek si odfrknul a přehodil si nohu přes nohu.

,,Nelíbí se mi, jak se s stýká s tím Uchihou. Ten chlap je prostě nebezpečnej."

,,Žárlíš snad?" zašklebil se zrzek.

Hidan si opovržlivě odfrknul.

,,Nedělám to s dětma, Peine. Jen... Co když mu třeba omylem něco vyzradí? Nebo spíš schválně?"

,,O tohle si vážně nemusíš dělat starosti. Mám dost pojistek. Nemusíš se bát."

,,Kde je vlastně vůbec teď?"

,,Informoval jsem ho, že se do města vrátil Kankuro. Šel obhlídnout ten bar, ve kterým pracuje se svým bratrem a sestrou."

Hidan přimhouřil zálibně rudé oči, které mu zasvítily.

,,Řekl si mu vůbec, jak Kankuro vypadá?"

Pein se zašklebil.

,,Jistě, že ne. Očekávám, že si to zjistí sám. A pokud zabije omylem někoho jiného, je to jeho věc." pokrčil rameny.

Hidan ještě chvíli seděl tiše a zamyšleně na pohovce. Pohledem se zabodával do Peinova stolu, než se nakonec s tichým povzdechem zvednul a narovnal si povytažené černé kalhoty.

,,No nic, mám ještě nějakou práci," zamumlal při odchodu.

Zrzkovy hnědé oči ho doprovázely ke dveřím a jejich majitel neřekl už jedno jediné slovo. Když se za jeho podřízeným zavřely dveře, složil noviny a položil je na stůl. Zapřel se pohodlněji do koženého křesla a spojil v klíně ruce. Nikdy by si nemyslel, že by se člověk, který celý život vyrůstal obklopen sluhy, penězi a nejmodernějším vybavením z minuty na minutu proměnil v chladnokrevného vypočítavého zabijáka. Musel se nad tím ušklíbnout. S Uzumakim měl ještě velké plány.

Chyť mě, když to dokážeš [MadaNaru] ✓Where stories live. Discover now